Mityasova Svetlana Grigorievna Gastroenterologist

Mityasova Svetlana Grigorievna, Tomsk: ahli gastroenterologi, 13 ulasan pesakit, tempat kerja, kategori tertinggi, temujanji.

21 ulasan
Ahli gastroenterologi
st. Sibirskaya 9/1
Pusat Perubatan Antarabangsa "Multi Clinic Tomsk"
st. Altai 24
Pusat Perubatan Genelli

10 ulasan
Ahli gastroenterologi
st. Sibirskaya 9/1
Pusat Perubatan Antarabangsa "Multi Clinic Tomsk"
pr Mira, d. 17
Poliklinik №10

Ulasan (13)

Mityasova - doktor - ahli gastroenterologi terbaik! Saya mencadangkannya kepada semua orang. Long memantau bandar yang akan pergi.

Ramah, ya, tetapi dia tidak merawat sama sekali kerana pesakit tidak mendengar apa yang anda katakan, menulis perkara yang sama, dia merawat perut, tetapi ternyata perut sihat, ada masalah dengan hempedu, saya tidak menasihatinya!

Ukur Svetlana Grigorevny. Buat pertama kalinya dalam 35 tahun, terdapat aduan mengenai saluran pencernaan. Doktor sangat baik dan terbuka, semuanya memberitahu secara terperinci. Rawatan yang ditetapkan, selepas 2 minggu disesuaikan. Walaupun meneruskan rawatan, tetapi sebagai seorang pakar saya mencadangkannya dalam setiap cara!

Pakar hebat! Beliau meminta masa yang lama, menjalankan pemeriksaan, berkata bagaimana dan di mana ia lebih baik untuk lulus ujian. Rawatan yang ditetapkan adalah mudah dan bekerja dengan cepat. Terima kasih banyak!

Saya ingin menulis bahawa saya tidak gembira, suami saya telah diperhatikan sejak Mac, ada masalah dengan saluran gastrousus. Rawatan setiap bulan adalah sama, setiap bulan pada penerimaan dan menyebarkan tangannya. Setiap kali di farmasi dengan semua ubat yang sama, saya meragui kecekapan doktor.

MITYASOVA Svetlana Grigoryevna

GASTROENTEROLOG

DOKTOR KATEGORI TINGGI

 • Pendidikan: lebih tinggi. Kelayakan - Doktor. Specialty - Perniagaan Perubatan.
  "Institut Perubatan Negeri Karaganda". Diploma dari 06/26/1981
 • Latihan lanjut dalam kitaran "Lymphology Clinical and Endoecology" pada tahun 2007,
  Persahabatan Universiti Teknologi Malaysia.
 • Latihan lanjut mengenai kitaran "Terbitan hidroterapi terpilih" pada tahun 2007,
  Universiti Perubatan Negeri St. Petersburg.
 • Latihan profesional dalam program "Gastroenterology" pada tahun 2005, SSMU.
 • Latihan lanjut dalam kitaran "Gastroenterologi" pada tahun 2009, SSMU.
 • Latihan lanjutan dalam kitaran "Gastroenterologi" pada tahun 2014, SSMU.
 • Sijil pakar dalam gastroenterologi dari 11/01/2014

Kategori kelayakan - Tertinggi.

Kenalan kami

Pendaftaran MRI dan MSCT:  +7 (3822) 90-45-46

Alamat:  634012, Russia, Tomsk, Kirova Avenue, 58, Bangunan 47.

Blok maklumat

Lesen untuk pelaksanaan aktiviti perubatan №LO-70-01-001993 dari 01.03.2017

* Bahan yang dipaparkan di laman web ini bersifat maklumat dan bukan tawaran awam, yang ditentukan oleh Art. 437 Kanun Sivil.

Dasar Pemprosesan Data Peribadi

Mityasova Svetlana Grigorievna

Mityasova Svetlana Grigorievna - Ahli gastroenterologi. Menerima di klinik: Klinik "Pusat Perubatan dan Diagnostik." Pesakit meninggalkan 2 ulasan mengenai doktor di laman web kami. Buat temujanji atau tulis pendapat anda mengenai kerja pakar.

Pendidikan perubatan yang lebih tinggi

Sijil sah dengan khusus

Klinik "Pusat Diagnostik Perubatan"

Saya menyukai perkhidmatan, perhatian para pakar. Kami berpuas hati, kami masih akan menghubungi pusat ini. Terutama seseorang yang saya tidak dapat mengenal pasti, semua yang kami datang, sangat prihatin, memberikan maklumat lengkap mengenai kesihatan dan rawatan, menjelaskan langkah demi langkah apa yang berlaku. Jangan campur tangan, jangan sombong, tidak pernah menemui sikap sedemikian untuk pesakit untuk masa yang lama.

Semua saudara saya sentiasa merayu kepada saya, mereka hanya bertindak positif. Sudah selesai, tidak kehilangan kehormatan jubah putih.

Doktor yang baik, perkhidmatan terbaik, cepat dan cekap menerima, profesional yang berkelayakan. Saya menasihati anda untuk menghubungi.

Saya telah lama menolak perkhidmatan perubatan negeri, saya bosan menghadapi kekasaran yang berterusan, garis dan sikap acuh tak acuh doktor. Keadaan ini tidak lebih baik di semua klinik swasta, begitu juga untuk wang saya, dan saya, untuk mencari ideal, pergi melalui hampir semua klinik di bandar. Tetapi! Sudah setahun, ketika kami memandu anak kami ke LDC pakar pediatrik. Dia sendiri di sini di pakar sakit puan, ahli endokrinologi, ahli gastroenterologi, melakukan EGD. Tiada aduan kepada doktor - mereka memberi perhatian, mereka tidak memaksa saya melakukan ujian tambahan. Perkara utama ialah harga berpatutan. Pada masa yang sama, perlawanan kualiti harga. Saya akan mengesyorkan kemudahan ini kepada rakan-rakan.

Seringkali digunakan perkhidmatan anda. Menghabiskan jumlah yang mengagumkan. Tanggapan tidak diberikan, tiada diskaun atau bonus. Juga di kaunter penyambut tetamu 2 kali ditanya mengenai program bonus diskaun, sebagai tindak balas, saya diberitahu bahawa tidak ada. Hari ini saya menonton orang lain membayar dengan bonus, saya mengetahui ada sistem bonus. Apabila saya membayar untuk ujian lebih daripada 2500 bulan yang lalu dalam bentuk tunai dan kad, tiada siapa yang memberitahu saya mengenai program ini. Kemudian saya tidak akan membahagikan wang tunai dan kad. Malu lengkap. Malangnya, organisasi anda hanya berfikir tentang bagaimana untuk memaksa lebih banyak wang. Dan tidak berminat dengan pelanggan biasa.

Saya sangat menyukai rawatan yang singkat dan jelas yang ditetapkan, yang menjadi berkesan, dan satu setengah kali lebih murah daripada cadangan doktor lain (di tempat kediaman) yang saya lawati sebelum itu. Saya menerima temujanji hanya dari kali kedua (saya tinggal lebih 200 km), tetapi ini telah diberi pampasan oleh kemungkinan perundingan lanjut dan memaklumkan mengenai hasil analisis melalui telefon. Mengekalkan pemahaman tentang barisan. Baris tidak akan bersesuaian dengan doktor yang tidak baik (jika dia, tentu saja, bukan "satu untuk keseluruhan kampung", tetapi dia tidak ada bersendirian), tetapi melalui telefon, mungkin dengan pelanggan yang sama seperti yang kita sedang bercakap.

Doktor hebat. Sangat teliti dalam masalah penyakit anak, dalam janji temu, dalam melakukan pemeriksaan tambahan. Sopan dan dihalang, tidak akan menolak untuk menerima.

mama.tomsk.ru

Tapak untuk ibu, bapa dan anak-anak!

Ahli gastroenterologi

 • Pergi ke halaman:

Re: Gastroenterologist

Mesej kepada Bagirra »31 Okt 2012, 13:26

Re: Gastroenterologist

Mesej kepada kRuCh »31 Okt 2012, 17:32

Dia mempunyai pengalaman hebat.

Re: Gastroenterologist

The Message Murmishka "18 Jan 2013, 23:27

Re: Gastroenterologist

Post anastasi »20 Jan 2013, 14:54

Re: Gastroenterologist

Mesej Cosa_Monstra »14 Mac 2013, 10:48

Re: Gastroenterologist

Mesej Januari "14 Mac 2013, 12:15

Re: Gastroenterologist

Mesej Cosa_Monstra »14 Mac 2013, 12:31

Re: Gastroenterologist

Mesej Kebahagiaan »15 Mac 2013, 13:08

Re: Gastroenterologist

Mesej Januari "16 Mac 2013, 12:05

Re: Gastroenterologist

Mesej Kebahagiaan »16 Mac 2013, 19:42

Re: Gastroenterologist

Mesej Rewers »Jun 03 2013, 13:05

Re: Gastroenterologist

Hantar oleh Aleks @ »14 Jun 2013, 14:02

Lesovskaya Svetlana Grigoryevna

Lesovskaya Svetlana Grigorievna - pakar obstetrik-pakar pergigian di Klinik Perubatan "Profimed". Doktor kategori tertinggi, PhD.

Pakar dalam:
- Ultrasound dalam obstetrik dan ginekologi,
- kolposkopi
- rawatan penyakit serviks,
- diagnosis dan rawatan kemandulan,
- jangkitan seksual (STI),
- gangguan haid,
- penyakit keradangan organ-organ genital wanita.

Buat temujanji dengan Svetlana G. Lesovskaya melalui telefon: (044) 496-96-01, (067) 496-80-00.

Endoecology: menukar "landskap" dalaman!

Di sini dia datang - musim bunga. Tidak ada keraguan, alam semulajadi melukis landskap musim bunga yang tipikal, menggantikan cat air putih dan biru pada kelabu kotor, menyebarkan pukulan yang hambar dalam bentuk sampah yang berbeza yang memenuhi halaman dan jalanan. Tetapi kami bergembira, mengetahui bahawa sebelum kehijauan pertama sudah dekat - di sini datang hujan musim semi pertama dan akan membasuh semua kotoran, membersihkan tanah, memberi semangat segar dan alam semula jadi tanaman. Adakah anda tahu bahawa tubuh kita di dalam juga mengingatkan landskap musim bunga dan juga perlu dibersihkan untuk dilahirkan semula selepas pencemaran yang panjang?

Paling penting, doktor tahu bagaimana untuk memulihkan kemurnian dalaman ahli endokrin badan.

Mesin masa sel

Endoecology adalah barisan perubatan yang muda. Ia berkaitan dengan pembersihan persekitaran dalaman badan (dari bahasa Yunani "endos" bermakna dalam). Persekitaran luar sentiasa memberi kesan kepada kami, meningkatkan jumlah faktor berbahaya dari tahun ke tahun: dari sinaran, bahan toksik kepada jenis virus dan jangkitan baru. Makanan mengandungi pelbagai aditif, kualiti air yang banyak dikehendaki. Manfaat tamadun yang kita gunakan setiap hari: selular, gelombang mikro, komputer menyerap kita dengan radiasi elektromagnetik. Oleh kerana keunikan air dan atmosfera di rantau tertentu, pelbagai bahan kimia dapat dikumpulkan di dalam badan: fluorin, besi, yodium, selenium (anda dapat mengetahui bahan-bahan yang banyak dengan merujuk ahli trikologi yang akan melakukan analisis spektral rambut untuk unsur surih ).

Sebagai akibat daripada semua kesan berbahaya ini, tindak balas patologis biokimia berlaku di dalam badan, keseimbangan yang halus terganggu, proses normal pada perubahan selular.

Apa rupa ini? Sel-sel badan kita dikelilingi oleh ruang ekstrasel. Ia berada di ruang ini, yang dipenuhi dengan bendalir, saluran darah membawa segala yang diperlukan untuk aktiviti penting sel. Di sini, sisa "sisa" sel, yang melalui sistem limfa, melalui usus, hati dan buah pinggang dikeluarkan. Kesihatan kita bergantung kepada fungsi normal "import-eksport" sistem. Sekiranya keseimbangan terganggu, cecair intercellular berhenti dibersihkan dan "rawa" secara beransur-ansur, dan sel-sel semua sistem badan, termasuk yang saraf, imun, endokrin, berhenti berfungsi dalam mod biasa. "Rawa" dalaman - persekitaran yang ideal untuk perkembangan penyakit.

Nampaknya keadaan tidak ada harapan - latar belakang ekologi kehidupan kita semakin merosot dan oleh itu, sel-sel badan akan ditakdirkan untuk lebih terjerumus ke dalam "paya", umur dan mati lebih cepat, membawa apocalypse dalaman lebih dekat? Tetapi sains moden telah menawarkan jalan keluar. Ubat untuk "wahyu" dicipta oleh Profesor Yuri Levin, MD, yang dipanggil rehabilitasi endokecologi mengikut Levin (ERL). Kaedah Levin membolehkan membersihkan ruang antara ruang dan memulihkan kesihatan ke sel dengan mengemas kini keadaan badan selama beberapa minggu, bulan, tahun - mengapa bukan mesin masa?

Di seluruh dunia, pelajar profesor bekerja mengikut kaedah ERL, dan tidak banyak pakar di Tomsk. Salah seorang daripada mereka, Svetlana Grigorievna Mityasova, doktor kategori tertinggi, ahli gastroenterologi, endoecologist Pusat Perubatan Estetik

Aliran terkawal

Apakah intipati kaedah dan bagaimana anda dapat memahami bahawa bantuan pakar diperlukan?

"Program pemulihan endoekologi termasuk satu set langkah yang dikira oleh masa dan tahap impak," kata Svetlana Grigorievna, "matlamat mereka adalah untuk memulakan aliran limfa dan pada masa yang sama melindungi hati, memperbaiki fungsi buah pinggang, usus untuk penghapusan racun yang berkesan dari badan. Untuk merangsang aliran limfa, ubat Katral digunakan, ia berdasarkan herba semulajadi. Pembersihan badan perlu dilakukan di bawah pengawasan pakar, kerana aliran mula cukup kuat, dan perlu dikendalikan, dikendalikan untuk memastikan kecekapan maksimum menghapuskan semua toksin dan keretakan.

Ia perlu menghubungi pakar endosoki, setelah melihat gejala-gejala mabuk badan seperti: keletihan kronik, keletihan dan mengantuk, selesema dan keradangan yang berkekalan, kemurungan, keadaan kulit, rambut, kuku yang buruk. Semua gejala ini agak tidak menyenangkan, tetapi secara rasmi seseorang di negeri ini tidak menganggap dirinya sakit dan sering mengabaikan penyakit. Sementara itu, mabuk menyebabkan penyakit yang serius, yang lebih sukar untuk disembuhkan daripada mencegahnya. Bukan semua orang mampu untuk mendapat pencegahan dalam masa yang cepat, jadi kami menyesuaikan jadual dan masa prosedur untuk pelanggan. Ini seperti sanatorium dalam mod individu - anda tidak perlu pergi jauh, meninggalkan kerja dan keluarga. Dan pada masa yang sama, anda boleh mendapatkan rawatan yang sama seperti di sanatorium khusus dan institusi resort. "

Kebenaran dalam... air

"Pengalaman pemulihan endokecologi (lebih daripada tiga tahun) di pusat kami membolehkan kami menawarkan pelbagai prosedur untuk membersihkan ruang limfatik badan," kata Svetlana Grigorievna. - Ini adalah urut saliran limfa, dan rawatan haba dan air, dan elektroforesis menggunakan ubat terapeutik. Ada peluang unik yang dapat meningkatkan kesan pemulihan, seperti penggunaan air terionisasi, misalnya. "

Keberkesanan penggunaan ubat-ubatan air terionisasi telah lama dibuktikan oleh sains, sifat-sifat berguna digunakan secara meluas dalam rawatan sanatorium-resort di Rusia dan di luar negara. Air terionisasi dihasilkan oleh elektrolisis. Iaitu, air dilalui alat khas, yang dalam proses elektrolisis mengubah parameter air, membahagikannya kepada penyelesaian anodik dan katodik. Seringkali penyelesaian yang dihasilkan dipanggil air "hidup" dan "mati". Air katolik - bermuatan negatif dan alkali - "hidup" membantu meneutralkan "pengasidan" persekitaran dalaman badan, yang berlaku akibat penyakit ini. Air "hidup" berguna untuk minum, mandi, membuat aplikasi kosmetik.

"Dengan menggunakan air tersebut, kami menjalankan prosedur pembersihan usus - hidrokolonoterapi," lanjut Svetlana Grigorievna, "prosedur detoksifikasi usus sangat berkesan, tetapi sering ragu-ragu, dan ini tidak pantas. Saya ingin menyangkal stereotaip biasa yang berkaitan dengan lavase usus - ketidakselesaan prosedur, keraguan mengenai keberkesanan dan keselamatannya, pernyataan bahawa mikroflora usus sendiri dibersihkan dan ini tidak dapat diperbaiki. Semua ini salah. Di pusat kami, pertama, sistem perubatan kolon hidroterapi yang paling moden ditawarkan, yang membolehkan anda mengelakkan sensasi yang tidak menyenangkan semasa prosedur, ia adalah selesa dan selamat. Kedua, selepas membasuh semua mikroflora yang sihat perlu dijajah di dalam usus, dan ini bukan sahaja dapat memelihara flora sendiri, tetapi juga untuk memperbaiki sistem imun dan menjadikan perut berfungsi lebih sihat.

Makanan moden, diet yang tidak seimbang, meja serat yang miskin, gaya hidup yang tidak aktif dan kelemahan intrinsik usus adalah sebab yang paling umum bahawa sifat sistem untuk menghapuskan produk-produk pembusukan yang diberikan kepada kami gagal, tidak dapat mengatasi beban. Akibatnya, racun badan itu sendiri. Oleh itu, langkah-langkah yang betul dan cekap untuk membersihkan badan racun usus adalah perlu. "

Ia masih menambah bahawa masa baru memerlukan pendekatan baru untuk menangani masalah kesihatan. Dunia berubah dengan cepat dan tidak dapat dipulihkan, kedua-dua luaran dan dalaman. Endoecology melaksanakan tugas yang kompleks dan hampir hebat - dalam dunia yang berubah ini untuk menyediakan cara yang boleh dipercayai untuk merawat masa kini dan masa depan seseorang.

Penyucian ruang ekstrasel badan: kaedah moden.

Alamat: Tomsk, Nikitin St., 15a.

Telefon: 53-31-00, 8-913-818-91-97

Pusat Perubatan "Estetik"
Senarai bahan toksik yang mempengaruhi manusia hari ini berjumlah kira-kira seratus ribu item, yang empat kali lebih daripada satu dekad yang lalu.

Radiasi, bahan-bahan beracun, jenis virus dan jangkitan baru, kandungan pelbagai bahan tambahan dalam makanan, kualiti air yang buruk, radiasi elektromagnet peralatan rumah tangga - semuanya mengimbangi keseimbangan badan, memusnahkan sel-sel semua sistemnya, termasuk...

Toksin berkumpul di dalam badan dalam bahagian berikut: dalam sel - 7%, dalam darah - 7%, dalam limfosit - 3%, dalam ruang antara - 83%.

Pusat Perubatan "Esthetic" menawarkan pemulihan endoecological program mengikut kaedah Professor Levin Yu.M. - membersihkan tubuh di peringkat sel.

Mityasova Svetlana Grigorievna Gastroenterologist

Ditambah (17 Feb 2015 10:44)
---------------------------------------------
Inna, lihat apa yang saya dapati: terdapat gastro Kiev. Mungkin suami anda akan membantu anda. Apa pendapat anda?

Ditambah (17 Feb 2015 10:45)
---------------------------------------------
Andrew kami pergi pada peninjauan, mungkin dia akan membuat sesuatu, di sini MANUSIA BAIK adalah lelaki kita.

Ditambah (17 Feb 2015 10:47)
---------------------------------------------
Kegemaran 5.0
4 ulasan Kharchenko Natalya Vyacheslavovna GastroenterologistVisual kategori tertinggi. Doktor Sains Perubatan.

 • 39 tahun pengalaman

"Olymed, Gastro Zentrum (Olimed Gastrocenter)" Feofania Teremki, ahli gastroenterologi IpodromGlavny Kementerian Kesihatan Ukraine. Beliau adalah profesor dan juga ahli Akademi Sains Perubatan Kebangsaan Ukraine (sebagai ahli yang sama). Beliau mempunyai gelaran Pekerja yang dihormati dari Ukraine (dalam sains dan teknologi), Doktor Sains Perubatan. Kos kemasukan adalah 1000 UAH

Ditambah (17 Feb 2015 10:57)
---------------------------------------------
Yang paling mahal ternyata menjadi Theophania. Sekali lagi, bagaimana untuk berbohong kepadanya - harga-ruang.

Suatu pengertian yang sedikit, toleransi sedikit, sedikit rasa humor - dan anda boleh merasa sangat selesa di planet ini.

Terima kasih, Svetlana. Suami batuk kuat. anda perlu mendengarnya, x-ray. tetapi saya menulis bahawa kita mempunyai masalah dengan ini. Dia sendiri mengatakan bahawa dia merasakan bahawa ini bukan selesema. gejala lain. Lebih sama seperti bronkitis akut, atau radang paru-paru. Jadi orang tuanya hari ini sedang mencari antibiotik Augmentin. Kami akan mengambil secara lisan.

Natasha, saya menghantar surat kepada doktor Andrei. Andrew - tunduk rendah saya. Menunggu jawapan. Satu perkara yang membingungkan - Tomsk sangat jauh.

Bagi Theophania. Saya membaca banyak ulasan mengenainya. Hampir semua adalah negatif. Mereka menulis bahawa ia sangat selesa, mahal, tetapi doktor ada "pencuri" juga. Oleh itu, tidak. Secara umum, bukan hospital, tetapi pepejal "Ponte."

Suatu pengertian yang sedikit, toleransi sedikit, sedikit rasa humor - dan anda boleh merasa sangat selesa di planet ini.

Kursus ini dengan cepat dan tanpa komplikasi meletakkan saya di atas kaki saya dengan radang paru-paru.

Antibiotik Avelox, broncho-munal, tablet polyoxidonium atau suppositori dan sesuatu expectorant.

Tindakan farmakologi
Broncho-munal adalah imunomodulator asal bakteria untuk pentadbiran lisan dan merangsang mekanisme pertahanan semula jadi tubuh terhadap jangkitan pernafasan. Ia mengurangkan kekerapan dan keterukan jangkitan-jangkitan ini, mengakibatkan pengurangan terapi dadah, terutamanya antibiotik. Ubat ini meningkatkan imuniti humoral dan selular. Mekanisme tindakan: rangsangan makrofaj, peningkatan bilangan limfosit T yang beredar dan antibodi IgA, IgG dan IgM. Bilangan antibodi meningkat lgA, termasuk pada membran mukus saluran pernafasan. Lysate bakteria bertindak pada sistem imun badan melalui plak Peyer dalam membran mukus saluran pencernaan Broncho-munal, tanda-tanda untuk digunakan Untuk pencegahan penyakit berjangkit saluran pernafasan, ubat ini digunakan dalam tiga kursus sepuluh hari dengan selang selama dua puluh hari di antara mereka.
Dalam tempoh yang teruk penyakit ini, 1 kapsul Broncho-munal disyorkan secara konsisten untuk sekurang-kurangnya 10 hari. Sekiranya perlu, gabungan dengan antibiotik. 2 bulan akan datang, adalah mungkin untuk menggunakan 1 kapsul selama 10 hari, mengekalkan selang selama 20 hari.

Perkara utama adalah bahawa dia jelas menjawab sesuatu, diagnosis ditetapkan. Dan kemudian, mungkin, kita akan mencari Yahudi ini, di mana dia menetap.

Inna, saya pergi ke pusat ini ketika saya sakit. mendapat doktor, Ph.D. dia mengambil saya tiga kali secara percuma, saya terkejut, dan dia menjawab: Saya tidak dapat memberikan diagnosis, untuk apa yang saya harus mengambil wang dari anda?
Akhirnya, dia memberitahu saya untuk tidak minum apa-apa - untuk memberi PZh rehat, - saya "tersinggung", maka dia menulis saya segala macam "rioflora", dan lain-lain. Dia mempunyai kedudukan - berehat dari semua pil ini.
Saya mempunyai profesor di Institut Penyelidikan Gastro - dia tidak memberi saya lima minit: Creon, kaprogram dan - sihat. Maksud saya, pakaian bermakna sedikit dan anda perlu memilih doktor dalam penampilan - ia berbunyi bodoh, tetapi ini pendapat saya.
Sekiranya doktor bertahan dalam bidang pankreas, saya tidak melihat perbezaan pendapat daripada suri rumah dan doktor sains, dan saya menganggap keprihatinan utama kepekaan dan keinginan doktor untuk membantu pesakit, dan intuisi dalam hal ini dapat memberikan sesuatu. Mengenai suri rumah - saya dibesar-besarkan.
Inna, saya harap dia akan menjawab. Saya secara khusus bertanya kepadanya bahawa jika ia sukar untuknya, maka saya akan faham, kerana Saya tidak menganggap ia wajib untuk melakukannya. Dia bersetuju.
Sekarang dia sedang bekerja, dia mungkin akan pulang ke rumah dan menulis. Semua dokumen anda yang saya berikan kepadanya.
Pada umumnya, kita perlu memujuk kami di forum beberapa doktor, dan kemudian kami duduk di sini dengan kumis. Lagipun, mereka juga boleh membuat nama mereka sendiri sebagai "bahan" untuk sains.

Ditambah (17 Feb 2015 14:11)
---------------------------------------------
Dengan cara ini, di tempat kerja mereka tidak mempunyai akses ke Internet.
Kepada para profesor di kalangan rakan sekelas tidak memanjat

KITSAK Svetlana Grigoryevna

KITSAK Svetlana Grigoryevna

Kepala Departemen Kosmetologi, pakar dalam bidang perkakasan, kosmetologi klasik dan laser.

Pengalaman: Lebih 10 tahun

Perunding dalam bidang pembedahan plastik.

Mempunyai teknik:

 • Perkakasan kosmetologi
 • Kosmetik laser

- penghapusan keriput dan keletihan, pengetatan kulit;

- pembetulan parut dan parut, tanda regangan, rawatan selepas jerawat;

- mengeluarkan dan tatu pelunturan;

- Penyingkiran rambut laser ELOS - dengan serta-merta dan tanpa rasa sakit;

- neodymium (bukan ablatif) peremajaan kulit laser;

- penyingkiran tumor: hemangiomas, ketuat;

- penyingkiran urat labah-labah

 • Kosmetik suntikan

- terapi ozon (suntikan ozon untuk pembetulan kedutan dan pembentukan badan)

- plastik kontur dengan persediaan suntikan (pengisi) Tindakan - 30% pembesaran bibir

- rawatan hiperhidrosis dengan botox

2007 - menerima pendidikan khusus "perniagaan perubatan"

2010 - dilatih dalam terapi ozon

2011 - dilatih dalam syarikat "Cosmo-Trade"
"Kosmetologi klasik dan perkakasan", "Penyusunan intim dan reka bentuk bikini", "Teknik suntikan mesoterapi dan biorevitalisasi."

syarikat "Frederic Moreno », Klinik Swasta "Bereginya", sebuah klinik perubatan swasta "Pusat Perubatan Oleg Kolibaba."

Mempunyai pengalaman dengan banyak jenama kosmetik: Christina (Israel), SATIS (Perancis), Dessange (Perancis), Swisslinical (Switzerland), siri organik (Polsche), Algologie (Perancis).

Sejak 2011, dia secara bebas menjalankan:

 • lebih daripada 800 facelifts tanpa pembedahan menggunakan pelbagai teknologi;
 • lebih daripada 3000 cryo-facial;
 • lebih daripada 4,000 rawatan untuk jenis kulit;
 • Kaedah suntikan pembaikan kerut, pembetulan kontur, biorevitalization;
 • lebih daripada 3000 prosedur mesotheapy mengupas dan suntikan;
 • lebih daripada 500 prosedur untuk mengeluarkan kapal dan badan yang tidak diingini menggunakan pelbagai teknik, termasuk teknik laser

Sejak 2017 perunding dalam bidang pembedahan plastik

Sejak tahun 2018, ketua jabatan kosmetologi

Svetlana

Svetlana Mityasova (Tseluiko)

Maklumat

Lain-lain

Tindakan

BBC: Bandar-bandar Hilang Kuno (2006)

1. Modal Firaun yang Hilang
2. Lembah Piramid Terkutuk
3. The Lords of Dark of Hattusas
___________________________________________________
Sebilangan besar program dalam kualiti yang sangat baik, anda boleh melihat http://kinokong.net/dokumentalnyy/

Kami membentangkan video dokumentari BBC terbaik tentang alam semesta dalam kualiti HD. Simpan diri anda di dinding dan melihat masa lapang anda.

1) Keajaiban Alam Semesta / Keajaiban Alam Semesta (2011)

Siapa kita? Mengapa kita di sini? Di mana kita datang? Kembangkan teks... Ini adalah soalan yang paling asas dan abadi yang boleh kita tanyakan. Dan ini adalah bahagian penting dari manusia, yang bertujuan untuk mencari jawapan kepada mereka.

Kita dapat mengesan garis keturunan kami selama beratus-ratus tahun hingga subuh kemanusiaan. Tetapi sebenarnya, cerita kami jauh lebih jauh:
Ia bermula dari permulaan alam semesta. Alam semesta kami berasal kira-kira 13.7 bilion tahun yang lalu, dan hari ini ia diisi dengan lebih daripada 100 bilion galaksi. Dan masing-masing mengandungi ratusan berbilion bintang dan pelbagai keajaiban menarik.

2) Universe: The 7 Keajaiban Sistem Suria Keajaiban Sistem Suria
Selama beribu tahun, orang-orang menatap langit berbintang sangat terpesona. Kami menjemput anda untuk memulakan perjalanan yang menarik ke kedalaman ruang yang tidak diketahui ini untuk melihat dengan mata anda sendiri keindahan yang benar dan menakjubkan dari sistem solar kami.