Elena Malysheva

19 Februari, 2019 04:05 | Ryurikov Dmitry Denisovich

Elena Malysheva: tanpa mengetahui, bapa boleh memeluk saya

Dalam temu bual untuk Basta, Elena Malysheva menceritakan bagaimana hubungan rap dikaitkan dengan penyimpangan psikologi. Dalam proses perbualan yang terang, dia berkata bahawa kakitangan perubatan tidak seharusnya terlibat dalam euthanasia. Mendengar berita malam bahawa penyampai TV mencari bapanya, komander keselamatan menghubungi Malysheva dan memberitahunya apa yang telah berlaku. Perbualan beralih kepada euthanasia. Penyampai TV sendiri aktif memantau keadaan kesihatannya, sering menjalani peperiksaan dan mengatakan bahawa semua orang harus melakukan ini. "Tetapi pada hakikatnya ia adalah puisi paling sukar yang menuntut puisi multikomponen yang paling sukar." Pada mulanya, beliau menjalankan program sains popular "Kesihatan", dan pada tahun 2010 dia menjadi program baru yang terkemuka "To Live Healthy!". Menurut pemimpin, sangat penting bahawa ayah hidup dalam keadaan apa pun sehingga dia dapat didekati, dan dia, tanpa mengetahui, dapat memeluk anda. Pada tahun 2009, bapa Elena Malysheva telah hilang. Alzheimer perlahan-lahan mengambil kesihatan ibu bapa, lelaki itu hilang di tempat-tempat yang sesak, dan sukar untuknya menavigasi di ruang angkasa. Pada tahun 2005, ibu bapa bintang TV itu hilang berhampiran stesen metro Chekhovskaya. Malysheva menyampaikan bahawa rapper adalah baik dengan kesihatan.

Penyampai TV pasti perkara yang paling penting dalam hidup adalah keluarga.

Anak lelaki bongsu Elena Malysheva, Vasily, sudah berusia 28 tahun, tetapi dia masih tidak dapat mencari teman hidupnya hingga saat ini.

Elena Malysheva - biografi, maklumat, kehidupan peribadi

Elena Malysheva

Elena Vasilyevna Malysheva (Shabunina). Dilahirkan pada 13 Mac 1961 di Kemerovo. Ahli terapi Soviet dan Rusia, guru, doktor sains perubatan, profesor.

Elena Malysheva dilahirkan pada 13 Mac 1961 di Kemerovo dalam keluarga doktor.

Bapa - Vasily Iosifovich Shabunin.

Ibu - Galina Morozova.

Dia mempunyai adik kakak dan saudara kembar Alex, yang, seperti ibu bapanya, menjadi doktor. Suster adalah ahli neuropatologi, seorang saudara adalah pakar bedah, doktor sains perubatan, ketua doktor GKB mereka. S.P. Botkin.

Pada zaman kanak-kanak, dia lulus dari sekolah muzik di kelas piano.

Selepas kelas 7 saya pergi bekerja dengan saudara kembar saya. Ibu mengatur barmaidnya di hospital, dan abangnya sebagai janitor. "Saya membawa makanan dari dapur ke jabatan kanak-kanak dan memberi makanan kepada kanak-kanak kecil. Saya mendapat 40 rubel sebulan, seperti yang saya ingat sekarang, dan memberikan segala-galanya kepada ibu bapa saya untuk satu sen," katanya sambil menambah bahawa anak-anaknya dibesarkan dengan prinsip yang sama.

Beliau lulus dari sekolah tinggi 19 di Kemerovo dengan pingat emas dan masuk ke Institut Perubatan Kemerovo di fakulti perubatan. Beliau lulus dari institut dengan diploma merah pada tahun 1984. Pada tahun yang sama dia memasuki sekolah siswazah Akademi Sains Perubatan di Moscow.

Pada tahun 1987, beliau mempertahankan tesis beliau untuk tahap calon sains perubatan mengenai topik "Pencegahan dan penghapusan gangguan irama jantung melalui penyesuaian kepada kesan tekanan dan pengaktifan asid gamma-aminobutyric."

Selepas bekerja untuk beberapa lama sebagai seorang pengamal am, beliau menjadi pembantu di Jabatan Penyakit Dalaman Institut Perubatan Kedua.

Pada masa ini beliau adalah profesor di Universiti Perubatan dan Pergigian Negeri Moscow.

Pada tahun 1992, beliau memulakan pembebasan program "Resipi" di saluran TV Kuzbass (Kemerovo).

Pada tahun 1993, beliau adalah pengarang dan penyampai program Lazaret (Saluran 5, TK Severnaya Korona).

Pada tahun 1994, beliau mula bekerja sebagai pengarang dan tuan rumah program "Doktor Panggilan untuk?" Sebagai sebahagian daripada saluran Perniagaan Rusia (RTR). Pada tahun yang sama dia mengambil kursus di Pusat Eropah untuk Kesihatan dan Alam Sekitar di Amerika Syarikat. Wartawan Eropah yang paling terkenal yang terlibat dalam kesihatan telah dijemput untuk kursus ini.

Selepas pemulihan program Kesihatan pada ORT pada tahun 1997, Elena Malysheva menjadi moderator, pengarah dan pengarang program ini. Isu pertama disiarkan pada 3 Oktober 1997. Juga, program itu pergi ke "Radio Rusia".

Pada tahun 2007, dalam MMA. I. Sechenov mempertahankan tesisnya untuk tahap Doktor Sains Perubatan mengenai topik "Reprogramming tanggapan sel makrophages: strategi baru untuk mengawal proses keradangan."

Sejak 2007 - Ahli Akademi Televisyen Rusia.

Sejak 16 Ogos 2010, Saluran TV Pertama telah menyiarkan "Hidup Sihat!", Yang disiarkan pada waktu pagi pada hari kerja. Beliau adalah pengarang lebih daripada 50 penerbitan saintifik dalam bidang perubatan.

Sejak 2012, beliau telah terlibat secara aktif dalam mempromosikan projek komersial - Diet Elena Malysheva.

Ia berulang kali menyatakan bahawa Malyshev dalam ucapannya menimbulkan pernyataan yang menyinggung perasaan, bias, tidak tepat, berbahaya dan bahkan perkauman.

Oleh itu, dalam salah satu program, Malyshev berhujah bahawa titik G adalah organ erogen pada wanita, walaupun kewujudan titik ini telah disangkal oleh banyak kajian saintifik.

Dalam salah satu program Malysheva menjalankan eksperimen yang menyebabkan kematian tikus. Ini menyebabkan kemarahan yang kuat di kalangan penonton Channel One. Walau bagaimanapun, kemudian ternyata pengalaman ini menunjukkan, dan penenang mudah diperkenalkan ke dalam haiwan, yang digunakan dalam operasi pembedahan. Binatang itu direndam secara ringkas untuk demonstrasi.

Dalam salah satu program, Malyshev membangkitkan topik memancarkan gas semasa orgasme, yang menyebabkan bantahan awam yang hebat.

Kerajaan perniagaan Elena Malysheva

Elena Malysheva adalah ahli perniagaan yang baik. Dia mendapat kesihatan sekitar 1 bilion ruble setahun.

Beliau memiliki klinik, yang dibuka pada akhir 2015 di tapak Hospital Klinikal Bandar No. 19 di Krasnaya Presnya. Dia juga memiliki portal media Zdorovieinfo.ru. Di samping Elena sendiri, anaknya Yury dan Vasily mempunyai saham dalam syarikat itu.

Dua lagi syarikat Malysheva terlibat dalam menarik pengiklanan. Salah satunya - LLC "WyWe Em Corporation" - Malysheva memiliki semata-mata. Pendapatan pada tahun 2014, menurut data terkini dari pangkalan Spark, berjumlah 249 juta Rubles, keuntungan bersih - 13 juta Rubles. Satu lagi syarikat, PM Partners, LLC, dimiliki oleh Malysheva, bersama dengan tuan rumah TV, pengeluar, dan bekas senator Alexei Pimanov. Pendapatan pada 2014 diisytiharkan pada tahap 1 juta Rubles, keuntungan bersih - 571 ribu Rubles.

Perniagaan yang paling menguntungkan Malysheva adalah kit diet. Bersama Schiglik, penyampai TV memiliki OOO Diet dari Elena Malysheva, yang didirikan pada tahun 2012. Syarikat menjual set produk untuk pemakanan. Set dibungkus dalam kotak, masing-masing seberat 13.5 kg, dan, mengikut penjual, sudah cukup selama dua minggu. Dalam menu - "bola bakar dengan sos merah dengan soba", "spageti Itali dengan bola daging dan sos tomato", "kumbang dengan nasi kukus rebus". Ini kebanyakannya disediakan hidangan beku. Satu kotak kos 14.500 Rubles. Pendapatan syarikat pada 2014 berjumlah 503 juta Rubles., Keuntungan bersih - 100 juta Rubles.

Elena Malysheva dalam program "Alone with all"

"Di tempat pertama - pemakanan yang betul, pengurangan kalori. Seorang wanita perlu makan tidak lebih daripada 1.2000 kilokalori sehari, seorang lelaki - 1.5000 kilokalori, maka semua orang akan menurunkan berat badan dan kelihatan baik," kata Malysheva.

Ketinggian Elena Malysheva: 168 sentimeter.

Kehidupan peribadi Elena Malysheva:

Berkahwin Suami - Igor Malyshev adalah pakar dalam biologi molekular, doktor sains perubatan, profesor di Universiti Perubatan dan Pergigian Negeri Moscow, di mana Elena Malysheva berfungsi.

Pasangan itu mempunyai dua anak lelaki - Yuri dan Vasily.

Anak Yuri adalah pengarang tema dan ketua kumpulan penulisan skrip, pengeluar kreatif program "Untuk Hidup Sihat!". Dia berkahwin, nama isterinya ialah Karina, pada 25 Januari 2015 mereka mempunyai anak lelaki - cucu Elena Malysheva.

Elena Malysheva dengan suaminya

Elena Malysheva bersama suaminya dan anak-anaknya

Elena Malysheva menceritakan tentang penyakit serius ayah Vasily Shabunin

Bintang TV domestik terkenal Elena Malysheva baru-baru ini telah melawat rancangan YouTube "Gazlive" rapper Basta. Bintang itu bercakap mengenai sikapnya terhadap euthanasia, serta penyakit yang parah dari Bapa Vasily Shabunin.

Hos program TV "Live is great!" dan Zdorovya memberitahu Vasily Vakulenko mengenai bagaimana ibu bapanya, yang pada satu ketika pernah memegang jawatan ketua doktor salah satu hospital Kemerovo, yang menderita penyakit Alzheimer, yang merosakkan kesihatannya. Vasily Shabunin didiagnosis pada tahun 2000. Elena Malysheva teringat bahawa ayahnya tidak dapat bersendirian di tempat awam kerana disorientasi di ruang angkasa.

Pada tahun 2005, ibu bapa bintang TV hilang berhampiran stesen metro Chekhovskaya. Lelaki itu mengambil teksi dan meminta pemandu membawa dia ke Kemerovo. Motoris menyedari bahawa lelaki itu tidak memberi laporan kepada tindakannya sendiri dan mengambil bapa artis itu ke salah satu jabatan keselamatan swasta. Mereka menghubungi Elena Malysheva dan memberitahunya apa yang telah berlaku.

Mengunjungi Basta, seorang selebriti menjawab soalan mengenai euthanasia, dengan mengatakan bahawa hanya pakar perubatan harus menangani prosedur tersebut. Menurut profesor, adalah penting bahawa ibu bapa dapat hidup dalam keadaan apa pun, dan, tanpa mengetahui, dapat merangkul orang yang dicintai untuk siapa dia sangat sayang. Elena Malysheva mengakui: sangat sukar baginya bercakap mengenai topik ini.

Elena Malysheva: mengira ahli perniagaan dengan nama badut

Pesakit biasa tidak dapat membayangkan jumlah yang diperoleh oleh doktor TV lucu Elena Malysheva.

Bandar Kemerovo bukanlah nasib yang tak disenangi. Beberapa orang, kecuali penduduk Siberia Barat, akan dapat menunjukkannya di peta. Di laman bandar dalam "Wikipedia" yang mengetahui semua, tidak ada seksyen "orang asli Kemerovo" yang terkenal, dan di halaman seksyen yang sesuai, anda boleh mengetahui dengan mudah melainkan wartawan gila Yaroslav Mogutin, penulis drama Yevgeny Grishkovets yang tanpa tidur, dan Masha Rasputin yang abadi, walaupun dia sebenarnya dilahirkan - kampung di rantau Kemerovo (tiada siapa yang tahu dengan tepat).

Tetapi mereka semua telah lama disekat oleh ketenaran mereka Elena Vasilyevna Malysheva, nee Shabunina, yang muncul dalam keluarga doktor tempatan pada bulan Mac 1961. Seorang penyampai TV virtuoso, Ph.D., seorang lelaki meme... Dan beberapa tahu bahawa di sebalik penampilan badut televisyen dengan gaya rambut yang tidak masuk akal terletak seorang ahli perniagaan yang tegar dan sinis dengan modal dan sambungan yang sangat besar.

Daripada dekri itu - pada skrin

Doktor Shabunin berharap bahawa anak-anak mereka akan meneruskan profesion orang tua - pada zaman Soviet ia dipanggil "dinasti buruh." Terdapat maklumat bahawa protes remaja berlaku - selepas menerima pingat emas di sekolah, Elena didakwa pergi ke jabatan kewartawanan pertama, sementara saudara kembar Alexei segera mengambil ubat (kira-kira dia kemudian). Saudara perempuan Marina juga berbuat baik dalam hal ini: dia kemudian meninggalkan Tuapse, dalam kedudukan yang hangat, yang bertanggungjawab ke atas kepakaran perubatan dan sosial - kedudukan yang bertanggungjawab dan sangat "licin" dari segi, katakan, kemungkinan tambahan.

Tetapi versi tentang kewartawanan tidak betul: menurut data rasmi dari laman web TV-Ostankino (halaman kini berubah), Elena menerima ijazah perubatan di Kemerovo Medical Institute pada tahun 1984: jabatan kewartawanan tidak sesuai dengan kronologi. Sejurus selepas tamat pengajian, Shabunina berpecah dengan tanah airnya yang tidak dijanjikan: dia pergi ke sekolah siswazah di Moscow, dan tiga tahun kemudian menjadi calon sains. Tema kerjanya ialah "Pencegahan dan penghapusan gangguan irama jantung melalui penyesuaian kepada kesan tekanan dan pengaktifan asid gamma-aminobutyric". Kerjaya stok biru biasa dari ubat, bukan? Benar, pada tahun 1987 yang sama, Shabunina berkahwin dengan seorang rakan sekerja dan menjadi Malysheva, tetapi ini kelihatannya sedikit berubah dalam penampilannya. Kemudian ada sedikit latihan oleh doktor tempatan (pendudukan utama adalah cuti bersalin, anak lelaki dilahirkan pada 1988 dan 1990) dan bekerja di Jabatan Penyakit Dalaman Institut Perubatan Kedua.

Nasib Elena Vasilyevna menjadikan pembaharuan Yeltsin. Pada tahun 1991, anaknya yang lebih muda, Vasily, mengalami sakit parah, dia dihidupkan di Moscow, tetapi sangat sukar untuk memulihkan kesihatan di ibu negara ketika itu: USSR runtuh, komunikasi telah musnah, kilang makanan Moscow terbiar tanpa bahan mentah dan kebanyakan mereka yang datang kembali ke tanah air mereka yang bersejarah. lebih dekat dengan tanah, untuk menanam ladang ladang dan sayur-sayuran.

Tetapi dengan kerja di Kemerovo itu kemudiannya ketat, ubat itu hampir tidak dibiayai. Saudara kembar Malysheva telah memegang jawatan tinggi - pengarah Pusat Hepatologi Serantau Kuzbass, tetapi Malyshev belum lagi pakar dalam semua penyakit sekaligus, atau mungkin Pusat membayar sedikit... Dan ahli terapi berusia 31 tahun, Ph.D., ternyata di televisyen - program "Resipi" di saluran TV "Kuzbass". Menyukainya. Setahun kemudian, kita melihatnya di Channel 6, kemudian di RTR... dan ia mula berputar. 3 Oktober 1997, 21 tahun lalu, penonton menunjukkan pelepasan pertama program "Kesihatan" di saluran, yang kemudiannya dipanggil ORT.

Kekalahan daripada pemaju

Malysheva berjaya. Saudara kembarnya melakukannya sedikit kemudian: Alexey Vasilyevich berpindah ke Moscow hanya pada tahun 2001, tetapi segera ke jawatan timbalan ketua doktor untuk pembedahan di Botkin GKB. Terima kasih kepada bakatnya atau bantuan kakaknya, yang pada masa itu memasuki bilik darjah yang sangat tinggi, dia membuat kerjaya yang cerah dan pada tahun 2013 mengetuai hospital ini. Pada masa itu, wabak membesarkan institusi perubatan bermula, dan hospital Botkin dari satu kompleks menjadi ketua gurita hospital keseluruhan, "institusi perubatan multi-profil terbesar di Moscow."

Oleh itu, kita mempunyai ketua hospital yang kuat dengan pengaruh dan keupayaan yang serius, dan bintang skrin TV yang sayang kepadanya dari rahim. Pengambilan pengeluaran dan pemasaran yang hebat, yang, anda mesti bersetuju, adalah satu dosa yang tidak akan menjadi wang. Skandal pertama yang berlaku pada 2015...

Atas sebab tertentu, hospital nombor 19, yang terletak di 15/8 Bolshaya Predtechensky Lane, menjadi sebahagian daripada Hospital Botkin di Hak Cawangan No. 3. Ini dengan sendirinya tidak menakutkan - contohnya, apabila sebuah sekolah dilekatkan kepada jiran, guru tetap berada di tempat mereka, simpanan hanya berlaku pada kakitangan pengurusan. Tetapi di hospital ke-19, semua orang telah dipecat.

Dan semuanya akan dijahit, tetapi para wartawan yang mengetahui semua tahu bahawa kawasan yang dikosongkan direncanakan akan diberikan kepada Klinik Berat Badan Elena Malysheva - mungkin lebih banyak daripada istilah istimewa. Pada masa yang sama, media merujuk kepada bekas ketua hospital ke-19 Svetlana Butyrin, tetapi selepas beberapa lama dia menyatakan bahawa dia tidak mengatakan apa-apa seperti itu. Malysheva sendiri mengelak berkata: "Ini semua tidak benar, dan tiada apa yang perlu dibincangkan lagi." Rupa-rupanya, seseorang dalam kepimpinan kota membayangkan kepada doktor Botkin bahawa dia perlu mengetahui beberapa batas. Jadi sekarang, di laman web hospital ke-19, perumahan elit sedang dibina - malah bilik peribadi untuk penjual yang berjanji pembeli. Riche nouveau lebih diperlukan untuk distrik daripada doktor. Alexey Shabunin sentiasa berada di barisan hadapan perjuangan untuk kesihatan Muscovites.

Klinik penurunan berat badan dibuka di tempat lain.

Kegagalan pilihan raya

Satu lagi skandal yang dikaitkan dengan Elena Malysheva, seorang profesor di Universiti Perubatan dan Pergigian Negeri Moscow, dan isteri Igor Malyshev, seorang profesor di Universiti Perubatan dan Pergigian Negeri Moscow, dikaitkan dengan syarikat Health Info yang dia mengawal (Elena, Yury, Vasily Malyshev dalam saham yang sama).

Walaupun Elena Vasilyevna sebelum pilihan raya berkuasa memberitahu pengundi mengenai pencapaian perubatan Moscow (untuk sebab tertentu tidak menyebut kisah hospital ke-19), Info kesihatan memenangi tender hebat untuk membangunkan manual tentang cara memerangi tekanan darah tinggi, yang dianjurkan oleh Pusat Maklumat dan Analisis dalam bidang kesihatan ( dimiliki oleh kerajaan Moscow). Untuk 46.9 juta Rubles. Ibu dan anak-anak Malyshev berupaya untuk mengatakan perkataan baru dalam diagnosis hipertensi arteri - kami tidak membayar wang semacam itu untuk menulis semula risalah lama! Tetapi di sini dia mendapati sabit di atas batu - salah satu pesaing Malyshevs adalah HSE yang kuat, yang banyak tahu tentang perkembangan pesanan kerajaan. Wad waran Yaroslav Kuzminov merayu kepada FAS, dan di sana mereka mengakui bahawa komisen telah salah mengira titik calon. Selepas pengiraan semula, HSE ternyata menjadi pemenang dalam cara ajaib, dan bajet Moscow menyelamatkan 4.3 juta Rubel. - perbezaan harga tawaran Info Kesihatan dan pemenang baru.

Adakah mungkin untuk mengatakan bahawa pengiktirafan syukur untuk bantuan pilihan raya gagal? Nampaknya kita akan belajar tentang ini dari tender terdekat di bidang penjagaan kesihatan Moscow.

Selebihnya berjaya

Tetapi ia akan menjadi naif untuk membayangkan Elena Vasilyevna yang kalah - hanya beberapa kali dia cuba menelan terlalu banyak kepingan. Secara umum, aktiviti perniagaannya berkembang secara mengejutkan dengan lancar, sebahagian besarnya disebabkan oleh pilihan bijak rakan kongsi. Pada bulan Julai 2016, Elena Malysheva Medical Center LLC memperkenalkan Gulnara Farrakhov, isteri Ayrat Farrakhov, bekas Menteri Kesihatan Tatarstan, dan pada masa itu Timbalan Menteri Kewangan, sebagai pengasas. Bahagian 5%, sememangnya simbolik, tetapi sangat mudah untuk rundingan dan perlindungan daripada pemeriksaan. Selain itu, bahagian ini diberikan kepadanya oleh Malyshev, menyimpan 45% untuk dirinya sendiri. Bahagian pengasas bersama, Dmitry Schiglik, kekal sama - 50%.

Dan perkara itu bukan hanya di jawatan tinggi Farrakhov - dalam beberapa bulan dia meninggalkan kerajaan, menjadi timbalan biasa Duma Negeri. Sotong Tatarstan melancarkan tentakelnya secara literal ke semua bidang ekonomi Moscow, dan penjagaan kesihatan, tentu saja, tidak dapat dikecualikan. Perkongsian dengan wakil diaspora Tatar merupakan salah satu jaminan kejayaan yang paling penting dalam perniagaan Moscow.

Dmitry Schiglik - juga tokoh yang cerah. Lelaki ini tanpa patronymic, warga AS, adalah ahli Jawatankuasa Eksekutif dan Lembaga Pengarah Pertubuhan Zionis Dunia (menyokong satu lagi diaspora yang kuat) yang berkaitan dengan syarikat farmaseutikal Eropah. Pada tahun 2010, salah seorang pegawai Kementerian Kesihatan dan Pembangunan Sosial dituduh melebihi kuasa rasmi dengan kerjasama syarikat Switzerland, Mens Sana Pharmaceutical, yang pejabat Moscownya diketuai oleh Schiglik.

Satu lagi rakan kongsi perniagaan Malysheva tidak lain adalah Alexey Pimanov, seorang perunding televisyen, bekas senator. Dengannya, dia memiliki PM dan Rakan syarikat (jelasnya, PM bukan pistol Makarov, tetapi Pimanov-Malysheva). Ini juga merupakan pautan yang sangat berguna - selepas semua, Pimanov telah menghantar "Manusia dan Hukum" selama 14 tahun, dan dia secara peribadi mengetahui lebih sedikit daripada semua orang di elit undang-undang Rusia. Pada umumnya, Malysheva mempunyai banyak syarikat - sebagai contoh, dia secara peribadi mengawal syarikat-syarikat yang menarik pengiklanan ke laman webnya (Wy We EM Corporation LLC dan hanya PM dan Partners). Hampir semua firma membuat keuntungan. Sama ada Elena Malysheva menerima wang untuk menyebut jenama, klinik, ubat-ubatan khusus dalam banyak tele-wahyu yang sukar dikatakan (lebih tepat, mudah tetapi dilarang tanpa keputusan mahkamah). Menambah ini lebih daripada yuran tinggi - dan menyedari bahawa kita menghadapi jerung sebenar, salah seorang wanita terkaya di negara ini. Walaupun keluar secara beransur-ansur dalam edaran.

Kebanyakan semua Malysheva mendapat, seolah-olah, pada set dietnya melalui LLC "Elena Malysheva Diet", yang ditubuhkan olehnya bersempena dengan ahli farmasi Schiglik yang dinyatakan di atas. Ltd. menjual kotak makanan makanan, terutamanya makanan beku. Keuntungan rasmi bersih syarikat turun naik sekitar 100 juta Rubles setahun; Akhir-akhir ini, ia telah beransur-ansur menurun. Serta populariti Elena Vasilyevna dari penonton. Malah, dia tidak lagi menjadi doktor (tanpa amalan yang berterusan, tidak mungkin untuk mengekalkan bentuk dalam profesion ini), dan clownery cukup bosan dengan.

Kemungkinan besar, karir pertunjukan Malysheva berakhir. Tetapi nama besar, yang sudah menjadi meme, cukup untuk usianya. Banyak resipi oleh Malysheva, "doktor," hanya menyebabkan ironi, tetapi dia tahu resipi perniagaan Rusia dengan hati: perkongsian dengan pegawai dan kumpulan etnik telah menjadi kelakuan selamat yang sebenar untuk Elena Vasilyevna. Dan untuk persembahan yang cerah di televisyen, hampir mustahil untuk mendengar krisis yang berterusan dalam poket penyampai. Wang suka berdiam diri, terutama wang yang dibuat untuk kesihatan sebuah negara.

Berita terkini

Portal berita E-LIVRE.RU - berita mendesak, berita terkini dari Rusia dan Barat. Berita dunia politik dan kerajaan, jenayah dan masyarakat, teknologi dan sukan, ekonomi dan sains

Kadar pertukaran

Jenaka hari ini

Tajuk

Elena Malysheva menerangkan pembebasan program "Untuk hidup sihat!" - 24SMI

Penyampai TV Elena Malysheva menjawab kritikan mengenai pelepasan program "To Live is Great!". Pada Saluran One, pelakon Svetlana Galka dalam pakaian organ pembiakan wanita melakukan tarian dan lagu, melaporkan stesen radio "Moscow Says".

Menurutnya, kuliah teleformat tidak memberi. Malysheva berpegang pada prinsip pendidikan hiburan dan tidak melihat apa-apa yang salah dengan tindakan ini.

Elena Malysheva, Persekutuan Selatan

Selebriti percaya bahawa hanya penyokong ideologi komunis boleh bertentangan dengan maklumat perubatan yang diterima umum. Dalam penggunaan angka pertumbuhan, dia tidak melihat yang tercela.

Pembebasan skandal melancarkan Channel Pertama pada 13 Februari. Pelakon Svetlana Galka muncul di studio dengan saman merah meniru struktur rahim.

Program ini menyebabkan skandal. Parti "Komunis Rusia" menyatakan bahawa bukan kali pertama mereka mengadu mengenai kandungan televisyen itu.

Terdahulu, Elena Malysheva berkongsi kaedah penurunan berat badan yang berkesan.

Elena Malysheva: biografi, kerjaya dan kehidupan peribadi doktor dan penyampai

Nama penuh: Elena Malysheva

Tarikh lahir: 13 Mac, 1961

Umur: 57 tahun

Bapa: Vasily I. Shabunin

Ibu: Galina Morozova

Tanda zodiak: ♓ Pisces

Tempat lahir: Rusia, Kemerovo

Warganegara: Rusia

Tinggi: 168 sm

Status perkahwinan: berkahwin (Igor Y. Malyshev)

Kanak-kanak: Yuri, Vasily

Aktiviti: Penyampai TV, pengamal am, pakar kardiovaskular

Rangkaian sosial: @ malysheva.live malishevae malysheva.live @malishevae

Kandungan:

Biografi Elena Malysheva

Profesor, doktor sains perubatan, ahli kardiologi dan pengamal am Elena Malysheva selama bertahun-tahun telah dengan mudah dan mudah menjelaskan kepada Rusia di mana penyakit itu datang dan bagaimana untuk menangani mereka. Dia benar memenangi gelaran tidak rasmi telerach utama negara itu.

Doktor dan penyampai TV Elena Malysheva

Elena berseloroh mengatakan bahawa Masha Rasputina menyanyikannya dalam lagu terkenalnya "Saya dilahirkan di Siberia". Dalam kelebihan yang sejuk dan keras ini, biografi pelajar perempuan Lenochka Shabunina bermula.

Keluarga Malysheva: ibu dan bapa

Malysheva Elena Vasilyevna dilahirkan pada 13 Mac 1961 dalam keluarga perubatan yang dihormati di ibu kota Kuzbass, kota Kemerovo. Ayah Elena, Shabunin Vasily Iosifovich, lahir pada tahun 1930, berasal dari Yahudi. Beliau bekerja sebagai ketua doktor di salah satu hospital bandar Kemerovo.

Elena Malysheva dengan ibu bapanya, saudara lelaki dan adik perempuannya

Ibu, Morozova Galina Aleksandrovna - Rusia oleh kewarganegaraan, juga seorang doktor oleh pendidikan, mengetuai wad penyakit berjangkit di hospital. Keluarga itu mempunyai tiga anak, dan semua mengikat hidup mereka dengan ubat.

Saudara perempuan dan saudara kembar Elena Malysheva

Kakak perempuan, Kostenko Marina Vasilievna, tinggal di Tuapse, mempunyai pengkhususan ahli neuropatologi, dan mengetuai cawangan biro kepakaran perubatan dan sosial. Elena mempunyai saudara kembar, yang 10 minit lebih tua daripada dia - Shabunin Alexey Vasilyevich, tinggal di Moscow, mempunyai pengkhususan pakar bedah, bekerja sebagai ketua doktor dari Hospital Klinik Botkin.

Foto bayi Elena dengan abang kembar Alexey

Sekolah Menengah Kemerovo No. 19 Lena lulus dengan pingat emas. Dia berkumpul untuk mendaftar di jabatan kewartawanan di Moscow State University, tetapi ibunya mengenakan pantang larangan terhadap kewartawanan, malah melarang putrinya meninggalkan rumah. Oleh kerana Brother Lyosha akan belajar untuk seorang pakar bedah di sebuah institut perubatan, Elena pergi ke universiti dengannya untuk syarikat itu.

Kerjaya: bagaimana Elena Malysheva mendapat di Channel One

Sekarang, dari tahun-tahun yang lalu, Elena menyedari bahawa profesion perubatan adalah pilihan terbaik dalam hidupnya. Beliau telah datang ke kerja penyampai TV dan pengarang programnya dengan banyak pengetahuan profesional doktor.

1978-1987: pendidikan perubatan

Pada musim panas 1978, Lena lulus peperiksaan pertamanya di Kemerovo Medical Institute untuk cemerlang dan, sebagai seorang pemenang, segera didaftarkan. Pada tahun 1984, beliau mendapat diploma merah dari fakulti perubatan.

Elena Malysheva pada masa mudanya (gambar kanan)

Beliau melanjutkan pelajarannya di sekolah siswazah Akademi Sains Perubatan di Moscow. Beliau mempertahankan tesisnya pada tahun 1987, menerima ijazah sains perubatan perubatan. Pada masa ini, Malysheva adalah profesor di Universiti Perubatan dan Pergigian Moscow.

1989-1992: permulaan kerjaya di televisyen

Selepas tamat pengajian dari sekolah siswazah, Elena nyaris satu demi satu melahirkan dua anak lelaki. Kehidupan keluarga muda di asrama Moscow sangat rumit sehingga Malysheva mendapat pekerjaan sebagai doktor bertugas di hospital nombor 51 hospital. Pada siang hari dia bersama anak-anak, dan pada waktu malam dia sedang bertugas di bilik kecemasan. Kemudian anak muda itu menjadi sakit parah, dan Elena terpaksa pergi ke ibu bapanya di Kemerovo.

Elena Malysheva pada permulaan kerjayanya

Apabila kanak-kanak itu menjadi lebih baik, dia mula mengajar di Institut Perubatan Kemerovo dan secara tidak sengaja mendapat televisyen tempatan. Seorang kenalan lama membawa Malyshev kepada ketua editor saluran TV, dia berkongsi idea-ideanya dan menerima jemputan untuk mengadakan program perubatan. Pada tahun 1992, program "Resipi" mula muncul di saluran TV "Kuzbass".

1993-1997: jalan ke saluran TV pusat negara

Pada tahun 1993, anak lelaki Malyshev akhirnya pulih, suami Elena datang untuk keluarganya dan membawa mereka dari Kemerovo ke Moscow. Walaupun dia menawarkan suaminya untuk tinggal di Siberia, selepas itu, sudah ada kerja dan program TVnya sendiri.

Igor kemudian memberitahu isterinya: "Jika kita tidak kembali ke Moscow sekarang, walaupun di asrama, anda tidak akan memaafkan diri untuk ini nanti!"

Kembali ke ibu kota, Elena mula bekerja sebagai pembantu di Jabatan Penyakit Dalaman di Institut Perubatan Pirogov ke-2. Dia mengajar pelajar, merawat orang sakit, tetapi pemikiran TV tidak memberikan rehat. Namun, dia sudah terjun ke dunia ini, jadi dia pergi ke pusat televisyen.

Elena Malysheva pada set program "Adakah anda memanggil doktor?"

Saya dapati rakan-rakan pengarah Kemerovian saya, yang saya menawarkan konsep saya tentang program perubatan. Dan pada tahun 1993, isu pertama program pengarang Malazheva, Lazaret, dikeluarkan pada saluran 6 dari syarikat Severnaya Korona TV. Sejak 1994, saluran "Business Russia" (RTR) telah menjalankan program harian "Doktor yang dipanggil?".

1997-2017: kerja di Saluran Satu

Pada tahun 1997, ORT memutuskan untuk memulihkan program "Kesihatan", Dr. Elena Malysheva telah dijemput untuk projek itu sebagai pemimpin, penyampai dan pengarang. Program ini dia masih pada hari Ahad di udara pagi. Sebagai sebahagian daripada program pada tahun 2009, Elena melancarkan projek "Drop the excess", di mana peserta menurunkan berat badan di hadapan penonton TV.

Elena Malysheva dalam program "Kesihatan"

Pada tahun 2007, beliau menyertai Akademi Televisyen Rusia, mempertahankan tesisnya, menerima ijazah Doktor Sains Perubatan. Sejak 2010 - pemimpin program mingguan pagi di Channel One "Live is great!".

Elena Malysheva dalam projek "Hidup sihat!"

Sejak 2012, beliau telah mempromosikan projek "Diet Helena Malysheva" di TV. Di banyak bandaraya Rusia, klinik "Pusat Perubatan Elena Malysheva" dengan pelbagai perkhidmatan telah dibuka. Juga, negara sedang mengembangkan rangkaian klinik penurunan berat badannya.

Kehidupan peribadi dan suami Elena Malysheva

Dalam kehidupan peribadi Elena Malysheva semuanya stabil, jelas dan berjaya. Dia gembira dengan perkahwinan tunggal dengan Igor Yuryevich Malyshev. Walaupun belum berkahwin sebelum 26 tahun. Seperti yang dikatakan Elena mengenai dirinya, "peluang untuk berkahwin adalah sifar untuk gadis yang tidak cantik, tetapi sangat pandai." Dan hanya bapa yang pasti bahawa Lena pasti akan bertemu lelaki yang baik.

Perkahwinan Elena Malysheva

Dia bertemu dengan Igor di sekolah siswazah Moscow. Ironisnya, Malyshev ternyata menjadi seniman Elena, dia berasal dari kota Novokuznetsk di Wilayah Kemerovo. Apabila mereka mula berjumpa, Lena membaca puisi penyair kegemarannya, Mayakovsky kepada suaminya yang akan datang, dan dia dengan sabar mendengar segala-galanya. Ibu bapa Igor sangat menyukainya.

Elena Malysheva dengan suaminya Igor Malyshev

Elena sendiri selepas 30 tahun kehidupan keluarga tidak bosan mengulangi bahawa suaminya adalah orang yang jarang dan layak. Dia yakin kejayaannya dalam hidup hanya disebabkan suaminya. Igor Yuryevich - MD, profesor, ahli biologi molekular, mengetuai makmal bioteknologi selular. Bagi kertas penyelidikan beliau beberapa kali dia menerima anugerah - Hadiah Presiden Persekutuan Rusia.

Anak-anak Elena Malysheva: Yuri dan Vasily

Pasangan Malyshev dua anak lelaki, perbezaan usia mereka kurang dari tiga tahun. Saudara-saudara ini saling mirip dengan satu sama lain dan telah mengadopsi ciri-ciri ciri wajah bapa.

Yuri I. Malyshev

Pada bulan Mac 1988, pasangan tersebut mempunyai anak sulung, seorang anak lelaki, Yura. Elena kemudian bersedia untuk mempertahankan tesis, dan merancang sepanjang hari pada saat itu. Untuk strok, basuh, suami suami, urut anak, bermain dan berjalan dengannya, dan pastikan untuk melakukan beberapa kerja saintifik selama beberapa jam.

Elena Malysheva dengan anak-anak Yuri dan Vasily

Apabila anak saya berusia sepuluh bulan, saya pergi bekerja di hospital bandar sebagai terapi tugas. Yuri meneruskan dinasti perubatan, dia seorang doktor dengan latihan, kini bekerja pada program "Untuk hidup sihat!" Sebagai pengarah kreatif.

Vasily Igorevich Malyshev

Pada bulan Disember 1990, anak kedua Vasily dilahirkan. Selepas kelahirannya, Elena terpaksa kembali kepada ibu bapanya di Kemerovo. Kanak-kanak itu menderita penyakit pernafasan akut, akibatnya dia mengalami pergerakan usus. Budak itu dikendalikan dan diselamatkan. Hanya sukar untuk keluarga muda wujud di Moscow pada awal tahun 1990-an - rak-rak kedai kosong dan barisan besar untuk bahan makanan.

Elena Malysheva dengan anak bungsunya, Vasily

Suami Elena menghantarnya bersama anak-anaknya ke tanah air mereka, lebih mudah di bawah sayap ibu dan ayah. Apabila Vasily pulih sepenuhnya, Malyshevs mula hidup bersama di Moscow. Anak lelaki yang lebih muda tidak mengikuti jejak langkah ibu bapanya, dia memilih profesion peguam.

Berapa cucu Elena Malysheva

Yura, anak sulung penyampai TV, pada musim panas tahun 2014 berkahwin dengan seorang gadis bernama Karina, seorang graduan Akademi Plekhanov. Helen memuja pengantin perempuan dan dengan lembut menyebut Karishka. Dengan ibu mertuanya, dia banyak bertepatan - dalam pandangannya tentang kehidupan, bertanggungjawab untuk keluarganya, dalam keupayaannya bekerja.

Cucu Elena Malysheva - Igor

Apabila Yura berkahwin, ibunya tidak mempunyai semangat cemburu, tetapi hanya membanggakan bahawa anaknya memilih pasangan hidup pintar, serius dan berpendidikan. Pada 25 Januari 2015, Yuri dan Karina mempunyai anak lelaki, Igor, dan buat kali pertama Elena Malysheva menjadi nenek.

Ketinggian dan berat Elena Malysheva

Para penonton telah melihat Elena Malysheva di layar selama lebih dari dua puluh tahun, tetapi beberapa orang menyadari bahawa sepanjang masa ini dia telah melawan berat badan yang keras kepala. Sejak zaman kanak-kanak, Lena adalah gadis gemuk, dia tidak pernah menganggap dirinya cantik. Tetapi sekarang dia kelihatan hebat untuk usianya, sehingga berjuta-juta penonton mendengar nasihatnya.

Parameter angka Elena Malysheva:

  • Umur: 57 tahun (sehingga Disember 2018)
  • Tinggi: 168 sm
  • Berat: 63 kg
  • Dimensi: 86/65/92
  • Saiz kaki: 38
  • Warna mata: coklat muda
  • Warna rambut: coklat muda

Elena telah membangunkan satu sistem keseluruhan di mana para peserta projek "Reset semula berlebihan" menurunkan berat badan dan yang pemimpinnya sendiri mengikutinya. Malysheva menasihatkan supaya tidak kelaparan, kerana anda boleh mencetuskan obesiti organ-organ dalaman. Anda perlu memakan makanan anda, tetapi hanya sihat, tidak berkhasiat, makanan semulajadi.

Elena Malysheva mempunyai angka yang tipis

Antara makanan utama, pastikan anda mempunyai makanan ringan, badan perlu diberi makan setiap 2-3 jam. Jangan lupa untuk mengira kalori. Untuk wanita yang kurus, Malysheva mengira nilai tenaga setiap hari - 1200 kcal. Doktor menasihati untuk minum banyak air setiap hari. Kadar minimum setiap hari - 8 gelas.

Asas diet dari Elena Malysheva

Setiap sekeping makanan mesti dikunyah sebanyak 12 kali. Pastikan anda mengatur hari puasa seminggu sekali (soba, buah, nasi atau sayuran). Bergerak lebih banyak. Tiada diet memberi 100% hasil tanpa latihan fizikal tambahan.

Elena memberitahu bagaimana menurunkan berat badan dengan cepat

Dari segi komposisi makanan: keluarkan karbohidrat cepat (soda, gula-gula, pastri, makanan mudah) dan makanan berlemak dari catuan harian. Makan lebih banyak protein (ikan tanpa lemak, daging, ayam, makanan laut, produk tenusu dan telur ayam). Mulakan hari dengan segelas air minuman panas, ia akan membantu badan untuk bangun dan memulakan proses metabolik.

Elena Malysheva, 2018

Pada tahun 2018, Malysheva muncul dalam imej baru, kerana dia kehilangan berat badan. Sekarang dia dapat dilihat bukan hanya dalam pakaian yang rimbun dan rok, tetapi juga dalam pakaian seluar yang elegan. Pemimpin kehilangan berat badan semata-mata kerana kuasa pecahan, dalam jadual kerjanya tidak ada ruang untuk aktiviti fizikal, dan kadang-kadang dia dan keluarganya memilih untuk pergi ke kolam renang.

Bagaimana Elena Malysheva hidup hari ini

Kenaikan harian Helen pada pukul enam pagi, pada sepuluh dia sudah bekerja dengan penuh. Pemindahan "Hidup sihat!" Tidak akan kehilangan penilaian, tetapi sebaliknya, setiap tahun meningkatkan penontonnya.

Elena Malysheva dengan pasukan Channel One

Helen mempunyai akaun peribadi di Instagram. Dia menerbitkan Konsultasi dalam video Minit, di mana doktor terkenal menjawab soalan daripada penonton. Bantuan praktikal kepada rakan-rakannya dalam program "Live is great!" Disediakan di konsultasi di klinik "Elena Malysheva Medical Centre".

Salah satu Pusat Perubatan Elena Malysheva

Program televisyen Elena mempunyai lawan, tetapi masih terdapat lebih banyak penyokong. Berjuta-juta penonton bersyukur kerana dia mempelajari asas perubatan. Tidak mustahil untuk tidak mengakui fakta bahawa Malyshev adalah kerja keras yang hebat. Moto beliau: "Kehidupan yang lebih sukar adalah, semakin sukar untuk menjadi gila."

Biografi Elena Malysheva. Kehidupan peribadi Elena Malysheva

"Kesihatan" Elena Malysheva adalah salah satu program terbaik di televisyen Rusia yang ditujukan untuk topik perubatan. Ramai orang tertanya-tanya apa yang benar-benar memimpinnya? Biografi Elena Malysheva, serta hubungan dengan suaminya dan anak-anak tercinta adalah perhatian, dan mungkin tiruan.

Kerja penyampai TV dan karya ilmiah Elena Malysheva menduduki tempat penting dalam hidupnya dan tidak dapat wujud secara berasingan dari satu sama lain.

Langkah pertama dalam kehidupan

Pada tahun 1961, dalam keluarga V. I. Shabunin dan G. A. Morozova, di Kemerovo, biografi Elena Malysheva bermula. Pada 13 Mac, kembar dilahirkan: hos TV masa depan Elena Vasilyevna dan saudaranya Alexey Vasilyevich. Keluarga itu mempunyai tiga orang anak, yang masing-masing ditakdirkan untuk menjadi seorang doktor dan meneruskan tradisi keluarga.

Sejak kecil, gadis itu dibesarkan dalam suasana cinta dan kebaikan. Ibu bapa mengajar anak-anak belas kasih dan saling memahami - kualiti yang paling penting dari mana-mana doktor yang baik. Elena membesar anak yang pandai dan serba boleh. Beliau menamatkan pengajian dengan sempurna dari sekolah dan Institut Kemerovo, selepas itu mengikuti jejak langkah ibu bapanya, beliau memasuki Akademi Sains Perubatan Moscow di fakulti Institut Patologi Umum dan Fisiologi. Pada akhir latihan, pada tahun 1987, beliau menerima ijazah sains perubatan dan meneruskan kerja sebagai seorang pengamal perubatan.

Pada masa ini, mengembangkan kehidupan peribadi Elena Malysheva. Dia berkahwin dan melahirkan anak sulungnya - Yuri.

Biografi Elena Malysheva. Memulakan kerjaya

Selama beberapa tahun, Elena Malysheva bekerja sebagai pengamal umum, tetapi tidak lama kemudian dia menyedari bahawa dia paling tertarik dengan kerja sains. Pada tahun 1990, beliau menjadi pembantu di jabatan penyakit dalaman di Universiti Perubatan Negeri Rusia.

Pada tahun 1992, selepas operasi, yang anak lelakinya berusia sepuluh bulan itu dijalankan di Moscow, pemimpin masa depan, bersama anak-anaknya, bergerak ke Kemerovo selama enam bulan ke rumah ibu bapa, di mana biografi Elena Malysheva terus berlanjut.

Terdapat tempoh yang paling penting dalam hidup dan kerjayanya. Terima kasih kepada rantaian keadaan rawak, saintis mula bercakap di televisyen dan menjadi program popular terkemuka tentang kesihatan.

Mewujudkan program mengenai gaya hidup yang sihat

Pada ketika itu, apabila anak bungsunya didiagnosis dan menjalani operasi, Elena terpaksa menghabiskan banyak masa di rumah, menjaga anak itu. Pada masa itu, dia menyedari bahawa terdapat beberapa program yang mengesahkan kehidupan yang baik di saluran TV Kemerovo, dan sememangnya di semua televisyen awam.

Dengan persoalan ini, dia berpaling kepada rakan sekolahnya, yang pada masa itu bekerja sebagai setiausaha akhbar di pentadbiran bandar Kemerovo. Dia menyokong idea Elena Malysheva untuk mencipta program sedemikian.

Ini adalah langkah pertama di televisyen. Ini adalah terima kasih kepada rakan sekolahnya, Malyshev yang mendapat program pertama mengenai kesihatan di saluran TV Kemerovo, yang dipanggil "Resipi". Selepas 6 bulan, Elena Malysheva sudah menjadi bintang sebenar televisyen tempatan.

Pemindahan Elena Malysheva memberitahu tentang masalah kesihatan dan kaedah rawatan dan pencegahan penyakit tertentu.

Kembali ke Moscow, dia meneruskan kerjayanya sebagai doktor presenter TV. Gambaran seorang ibu-ibu, yang dilekatkan oleh Malyshev, menarik lelaki dan wanita dari pelbagai kumpulan umur ke skrin televisyen.

Kerja pertama dalam "Ostankino" adalah program pengarang di RTR "Adakah anda memanggil doktor?". Selepas itu, Malysheva bekerja untuk masa yang lama di TV-6 dan di Channel Five dalam program Lazaret.

Elena Malysheva menghabiskan beberapa tahun di Afrika sebagai sebahagian daripada sekumpulan saintis yang terlibat dalam kajian masalah alam sekitar dan hasilnya dalam media.

Pertunjukan TV Popular di Saluran Satu

Selepas kembali ke Rusia (1994), Elena Malysheva mendapati persaingan yang dilakukan oleh First Channel pada masa itu. Untuk menyambung semula program Kesihatan, pengurusan saluran merekrut satu pasukan profesional muda yang menjanjikan.

Di antara banyak peserta, idea Elena Malysheva adalah yang paling kreatif dan segera jatuh cinta dengan pengurus projek. Elena Malysheva menjadi penulis baru dan tuan rumah program "Health" (1997). Selama bertahun-tahun, siaran ini berada di peringkat pertama di antara projek Saluran Pertama yang paling popular.

Pada tahun yang sama dia mempertahankan tesisnya di Akademi Perubatan Moscow. Sechenov dan menerima ijazah kedoktoran dalam sains perubatan.

Pada tahun 2010, Elena Malysheva menjadi penulis dan tuan rumah program "To Live Healthy", yang selama 4 tahun telah menyiarkan di Channel One setiap hari kerja.

Biografi Elena Malysheva, walaupun kesukaran, dipenuhi dengan banyak detik positif yang berbeza.

Keluarga - sokongan utama

Suami Elena Malysheva, yang dia kenal dari meja pelajar, kini merupakan pemimpin, profesor dan tokoh saintifik yang terkenal dalam bidang biologi molekul. Igor Yurevich cuba menyokong pasangannya dalam segalanya.

Seperti yang dikatakan Elena Malysheva sendiri, suaminya adalah orang yang sangat serius yang merupakan sokongan sebenar untuk seluruh keluarga, tetapi pada masa yang sama ia mampu kebaikan, kasih sayang dan pemahaman. 10 tahun yang lalu, terima kasih kepadanya, seorang lagi anggota keluarganya muncul di rumah Malyshevs - anjing Charles, yang, merasa belas kasihan, Igor Yurievich mengambil di jalan.

Gembira dengan penyampai TV terkenal dan anak-anaknya: Yuri dan Vasily. Kanak-kanak Elena Malysheva kini tinggal di Amerika. Sejak zaman kanak-kanak, anak sulung Yuri bermimpi menjadi seorang doktor, dan yang paling muda, Vasily, adalah seorang peguam.

Elena Malysheva - pakar dalam bidang mereka

Elena Malysheva telah mendapat reputasi sebagai seorang yang responsif dan doktor yang prihatin. Melalui Internet, dia boleh bertanya apa-apa soalan yang menarik untuk menjawab jawapan profesional. Melalui rangkaian sosial, semua orang boleh mendapatkan konsultasi percuma doktor paling terkenal di negara ini.

Ramai yang berpaling kepada penyampai dengan permintaan dan soalan yang berkaitan dengan kesihatan. Sebagai contoh, mereka bertanya bagaimana anda boleh mendapatkan ubat-ubatan mahal pembuatan asing. Tanpa ragu-ragu, Malyshev akan cuba membantu dalam perkara penting ini. Pada kesempatan yang sedikit, dia berusaha untuk membantu orang dalam semua cara yang ada.