Boy-laser, kesinambungan cerita.

Dicatat oleh admin - 16 Jan 2013. Dalam tajuk Bashkortostan, Tatars terkenal, Popular Tags: boy-laser

Wartawan laman web kami Wartawan laman web kami berjaya menghubungi wira penerbitan terdahulu kami, Rafael Batyrov. Kami mengingatkan pembaca bahawa ia adalah tentang lelaki Tatar berusia 11 tahun yang dapat melihat penyakit orang di cermin. Hari ini, dia sudah dewasa, dia berusia 19 tahun, dia berasal dari kampung Rapatovo, Chekmagushevsky daerah. Setelah menyerah diri, dia mendaftar di fakulti perubatan Universiti Perubatan Negeri Belarusia (Universiti Perubatan), kini dia sedang belajar pada tahun kedua. Pada masa yang sama dia terlibat dalam gusti nasional Tatar "Kuresh", dia sudah menjadi calon tuan sukan. Dalam masa lapang beliau suka ikan, gambar menunjukkan bahawa di sini dia juga mencapai hasil yang baik. Tetapi yang paling penting, kami berminat dengan soalan sama ada Rafael mempunyai hadiah atau kebolehan yang digambarkan dalam penerbitan terdahulu. Kami berhati-hati bertanya kepadanya mengenainya. Untuk ini, Rafael menjawab bahawa tiada apa yang berubah, orang masih pergi kepadanya, ada banyak orang, ada pengunjung bahkan dari luar negeri. Baiklah, itulah yang kita boleh ketahui darinya. Dalam perpisahan, kami ingin mengucapkannya kejayaan di sekolah dan percaya bahawa belajar di universiti perubatan hanya akan membantu dia menguruskan kebolehannya, yang sememangnya berguna untuk orang di sekelilingnya. Nasib baik, Raphael!

Dia berjuang untuk memancing, gambar menunjukkan bahawa di sini dia juga mencapai hasil yang baik. Tetapi yang paling utama kami berminat dengan Admin:

Pada 17:10

Tulis semula alamat halamannya dalam hubungan:

Tarikh ditambah: 2015-09-13; Views: 10; Pelanggaran hak cipta

KESELAMATAN DUNIA

Doktor Mirror

Dunia dicerminkan. Objek raksasa dan zarah mikroskopik tisu yang membentuk semua makhluk hidup mempunyai permukaan reflektif. Ini pastinya tidak secara kebetulan. Lagipun, sifat cermin hampir tidak dipelajari. Dan cermin masih merupakan objek paling misteri yang pernah dimiliki oleh manusia. Suatu hari, pengetahuan tentang Kebawah Duli Yang Maha Mulia akan didedahkan kepada manusia, tetapi masa belum datang.

Sikap khas untuk cermin adalah dalam zaman dahulu. Sebagai contoh, orang Mesir percaya bahawa jiwa manusia hidup dalam cermin. Oleh itu, mereka menguburkan cermin dengan pemiliknya. Apabila makam Tutankhamen dibuka, dua sarkofagus kecil dengan cerminnya ditemui bersama-sama dengan sarkofagus besar dan mumi. Di China, cermin bukan sekadar alat sihir, tetapi juga tanda kekayaan. Mereka menentukan status seseorang. Perhiasan yang dibuat dari cermin dipakai di pinggang, dan, semakin penting orang itu, semakin banyak cerminnya. Maharaja mempunyai cermin terbesar, dia diambil untuknya di atas keranjang.

Ramai orang tahu eksperimen doktor Amerika Raymond Mody, akibatnya pesakit melihat saudara mara mati di cermin. Ahli astrofizik Soviet yang cemerlang Nikolai Kozyrev dituduh mengutuk apabila mereka mengetahui bahawa dia bekerja untuk membuat mesin masa berdasarkan pemasangan cermin. Anda boleh menyenaraikan banyak kes yang luar biasa yang melibatkan subjek misteri ini. Berikut adalah satu lagi cerita yang menyerang imaginasi kita.

Setiap hari, orang dari seluruh negara datang ke sekolah dari sebuah kampung kecil Bashkir di daerah Chekmagushevsky. Rafael Batyrov mendiagnosa dan merawat orang yang melihat refleksi mereka di cermin. Hadiah ini dibuka pada seorang lelaki pada tahun 2005, ketika berusia 11 tahun. Ibu bapa mengakui bahawa mereka tidak segera mempercayai anaknya sehingga dia memberi mereka diagnosis yang tepat. Raphael sendiri mengatakan bahawa dia melihat semua proses dalam pembahagian sel-sel, pergerakan darah. Seperti gambar atlas dari anatomi.

Pada mulanya, dia mendapat pengalaman, cuba mengingati apa yang kelihatan seperti organ berpenyakit. Dia mengakui bahawa dia sudah mempunyai pengetahuan tentang ubat. Dari mana, dia tidak tahu. Berita doktor muda itu secara langsung merebak jauh di luar sempadan Bashkiria. Pesakit sampai ke rumah Batyrovs. Ibu bapa menentangnya - maaf kepada anak yang sudah letih selepas sekolah. Tetapi tidak selama bertahun-tahun Raphael dewasa dipotong - apabila diberikan kepadanya untuk membantu orang, dia akan melakukannya.

Kemampuan Rafael memeriksa doktor. Diagnosa yang dibuat oleh pakar-pakar adalah bersamaan dengan yang budak lelaki yang luar biasa melihat di cermin. Cermin untuk Raphael adalah alat, sama seperti untuk seorang doktor, x-ray atau ultrasound. Selepas sekolah, Rafael akan mendaftar di sebuah kolej perubatan, dengan mengatakan bahawa dia mahu terus merawat orang ramai. Beliau yakin bahawa seorang doktor yang mempunyai kebolehan yang luar biasa akan dapat membawa lebih banyak manfaat kepada pesakit. Mengapa cermin mengurniakan kebolehan seperti ini, Rafael tidak fikir. Ia cukup untuk dia tahu mengapa.

Pada tahun 2012, Rafael benar-benar memasuki Universiti Perubatan Negeri Bashkir dan kini dilatih sebagai doktor di sana. Dia mempunyai banyak hobi yang dia lakukan dalam masa luangnya. Tetapi ia tidak begitu banyak. Dia masih tidak dapat menolak orang yang berpaling kepadanya dengan masalah mereka.

Rafael Uturgauri (Dr. Raf). Bagaimana untuk membuat temujanji?

Doktor mengkhususkan diri dalam pembedahan arthroscopic (teknik pembedahan minimally invasif yang unik untuk rawatan kecederaan dan penyakit sendi: lutut, bahu, pinggul, siku dan pergelangan kaki), pembetulan pembedahan kaki kecacatan pelbagai darjah (teknik terbuka dan minimum invasif), dan sebagainya. Beliau mempunyai anugerah jabatan Kementerian Kesihatan Persekutuan Rusia "Kecemerlangan dalam Kesihatan Awam". Pengiktirafan dari Menteri Dalam Negeri Persekutuan Rusia.

Dr. Rafael Uturgauri - bagaimana hendak menghubunginya? Apa yang dia...

Rekod talian Panggilan di rumah atau +7 (499) 519-36-73 Mengenai doktorWork timeWhere anda menerima pencapaian doktor Maklumat tentang doktor: Khakimzanov Rafael RaisovichA pakar dalam kaunseling mengenai masalah pergantungan, menjalankan rawatan pesakit luar menggunakan pelbagai teknik.

Seorang lelaki laser dari Bashkiria merawat orang dengan rupa

Kami mendapati Rafael di sekolah semasa pengajaran bahasa Tatar. Penyembuh kecil itu adalah seorang lelaki yang pendek dan licin dengan senyuman yang menawan. Rafael hampir tidak bercakap bahasa Rusia. Kami berkomunikasi dengannya di Tatar. - Saya menemui kebolehan saya sekitar setahun lalu, pada 8 Mac. - Bapa Firgat membaca dengan tegas nota dalam akhbar tentang seorang lelaki yang melihat melalui orang-orang, - budak lelaki itu berkata. - Saya berkata bahawa saya boleh melakukannya juga. Dia meletakkan bapanya di depan cermin dan menyenaraikan semua luka.

Doktor Parapsychology. Clairvoyant Penyembuh

Rafael Batyrov, 11 tahun dari daerah Chekmagushevsky melihat penyakit orang di cermin Rafael yang kami dapati di sekolah semasa pengajaran bahasa Tatar. Penyembuh kecil itu adalah seorang lelaki yang pendek dan licin dengan senyuman yang menawan. Rafael hampir tidak bercakap bahasa Rusia. Kami berkomunikasi dengannya di Tatar.

Doktor Mirror

Dunia dicerminkan. Objek raksasa dan zarah mikroskopik tisu yang membentuk semua makhluk hidup mempunyai permukaan reflektif. Ini pastinya tidak secara kebetulan. Lagipun, sifat cermin hampir tidak dipelajari. Dan cermin masih merupakan objek paling misteri yang pernah dimiliki oleh manusia. Suatu hari, pengetahuan tentang Kebawah Duli Yang Maha Mulia akan didedahkan kepada manusia, tetapi masa belum datang.

Mirror Doctor - 1 Mac, 2017 - NewRezume.org

Khakimzanov Rafael Raisovich pakar dalam diagnosis dan rawatan alkoholisme. Menasihati pesakit mengenai masalah pergantungan alkohol pada pesakit luar. Mengendalikan pemeriksaan, adalah rejimen rawatan individu. Berlatih terapi dadah dan bukan dadah. Membantu dalam merawat kemurungan alkohol, treler kecelakaan, epilepsi alkohol. Beliau mengambil bahagian aktif dalam persidangan dan seminar sains dan praktikal, secara kerap melewati kursus latihan lanjut mengenai pengkhususan.

Kajian Dr "Begishev Raphael Arkadyevich"

Bahagian belakang tidak lagi sakit. Terdapat ringan dalam badan. Suasana yang lebih baik. Kesannya adalah yang terbaik. Kesemua helah tanpa penangguhan. Sikap yang sangat baik, saya juga akan bersikap hormat. Semua pilihan dan permintaan telah diambil kira. Pastikan anda merayu sekali lagi. Pelepasan yang besar. Saya berterima kasih kepada doktor yang bijak, bijak dan semua staf atas perhatian sensitif mereka! Saya berharap anda semua kesihatan yang baik!

Tuktarov Rafael Rifatovich: ulasan, buat janji temu

Seorang pakar dalam kaunseling mengenai masalah ketagihan, menjalankan rawatan pesakit luar menggunakan pelbagai teknik. AlcoMed pada Bagrationovskaya
tel. 8 (499) 519-32-71

M Bagrationovskaya M Filevsky Park M Fili M Victory Park M Victory Park M Pionerskaya

Alamat: Moscow, st. Barclay, 13, ms.1

Khakimzanov Rafael Raisovich. Ulasan

Hanya ulasan sebenar!
Kami menerbitkan hanya ulasan yang diterima daripada orang yang direkodkan kepada doktor melalui perkhidmatan kami.

Dr. Rafael Uturgauri / Doktor Rafael Uturgaury

# pemulihan # belakang # tulang belakang # osteochondrosis # scoliosis # radiculitis # kyphosis # ubat # georgia # tbilisi # doktor-doktor Dr. Rafael Uturgaury / Doktor Rafael Uturgaury 16 Februari pada 10:40 ยท Satu lagi kegembiraan, Pesakit meninggalkan tongkat.

Berita Berkaitan Rafael Uturgauri

Doktor homeopati, doktor diagnostik komputer, diagnostik doktor terapi elektro (ujian resonans vegetatif) dan terapi bioresonans, seorang pengamal am. Melakukan perundingan, pemilihan ubat homeopati, diagnosis kesihatan, menggunakan kaedah diagnostik elektro-tusuk.

Rafael Uturgauri, berita terbaru pada 2017 dan 2018 dan sekarang

gosok / resepsi Ulasan (4) Maklumat mengenai doktor Ulasan (4) Maklumat mengenai doktor Ulasan mengenai doktor 4Semak 4Rekomendasi 0 Tidak mencadangkan Tatyana 2 Ogos, 2017 Sangat baik adalah penerimaan. Pakar mendengarkan kami dengan teliti, menjelaskan segala sesuatu, menyifatkannya, dan pada semua kertas kerja yang kami beritahu kami di mana hendak berpaling dan apa yang perlu dilakukan. Jika ia berlaku, kami pasti akan pergi ke sana. Kos kemasukan, tahap perkhidmatan sepadan. Terima kasih banyak! Tiada komen dan percanggahan. Kita semua diatur.

Rafael Uturgaury / Doktor Rafael Uturgaury... | Facebook

Tujuan rasmi program "Biarkan mereka bercakap" adalah topikal dan mudah - dengan bantuan orang asing di studio, mendedahkan salah satu topik yang sakit masyarakat, jerawat di tubuh masyarakat dan melalui perbincangan dan percakapan untuk memahami apa yang perlu dilakukan untuk menyelesaikan masalah yang ditimbulkan dalam setiap isu. Topik dibangkitkan sangat berat. Di laman web kami, anda boleh meninggalkan komen atau pendapat mengenai setiap program.

Rafael Zamanov | VKontakte

Rafael Dagan adalah pakar kanan di jabatan pembedahan plastik. Kepentingan profesional Dr Dagan termasuk pembedahan payudara, serta diagnosis dan rawatan penyakit kulit berikutnya. Selama 10 tahun dia bekerja sebagai doktor kanan di jabatan pembedahan plastik di Pusat Perubatan Rabin.

Dr. Rafael Uturgauri - bagaimana hendak menghubunginya? Apakah alamatnya, telefon? :: NewsRbk.ru

Pilih mana-mana serpihan terus dalam teks artikel dan tekan Ctrl + Insert atau salin kod siap: Seksyen: Persatuan

Dr. Rafael Uturgauri - bagaimana hendak menghubunginya? Apakah alamatnya, telefon?
Published: 2017-12-14 07: 01: 22Dr. Rafael Uturgauri - bagaimana untuk menghubunginya? Apakah alamatnya, telefon?

Gadis-gadis di sini baru-baru ini tentang seorang lelaki dengan ceramah chekmagush adalah seseorang yang boleh menyelaras.

Gadis-gadis di sini baru-baru ini tentang lelaki dengan ceramah chekmagush adalah, siapa yang boleh memberikan koordinat?

Daerah RB Chekmagushevsky dengan Rapatovo, Bangunan Revolusi 56

Halaman utama ditunjukkan pada halamannya

 • = unidimensional8 =
 • 16 Jun 2015
 • 09:34

dalam kawan-kawan saya, namanya adalah Rafael

 • mount4411
 • 16 Jun 2015
 • 09:47

coffeepot199405, adakah ini lelaki yang merawat?

 • coffeepot199405
 • 16 Jun 2015
 • 09:47
 • mount4411
 • 16 Jun 2015
 • 09:50

Saya kenal dia, saya sendiri Chekmagushevskaya.

 • singable
 • 16 Jun 2015
 • 09:52

Dan dari apa yang dia kerjakan.

 • pasti
 • 16 Jun 2015
 • 09:56

Dan ia menjadi menarik kepada saya dari apa yang dia kerjakan, dan siapakah yang telah memanggilnya?

 • dominican9390
 • 16 Jun 2015
 • 10:00
 • philip
 • 16 Jun 2015
 • 10:09
 • entrap
 • 16 Jun 2015
 • 10:14
 • dipinjamkan
 • 16 Jun 2015
 • 10:41
 • artileri
 • 16 Jun 2015
 • 10:42
 • cautious8417
 • 16 Jun 2015
 • 11:23
 • 2emma
 • 16 Jun 2015
 • 11:27
 • _43reave8 =
 • 16 Jun 2015
 • 12:02
 • christine197608
 • 16 Jun 2015
 • 12:13

Kenapa dia merawat?))))

 • impregnable198106
 • 16 Jun 2015
 • 12:47

Dia gadis sebagai x-ray melalui cermin melihat seluruh tubuh manusia dan mengatakan luka beliau. Nah, masing-masing, merawat mereka dengan tangannya, dan mata jahat juga bercakap dan membuangnya

Anak-anak psikik: Penyembuh, ahli sihir, telepati

Pada masa kanak-kanak, ramai di antara kita menunjukkan kebolehan luar biasa, tetapi dengan usia mereka cenderung pudar. Saya ingat sekali, pada empat, saya pergi ke balkoni dan melihat mata, hidung dan mulut di bawah sinar matahari. Sejak matahari digambarkan dalam buku kanak-kanak dengan cara ini, ia tidak mengejutkan saya sama sekali. Dan ketika saya semakin tua, saya menyedari bahawa saya telah melihat sesuatu yang luar biasa.

Seorang penduduk Brazil berusia lapan tahun Alani Santos berkata dia boleh melakukan keajaiban. Dia berkata, Tuhan memberi kuasa kepadanya untuk menyembuhkan orang dari HIV dan kanser.

Fikiran terbuka

Pusat Penyelidikan Raina ditubuhkan di Durham (North Carolina, Amerika Syarikat) pada 30-an abad yang lalu oleh penyelidik fenomena anomali J.B. Raynoy. Pengikutnya Louise Ryan mengumpulkan arkib 216 surat yang dia terima dari anak-anak usia sekolah. Semua responden melaporkan satu atau lebih pengalaman mereka yang berkaitan dengan persepsi extrasensory. Baru-baru ini seorang ahli psikologi kanak-kanak dan ahli kakitangan Raina Center Dr. Athena A. Drews menganalisis kandungan surat-surat ini.

Jadi, mereka menggambarkan episod spontan yang berkaitan dengan fenomena paranormal. 77% daripada mereka adalah mimpi nubuatan atau menyedari premonisi. 10% daripada surat-menyurat dikhaskan untuk telepati, dan 14% kepada kesungguhan.

Pada masa yang sama, lebih daripada separuh daripada peristiwa yang diramalkan oleh kanak-kanak tidak terlalu penting, sekurang-kurangnya dari sudut pandangan seorang dewasa: mereka dikaitkan dengan pakaian, gred sekolah atau haiwan peliharaan. Bagi fenomena telepati, kanak-kanak yang paling sering mempunyai hubungan telepati dengan ibu bapa atau guru mereka.

Dr Drews menyatakan bahawa di kalangan pengarang surat tersebut terdapat lebih banyak perempuan daripada lelaki, mungkin kerana gadis mempunyai lebih banyak gerak hati. Di samping itu, penulis kajian percaya bahawa kebolehan extrasensory dipengaruhi oleh jenis keperibadian kanak-kanak. Oleh itu, lebih kerap mereka muncul pada kanak-kanak yang ekstrovert, kerana mereka merasakan hubungan yang hebat dengan dunia luar dan manusia. Mereka juga boleh terwujud di kalangan kanak-kanak yang percaya kepada perkara-perkara seperti itu.

Ramai penyelidik mendapati bahawa kebolehan luar biasa sering ditemui pada kanak-kanak yang mengalami pelbagai trauma psikologi. Oleh itu, Kenneth Ring, seorang profesor psikologi di University of Connecticut, menulis bahawa kanak-kanak itu "akan berusaha untuk mengasingkan dirinya dari aspek traumatik dunia fizikal dan sosial. Ini boleh menyebabkan dia menyesuaikan diri dengan realiti lain. "

Dr. Shari A. Kohn-Simmen meninjau 208 keluarga yang tinggal di Dataran Tinggi Scotland dan Kepulauan Barat, di mana menurut statistik, ramai orang mempunyai kuasa ghaib. Penyelidik mendapati bahawa 10% orang yang mempunyai kebolehan itu adalah kembar, walaupun di kalangan penduduk daerah ini bilangan kembar hanya 3%.

Seperti yang diketahui, terdapat hubungan yang pasti antara kembar sejak zaman kanak-kanak, berkat yang mereka saling merasakan. Gemini pada masa yang sama boleh melakukan tindakan tertentu, walaupun pada jarak yang jauh dari satu sama lain, dan pada masa yang sama cedera atau terluka.

Adakah kebolehan ini berkurang dengan usia? Athena A. Drus percaya bahawa tidak, hanya dengan usia, ramai orang menindas mereka sendiri dan berhenti memberi perhatian kepada perkara-perkara seperti itu. "Kanak-kanak mungkin lebih berfikiran terbuka," Dr. Drews dan rekannya Sally Fizer menulis dalam artikel saintifik. "Mereka tidak menyedari hal-hal mustahil yang dianggap seperti itu dalam masyarakat kita, mereka bukanlah pelik kepada keraguan."

"Menjadi kunci!"

Sylvia Hart Wright dalam laporan "Kepintaran kanak-kanak yang mengukuhkan keupayaan luar biasa", yang diterbitkan dalam Journal of Studies of Spirituality dan Paranormal Phenomena, menulis:

"Sikap negatif terhadap fenomena paranormal, yang sering disebabkan oleh pandangan materialistik konservatif, membawa kepada fakta bahawa kanak-kanak mula secara intuitif menekan kebolehan tersebut dalam diri mereka sendiri. Tetapi jika orang di sekeliling mereka mengatakan bahawa mendapatkan maklumat menggunakan kebolehan ghaib adalah normal, kanak-kanak mula membangunkannya. "

Sebagai contoh, Wright bergantung kepada penyelidikan ahli sosiologi Charles Emory. Dia mengutip kes dari zaman kanak-kanak perempuan - medium dalam generasi ketiga.

Apabila seorang gadis memberitahu ibunya bahawa dia melihat seorang lelaki berdiri di sudut bilik. Daripada memarahi putrinya untuk fantasi, dia dengan tenang menanyai nama orang asing.

Seorang wanita lain mengatakan bahawa neneknya sebagai seorang kanak-kanak cuba mengembangkan kebolehan extrasensorynya. Sebagai contoh, sembunyikan kunci dan minta dia cari. Pada masa yang sama dia berkata: "Jadilah kunci dan beritahu saya di mana anda berada."

Dari masa ke masa, kebolehan kanak-kanak perempuan tidak pudar, dan, sebagai orang dewasa, mereka masih belum kehilangan apa yang dipanggil "persepsi extrasensory." Mungkin ia adalah kerana orang yang sayang mereka setia kepada ini dan tidak melarang kanak-kanak untuk "fantasize".

Penyembuh muda

Ia bukan perkara biasa dan penyembuh kanak-kanak. Itulah yang berlaku pada zaman kanak-kanak dengan masa depan terkenal Visionary dan penyembuh Edgar Casey. Suatu hari ketika bermain permainan besbol di sekolah, Edgar memukul bola di belakang kepala.

Dia segera mula tertawa goyah, membuat wajah dan melipat tangannya. Di rumah, dia meraih sebiji biji kopi yang dimasak dari dapur dan bergegas ke halaman. Ibu, dia berkata dia akan menanam kopi.

Ibu bapa tidak boleh meletakkan kanak-kanak itu dalam keseronokan saraf ke tempat tidur. Ia diputuskan untuk memanggil doktor pada hari berikutnya. Tetapi sebaik sahaja bapanya menutupi Edgar dengan selimut, dia secara diam-diam berkata:

- Segera letakkan saya pada poultice sepanjang malam di kepala. Saya mendapat bola di kepala. Sekiranya anda tidak meletakkan poultice, pada waktu pagi saya akan pergi benar-benar gila. Dan jika anda meletakkan, sembuh.

Kemudian budak itu tidur nyenyak. Puan Casey mendengar nasihat anaknya dan menyediakan tudung herba dan tepung jagung. Keesokan harinya budak lelaki itu bangun sepenuhnya sihat. Benar, dia tidak ingat apa-apa yang berlaku kepadanya selepas pukulan ke kepala.

Kisah bagaimana budak itu sendiri menetapkan ubat untuk kegilaan, telah menerima publisiti yang luas. Dan tidak lama lagi Edgar menyedari bahawa dia dapat merawat orang lain. Resipi ajaib datang kepadanya dalam mimpi - atau sebaliknya, dalam keadaan aneh, di mana dia jatuh dari semasa ke semasa dan yang pada masa kita akan dipanggil berkhayal. Kemuliaan "penyembuh tidur" tersebar di seluruh Amerika.

Pada tahun 1989, laporan muncul dalam akhbar Soviet mengenai seorang gadis yang bernama Lela. Dia memberi jaminan bahawa dari semasa ke semasa dia bertemu dengan orang asing yang "mengambil" dia dengan mereka. Semasa masih berada di hospital, ibu Lela tiba-tiba mempunyai perasaan panik yang aneh: anak itu "bukannya", dia "diganti". Suaminya merasa sama. Apa maksudnya, pasangan itu tidak dapat menjelaskannya.

Beberapa minit kemudian semuanya kembali normal. Ini berlaku sekali lagi ketika Lela masih bayi. Ibunya entah bagaimana bangun di tengah malam dari keadaan panik yang dahsyat - ada yang salah dengan gadis itu lagi. Dan sekali lagi, selepas beberapa minit, sensasi ini berlalu. Apabila Lela membesar, ternyata dia melihat bahagian dalam orang, membuat diagnosis. Kepada beliau mula mencari bantuan.

Pada tahun 2004, media dunia menulis bahawa seorang lelaki India berusia 11 tahun merawat kanser dan AIDS. Akrit Jaswell, 11 tahun dari kampung kecil Nurpur, dikatakan mempunyai IQ sebanyak 162. Genius muda ini, ketika berusia muda, telah bekerja di Institut Penyelidikan Onkologi di Mumbai, di mana beliau membantu merawat kanser.

Dengan kanak-kanak keajaiban itu, barisan pesakit yang dahaga untuk sembuh, di antaranya adalah doktor. Acrit menegaskan bahawa dia telah menemui cara untuk merawat kanser dan AIDS secara genetik. Benar, untuk menjelaskan dengan tepat bagaimana penyembuhan berlaku, Acrit belum boleh.

Pusat Amerika untuk Kajian dan Pengembangan Kecerdasan telah mengenali genius Acrit. Menurut B. Rahi, ketua Lembaga Sekolah Himachal Pradesh, mereka menganggap keupayaan penyembuhan yang hebat itu sebagai bukti selanjutnya tentang sifatnya yang luar biasa.

Menurut akhbar tempatan, ibu bapa Jaswell terpaksa menjual sebahagian besar harta itu untuk membiayai perjalanan anak lelakinya di luar negara. Dengan wang ini makmal penyelidikan juga ditubuhkan di New Delhi.

Pada tahun 2005, akhbar Rusia menulis tentang Rafael Batyrov yang berusia 11 tahun dari daerah Chekmagushevsky di Bashkiria, yang tiba-tiba mula merawat orang. Bapa lelaki itu pernah menjadi perokok berat, pengalaman itu lebih daripada 30 tahun.

Raphael membaca doa di atas sebatang air biasa, memegang tangannya. Bapa minum dari tin dan berhenti merokok pada hari yang sama! Anak air yang "dibeban" yang sama telah menyembuhkan satu alkohol tanpa harapan.

Papa Firgat membawa budak itu ke hospital daerah supaya doktor dapat membuktikan atau membantah kebolehan anaknya. Walau bagaimanapun, tiada siapa yang mendengarkan mereka di sana, tetapi doktor kepala (kini bekas) juga bertanya sama ada lelaki itu berdaftar dengan pakar psikiatri. Di klinik Ufa tiada siapa yang mendengarkan mereka.

Menurut lelaki-laser, sejenis peta aura kami tercermin dalam cermin. Di tempat-tempat di mana refleksi semakin gelap, tenaga "buruk" berkumpul. Oleh itu, terdapat organ berpenyakit. Pada mulanya, Rafael hanya menunjuk ke tempat yang sakit. Sekarang dia dapat memberikan diagnosis yang lengkap. Ibu dari lelaki keajaiban Rasim Raufovna bekerja sebagai guru sekolah rendah di sekolah yang sama di mana anaknya sedang belajar. Menurutnya, Rafael sudah menyembuhkan beberapa guru, dan bahkan kepala sekolah itu datang kepada lelaki itu untuk berunding.

Beberapa tahun lalu, sebuah klinik dibuka di Beijing, di mana pesakit dirawat oleh kanak-kanak. Ketua klinik, Dr. Yang, dari zaman prasekolah mengajar mereka asas-asas diagnosis nadi dan kebijaksanaan lain.

Untuk mengetahui bagaimana untuk membezakan 600 jenis denyutan dan mendiagnosis mereka memerlukan bukan sahaja kemahiran, tetapi juga kebolehan psikik tertentu. Walau bagaimanapun, menurut wartawan, doktor muda jarang membuat kesilapan. Rawat di sini dengan urut, akupunktur, serta pelbagai decoctions.

Salah satu kes terbaru kemunculan penyembuh kanak-kanak berlaku di Kemboja pada tahun 2013. Kemudian beratus-ratus penduduk kampung bergegas ke wilayah Prey-Veng dengan harapan dapat pulih dari penyakit mereka.

Di sini dalam komuniti Koch Roca hidup seorang lelaki yang tidak biasa, yang dipercayai mempunyai kekuatan penyembuhan. Nama anak itu ialah Rai Rong. Dia berusia tiga tahun.

Orang membawa air, lilin dan wang sebagai persembahan dan meletakkannya di tanah di sebelah rumah lelaki itu. Mereka berharap sentuhannya akan melegakan mereka daripada penyakit. Di samping itu, kanak-kanak keajaiban bersama ayahnya membuat ubat rakyat dari tumbuh-tumbuhan.

Pesakit tidak bertanggungjawab untuk membayar banyak, tetapi setiap orang mesti membawa sekurang-kurangnya setengah dolar dalam mata wang tempatan untuk budak itu menyentuh perkara mereka. Ada yang membawa sejumlah besar, yang ingin menjadi antara yang pertama yang menyembuhkan penyembuh tiga tahun.

Dan berita ini adalah dari April 2014. Seorang penduduk Brazil berusia lapan tahun Alani Santos berkata dia boleh melakukan keajaiban. Dia mengatakan bahawa Tuhan memberinya kuasa untuk menyembuhkan orang dari HIV dan kanser.

"Dia seorang kanak-kanak biasa, jika anda tidak mengambil kira hadiahnya. Yesus menyembuhkan, bukan dia. Dia hanya instrumennya, "kata ayah gadis itu kepada Daily Mail.

Dua kali seminggu, pesakit dari seluruh Brazil datang ke gereja di mana Alanya menerima mereka. Selepas kementerian, orang diminta membuat sumbangan sukarela (untuk membawa sumbangan).

Menurut Daily Mail, gadis itu dijuluki "mubaligh kecil". Dia telah menjalankan perkhidmatan penyembuhan selama dua tahun sekarang. Alania mengatakan bahawa dia setiap hari berdoa dan meminta Tuhan untuk melakukan mukjizat, dan pada masa akan datang dia mahu menjadi seorang doktor. Ayahnya, sebelum menerima Kristus, mencuri dan menjual kereta. Sekarang dia membantu anak perempuannya dalam kementerian - mengumpulkan keperluan doa, yang dihantar kepada mereka di laman web ini dan menghantarnya untuk berdoa.

Di samping itu, "Little Missionary" menjalankan perkhidmatan di seluruh negara, dan juga berkomunikasi dengan orang melalui Skype.

Mungkin, mata bukanlah bahawa kanak-kanak mempunyai kebolehan yang luar biasa, tetapi kita semua mempunyai mereka sejak lahir. Tetapi kemudiannya, hanya sedikit dari kita yang berusaha untuk membangunkan hadiah ini, kerana lebih mudah untuk hidup tanpa itu. Tetapi jika sikap masyarakat terhadap perubahan "paranormal" dan "tidak konvensional", maka sebahagian besar daripada kita akan berjaya mengekalkan bakat sensitif pada masa dewasa.

Margarita TROITSYNA

Menulis di dinding

Seorang lelaki laser dari Bashkiria merawat orang dengan rupa

Rafael Batyrov, 11 tahun dari daerah Chekmagushevsky melihat penyakit orang di cermin

Pakar mendapati Rafael gila

Kami mendapati Rafael di sekolah semasa pengajaran bahasa Tatar. Penyembuh kecil itu adalah seorang lelaki yang pendek dan licin dengan senyuman yang menawan. Rafael hampir tidak bercakap bahasa Rusia. Kami berkomunikasi dengannya di Tatar.

- Saya dapati kebolehan saya sekitar setahun yang lalu, pada 8 Mac. - Bapa Firgat membaca dengan tegas nota dalam akhbar tentang seorang lelaki yang melihat melalui orang-orang, - budak lelaki itu berkata. - Saya berkata bahawa saya boleh melakukannya juga. Dia meletakkan bapanya di depan cermin dan menyenaraikan semua luka.

Bapa lelaki itu pernah menjadi perokok berat, pengalaman itu lebih daripada 30 tahun. Raphael membaca doa di atas sebatang air biasa, memegang tangannya. Bapa minum dari tin dan berhenti merokok pada hari yang sama! Anak air yang "dibeban" yang sama telah menyembuhkan satu alkohol tanpa harapan.

Firgat memandu anak lelaki itu ke hospital daerah supaya doktor membuktikan atau membantah kebolehan anaknya. Walau bagaimanapun, tiada siapa yang mendengarkan mereka di sana, tetapi doktor kepala (kini bekas) juga bertanya sama ada lelaki itu berdaftar dengan pakar psikiatri. Di klinik Ufa tiada siapa yang mendengarkan mereka sama ada, walaupun Raphael dan ibu bapanya masih benar-benar ingin mendengar pendapat yang berwibawa tentang kemampuan penyembuh muda.

Menurut lelaki-laser, sejenis peta aura kami tercermin dalam cermin. Di tempat-tempat di mana refleksi semakin gelap, tenaga "buruk" berkumpul. Oleh itu, terdapat organ berpenyakit.

Pada mulanya, Rafael hanya menunjuk ke tempat yang sakit. Sekarang dia dapat memberikan diagnosis yang lengkap. Di atas rak lelaki kampung berusia 11 tahun adalah Alkitab, Al-Quran, ramalan Nostradamus dan buku rujukan perubatan. Raphael sejak zaman kanak-kanak tidak makan daging dan produk tenusu. Setiap orang yang datang kepadanya untuk rawatan tidak mahu makan daging babi.

Kanak-kanak keajaiban menyembuhkan tubuh dan jiwa

Ibu dari lelaki keajaiban Rasim Raufovna bekerja sebagai guru sekolah rendah di sekolah yang sama di mana anaknya sedang belajar. Menurutnya, Rafael sudah menyembuhkan beberapa guru, dan bahkan kepala sekolah itu datang kepada lelaki itu untuk berunding.

- Pada mulanya, saya agak malu untuk mendapatkan bantuan daripada pelajar di sekolah kami, kata guru Raile Khabibullin, yang Raphael sembuh sinusitis. "Tetapi sejak ibu dan ayah saya kawan, dia menjemput saya untuk melawat." Dan Rafael menjemput saya untuk melihat. Dua tahun yang lalu saya berada di hospital, saya telah dikeluarkan polip dari sinus maxillary. Tidak mengetahui ini, budak itu segera berkata bahawa saya mempunyai antritis. Dia juga mendapati masalah kanser dan perut dalam diri saya. Segera mula merawat saya. Saya memandu tangan di sepanjang badan, tidak menyentuh pakaian, dan saya merasakan dengan kulitnya gelombang panas dari tangannya.

Raile Khabibullina percaya bahawa Raphael dapat menyembuhkan bukan sahaja tubuh, tetapi juga jiwa. Hakikatnya adalah satu demi satu ibu bapanya meninggal dunia, dan seorang wanita selepas tekanan yang teruk itu tidak boleh menangis selama setahun. Dan kemudian selepas rawatan di Raphael tiba-tiba pecah! Air mata mengalir dari mataku ke tiga sungai. Dan ketika Reila tenang, dia merasa lega...

Populariti kecenderungan luar bandar semakin berkembang

Pada hujung minggu, satu garisan sedang dibina di rumah Batyrovs Sebagai contoh, pada musim panas budak itu mengambil 20 orang sehari yang mempunyai batu atau lecet buah pinggang. Terutamanya mengatasi datuk nenek. Buat masa ini, Raphael tidak diambil untuk menyembuhkan orang lebih daripada 50 tahun, kerana terlalu sukar bagi seorang anak. Hanya mendiagnosis mereka.

Seorang penyembuh Siberia datang ke Batyrov. Dia berkata, yang terletak jauh dari Raphael, dia merasakan sesuatu seperti dirinya. Wanita itu mengatakan bahawa jika budak lelaki itu tidak dibuka pada usia 11 tahun, mereka akan membuat mereka diketahui pada usia 27 tahun. Tetapi jika Raphael berhenti membantu orang, hadiah itu mungkin hilang tanpa jejak. Di sini budak lelaki dan merawat orang-orang dengan keupayaan yang terbaik.

- Saya telah menemu bual banyak akhbar. Dan sekarang ramai orang datang kepada kami, - anak lelaki itu mengeluh. - Mereka datang dari seluruh Bashkortostan, serta dari Tatarstan, Udmurtia, Perm, bahkan dari Utara. Saya tidak mempunyai masa untuk memeriksa mereka. Tetapi saya masih perlu belajar...

Kajian lelaki-laser pada gred kelima, pada satu lima. Dalam senarai subjek kegemaran, biologi berada di peringkat pertama, diikuti dengan matematik, sejarah, dan pendidikan jasmani. Impiannya adalah untuk mendapatkan pendidikan perubatan, untuk menjadi seorang psikik, untuk merawat orang ramai.

"Komsomolskaya Pravda" berhasrat membantu Rafael Batyrov untuk menjalani pemeriksaan ke atas para ahli perubatan terkemuka Bashkiria, yang akan mengesahkan atau menolak kemampuannya. Sekiranya perlu, kami bersedia untuk pergi bersama anak lelaki itu untuk berunding di Moscow. Ikut penerbitan kami!

Diuji pada diri sendiri

Sebagai bukti kebolehannya, Raphael menawarkan untuk melihat saya. Kami memasuki bilik tidur, budak itu duduk di atas bangku di hadapan pintu cermin almari pakaian. Sendiri terletak di bangku simpanan di belakang saya, sedikit ke sisi. Saya melihat di cermin bagaimana budak itu memeluk tangannya di tempat duduknya, meletakkan kakinya dan menatap pantulan saya. Terdapat perasaan bahawa dia sedang mencari di mana-mana di kaca mencari. Dia memulakan kakinya, berlama-lama di peringkat pelvis, dengan cepat mengendalikan matanya dan kepala. Apabila saya bertemu matanya, saya agak takut. Pandangannya menindik, seperti sinar laser. Ia seolah-olah dia membaca fikiran saya dan melihat melalui jiwa...

- Anda mempunyai masalah tekanan dan perut yang rendah: anda makan secara tidak teratur, - dia menyatakan dengan yakin dalam beberapa minit.

Saya hampir duduk dengan kerusi. Saya sebenarnya mempunyai gastritis dan tekanan dari zaman kanak-kanak adalah rendah. Malah, budak lelaki itu berbicara dengan terperinci tentang kesihatan saya, tetapi saya tidak mahu bercakap tentang beberapa nuansa. Rafael tidak membuat satu kesalahan!

Boy-laser dari Bashkiria.. Raphael.. dia merawat. bagaimana dia melakukannya?

Bapa lelaki itu pernah menjadi perokok berat, pengalaman itu lebih daripada 30 tahun. Raphael membaca doa di atas sebatang air biasa, memegang tangannya. Bapa minum dari tin dan berhenti merokok pada hari yang sama! Anak air yang "dibeban" yang sama telah menyembuhkan satu alkohol tanpa harapan. Firgat memandu anak lelaki itu ke hospital daerah supaya doktor membuktikan atau membantah kebolehan anaknya. Walau bagaimanapun, tiada siapa yang mendengarkan mereka di sana, tetapi doktor kepala (kini bekas) juga bertanya sama ada lelaki itu berdaftar dengan pakar psikiatri. Di klinik Ufa tiada siapa yang mendengarkan mereka sama ada, walaupun Raphael dan ibu bapanya masih benar-benar ingin mendengar pendapat yang berwibawa tentang kemampuan penyembuh muda.

Menurut lelaki-laser, sejenis peta aura kami tercermin dalam cermin. Di tempat-tempat di mana refleksi semakin gelap, tenaga "buruk" berkumpul. Oleh itu, terdapat organ berpenyakit.

Pada mulanya, Rafael hanya menunjuk ke tempat yang sakit. Sekarang dia dapat memberikan diagnosis yang lengkap. Di atas rak lelaki kampung berusia 11 tahun adalah Alkitab, Al-Quran, ramalan Nostradamus dan buku rujukan perubatan. Raphael sejak zaman kanak-kanak tidak makan daging dan produk tenusu. Setiap orang yang datang kepadanya untuk rawatan tidak mahu makan daging babi.
Anak Wonder menyembuhkan tubuh dan jiwa. Tetapi kak-sini kita sudah bergerak ke dalam bidang hipotesis.

Boy-laser dari Rapat Chekmagushevo

Pakar mendapati Rafael gila
Kami mendapati Rafael di sekolah semasa pengajaran bahasa Tatar. Penyembuh kecil itu adalah seorang lelaki yang pendek dan licin dengan senyuman yang menawan. Rafael hampir tidak bercakap bahasa Rusia. Kami berkomunikasi dengannya di Tatar.
- Saya dapati kebolehan saya sekitar setahun yang lalu, pada 8 Mac. - Bapa Firgat membaca dengan tegas nota dalam akhbar tentang seorang lelaki yang melihat melalui orang-orang, - budak lelaki itu berkata. - Saya berkata bahawa saya boleh melakukannya juga. Dia meletakkan bapanya di depan cermin dan menyenaraikan semua luka.
Bapa lelaki itu pernah menjadi perokok berat, pengalaman itu lebih daripada 30 tahun. Raphael membaca doa di atas sebatang air biasa, memegang tangannya. Bapa minum dari tin dan berhenti merokok pada hari yang sama! Anak air yang "dibeban" yang sama telah menyembuhkan satu alkohol tanpa harapan.
Firgat memandu anak lelaki itu ke hospital daerah supaya doktor membuktikan atau membantah kebolehan anaknya. Walau bagaimanapun, tiada siapa yang mendengarkan mereka di sana, tetapi doktor kepala (kini bekas) juga bertanya sama ada lelaki itu berdaftar dengan pakar psikiatri. Di klinik Ufa tiada siapa yang mendengarkan mereka sama ada, walaupun Raphael dan ibu bapanya masih benar-benar ingin mendengar pendapat yang berwibawa tentang kemampuan penyembuh muda.
Menurut lelaki-laser, sejenis peta aura kami tercermin dalam cermin. Di tempat-tempat di mana refleksi semakin gelap, tenaga "buruk" berkumpul. Oleh itu, terdapat organ berpenyakit.
Pada mulanya, Rafael hanya menunjuk ke tempat yang sakit. Sekarang dia dapat memberikan diagnosis yang lengkap. Di atas rak lelaki kampung berusia 11 tahun adalah Alkitab, Al-Quran, ramalan Nostradamus dan buku rujukan perubatan. Raphael sejak zaman kanak-kanak tidak makan daging dan produk tenusu. Setiap orang yang datang kepadanya untuk rawatan tidak mahu makan daging babi.

Kanak-kanak keajaiban menyembuhkan tubuh dan jiwa
Ibu dari lelaki keajaiban Rasim Raufovna bekerja sebagai guru sekolah rendah di sekolah yang sama di mana anaknya sedang belajar. Menurutnya, Rafael sudah menyembuhkan beberapa guru, dan bahkan kepala sekolah itu datang kepada lelaki itu untuk berunding.
- Pada mulanya, saya agak malu untuk mendapatkan bantuan daripada pelajar di sekolah kami, kata guru Raile Khabibullin, yang Raphael sembuh sinusitis. "Tetapi sejak ibu dan ayah saya kawan, dia menjemput saya untuk melawat." Dan Rafael menjemput saya untuk melihat. Dua tahun yang lalu saya berada di hospital, saya telah dikeluarkan polip dari sinus maxillary. Tidak mengetahui ini, budak itu segera berkata bahawa saya mempunyai antritis. Dia juga mendapati masalah kanser dan perut dalam diri saya. Segera mula merawat saya. Saya memandu tangan di sepanjang badan, tidak menyentuh pakaian, dan saya merasakan dengan kulitnya gelombang panas dari tangannya.
Raile Khabibullina percaya bahawa Raphael dapat menyembuhkan bukan sahaja tubuh, tetapi juga jiwa. Hakikatnya adalah satu demi satu ibu bapanya meninggal dunia, dan seorang wanita selepas tekanan yang teruk itu tidak boleh menangis selama setahun. Dan kemudian selepas rawatan di Raphael tiba-tiba pecah! Air mata mengalir dari mataku ke tiga sungai. Dan ketika Reila tenang, dia merasa lega.

Populariti kecenderungan luar bandar semakin berkembang
Pada hujung minggu, satu garisan sedang dibina di rumah Batyrovs Sebagai contoh, pada musim panas budak itu mengambil 20 orang sehari yang mempunyai batu atau lecet buah pinggang. Terutamanya mengatasi datuk nenek. Buat masa ini, Raphael tidak diambil untuk menyembuhkan orang lebih daripada 50 tahun, kerana terlalu sukar bagi seorang anak. Hanya mendiagnosis mereka.
Seorang penyembuh Siberia datang ke Batyrov. Dia berkata, yang terletak jauh dari Raphael, dia merasakan sesuatu seperti dirinya. Wanita itu mengatakan bahawa jika budak lelaki itu tidak dibuka pada usia 11 tahun, mereka akan membuat mereka diketahui pada usia 27 tahun. Tetapi jika Raphael berhenti membantu orang, hadiah itu mungkin hilang tanpa jejak. Di sini budak lelaki dan merawat orang-orang dengan keupayaan yang terbaik.
- Saya telah menemu bual banyak akhbar. Dan sekarang ramai orang datang kepada kami, - anak lelaki itu mengeluh. - Mereka datang dari seluruh Bashkortostan, serta dari Tatarstan, Udmurtia, Perm, bahkan dari Utara. Saya tidak mempunyai masa untuk memeriksa mereka. Tetapi saya masih perlu belajar
Kajian lelaki-laser pada gred kelima, pada satu lima. Dalam senarai subjek kegemaran, biologi berada di peringkat pertama, diikuti dengan matematik, sejarah, dan pendidikan jasmani. Impiannya adalah untuk mendapatkan pendidikan perubatan, untuk menjadi seorang psikik, untuk merawat orang ramai.
"Komsomolskaya Pravda" berhasrat membantu Rafael Batyrov untuk menjalani pemeriksaan ke atas para ahli perubatan terkemuka Bashkiria, yang akan mengesahkan atau menolak kemampuannya. Sekiranya perlu, kami bersedia untuk pergi bersama anak lelaki itu untuk berunding di Moscow. Ikut penerbitan kami!

Diuji sendiri
Sebagai bukti kebolehannya, Raphael menawarkan untuk melihat saya. Kami memasuki bilik tidur, budak itu duduk di atas bangku di hadapan pintu cermin almari pakaian. Sendiri terletak di bangku simpanan di belakang saya, sedikit ke sisi. Saya melihat di cermin bagaimana budak itu memeluk tangannya di tempat duduknya, meletakkan kakinya dan menatap pantulan saya. Terdapat perasaan bahawa dia sedang mencari di mana-mana di kaca mencari. Dia memulakan kakinya, berlama-lama di peringkat pelvis, dengan cepat mengendalikan matanya dan kepala. Apabila saya bertemu matanya, saya agak takut. Pandangannya menindik, seperti sinar laser. Ia seolah-olah dia membaca fikiran saya dan melihat melalui jiwa
- Anda mempunyai masalah tekanan dan perut yang rendah: anda makan secara tidak teratur, - dia menyatakan dengan yakin dalam beberapa minit.
Saya hampir duduk dengan kerusi. Saya sebenarnya mempunyai gastritis dan tekanan dari zaman kanak-kanak adalah rendah. Malah, budak lelaki itu berbicara dengan terperinci tentang kesihatan saya, tetapi saya tidak mahu bercakap tentang beberapa nuansa. Rafael tidak membuat satu kesalahan! Nailya GALIEVA "KP-Ufa", 28 Februari 2005
Tajuk 1 Tajuk 315

Cerita yang luar biasa

ANAK BOLEH DI BASHKIRIA MENCIPTAKAN ORANG DENGAN VISOR

Menurut laser lelaki itu, cermin itu mencerminkan peta sederhana dari aura kebangsaan, Rafael Batyrov, 11 tahun dari daerah Chekmagushevsky, melihat penyakit orang-orang di cermin. Ahli-ahli yang menemui Rafael tidak siuman Rafael yang kita jumpa di sekolah semasa pelajaran Bahasa Mongolia.

Dokter kecil itu seorang lelaki yang pendek dan kenyal dengan senyuman yang menawan. Raphael sebenarnya tidak bercakap bahasa Rusia. Kami berkomunikasi dengannya dalam bahasa Mongolia.

- Saya membuka peluang peribadi saya kira-kira setahun yang lalu, pada 8 Mac. Bapa Firgat sedang melihat dengan nada kuat di dalam surat khabar mengenai seorang lelaki yang melihat orang sepenuhnya, kata budak lelaki itu. - Saya mengumumkan bahawa saya boleh melakukannya juga. Dia meletakkan bapanya di depan cermin dan menyenaraikan semua luka.

Anak lelaki bapa sebelum ini adalah seorang perokok, pengalaman khusus - lebih daripada 30 tahun. Raphael membaca doa di atas sebatang air yang tidak rumit, memegang tangannya. Ayah minum dari tin dan selesai merokok pada hari yang sama!

Anak lelaki yang "dibebankan" yang sama telah menyembuhkan peminum yang tidak sah. Firgat memandu anak lelaki itu ke klinik daerah, supaya doktor membuktikan atau menafikan kemungkinan anaknya.

Tetapi, di tempat itu tiada siapa yang mendengarkan mereka, tetapi doktor utama (sekarang lalu) dan bertanya sepenuhnya sama ada lelaki tersebut didaftarkan dengan pakar psikiatri. Di klinik Ufa juga, tiada siapa yang mula mendengar, walaupun hakikat bahawa nenek moyangnya dan Raphael sehingga waktu itu benar-benar ingin mendengar pandangan dunia mulia tentang kemungkinan seorang penyembuh muda.

Menurut lelaki-laser, peta ringkas aura kebangsaan tercermin dalam cermin. Di tempat-tempat di mana refleksi semakin gelap, tenaga "buruk" berkumpul. Oleh itu, badan tidak sihat terletak di tempat itu. Pertama Rafael ke tempat yang tidak sihat.

Sekarang dia boleh memberikan diagnosis sepenuhnya lengkap. Di rak budak laki-laki berusia 11 tahun adalah Alkitab, Al-Quran, nubuatan Nostradamus dan buku rujukan madu. Rafael dari masa mudanya tidak makan produk daging dan susu.

Setiap orang yang datang kepadanya untuk penyembuhan, meminta agar tidak makan daging babi. Keajaiban anak menyembuhkan tubuh dan jiwa Ibu keajaiban lelaki Rasim Raufovna bekerja sebagai guru kelas awal di sekolah yang sama di mana anaknya sedang belajar.

Dia mendakwa Rafael telah menyembuhkan beberapa guru, dan selain itu kepala sekolah datang kepada lelaki itu untuk berunding. - Pada mulanya, saya agak tidak selesa untuk mendapatkan bantuan daripada pelajar sekolah kebangsaan, guru Raila Khabibullina, yang Raphael sembuh sinusitis, bersetuju. - Tetapi disebabkan hakikat bahawa kita bersahabat dengan ibu lelaki ini, dia menjemput saya ke apartmennya sendiri.

Dan Rafael membuat tawaran untuk melihat saya. Dua tahun yang lalu, saya meletakkan di klinik, saya mengeluarkan polip dari sinus maxillary. Tidak mengetahui ini, budak itu segera mengumumkan bahawa saya mempunyai sinusitis. Dia juga menemui masalah dan kanser dalam perut saya. Segera mula menyembuhkan saya.

Saya memandu dengan tangan saya ke seluruh badan, tanpa menyentuh pakaian, dan saya merasakan dengan kulit gelombang yang hangat dari tangannya. Raile Khabibullina tidak ragu-ragu bahawa Raphael dapat menyembuhkan bukan sahaja badan, tetapi juga jiwa.

Hakikatnya adalah satu demi satu nenek moyangnya meninggal dunia, dan wanita itu selepas tekanan yang kuat itu tidak mempunyai peluang untuk menang sepanjang tahun. Dan selepas penyembuhan di Raphael, dia tiba-tiba menangis! Air mata mengalir dari mataku ke tiga sungai. Dan sementara Reila tenang, dia berasa lega...

Populariti kecenderungan luar bandar semakin berkembang. Pada hujung minggu, satu garisan sedang dibina di rumah Batyrovs. Sebagai contoh, pada musim panas budak itu mengambil 20 orang sehari yang mempunyai batu di buah pinggang atau lepuhnya.

Khususnya, datuk nenek menang. Buat masa ini, Raphael tidak bertanggungjawab untuk merawat orang lebih daripada 50 tahun, kerana hakikatnya tidak mudah bagi seorang kanak-kanak. Hanya letakkan mereka pada kesimpulan.

Seorang penyembuh Siberia datang ke Batyrov. Glasit, yang tinggal beberapa kilometer dari Raphael, berasa sama. Wanita itu mengumumkan bahawa jika budak lelaki itu tidak mempunyai peluang pada usia 11 tahun, mereka akan memberitahu tentang diri mereka pada usia 27 tahun.

Tetapi jika Raphael selesai membantu orang, hadiah itu boleh hilang tanpa sebarang jejak. Berikut adalah seorang budak lelaki dan menyembuhkan orang dengan kekuatannya yang terbaik. - Saya telah memberikan banyak wawancara kepada banyak akhbar.

Sehingga hari ini, sejumlah besar orang datang kepada kami, kanak-kanak itu mengeluh. - Mereka datang dari seluruh Bashkortostan, juga dari Tatarstan, Udmurtia, Perm, bahkan dari Utara. Saya makan mempunyai masa untuk memeriksa mereka. Tetapi saya masih perlu belajar...

Laser lelaki dilatih dalam kelas 5, pada satu lima. Dalam senarai mata pelajaran kegemaran, biologi berada di peringkat pertama, kemudiannya datang matematik, sejarah, dan pendidikan jasmani. Impiannya adalah untuk menghapus pendidikan madu, menjadi psikik, untuk mengubati orang.

"Komsomolskaya Pravda" ingin membantu Rafael Batyrov untuk menjalani pemeriksaan pencinta madu terkemuka Bashkiria, yang akan mengesahkan atau menafikan kemampuannya. Sekiranya perlu, kami bersedia bersekolah dengan seorang lelaki untuk berunding ke Moscow. Tonton penerbitan domestik!

Diuji untuk diri sendiri Di dalam pengesahan peluangnya sendiri, Rafael membuat tawaran untuk melihat saya. Kami memasuki bilik tidur, budak itu duduk di atas bangku di hadapan cermin almari pakaian.

Sendiri terletak di bangku simpanan di belakang saya, sedikit di sebelah. Saya melihat di cermin bagaimana budak itu memeluk tangannya di kerusi nafasnya sendiri, memasukkan kakinya ke kakinya dan menatap pantulan saya. Terdapat perasaan bahawa dia sedang mencari di mana-mana di kaca mencari.

Dia memulakan kakinya, berlama-lama di peringkat pelvis, tidak lama lagi dibiarkan menunggu, dia berlari matanya ke atas badan dan kepala. Apabila saya bertemu matanya, saya berasa sedikit menyeramkan. Pandangannya menindik, seperti sinar laser.

Ia seolah-olah dia melihat melalui fikiran saya dan benar-benar melihat jiwa... - Anda mempunyai masalah dan tekanan rendah dengan perut: anda makan tidak teratur, - selepas beberapa minit dia menyatakan dengan pasti. Saya tidak duduk di hadapan kerusi. Saya mempunyai tetapi sebenarnya tekanan dan gastritis dari zaman kanak-kanak tidak tinggi.

Alien dan makhluk asing di sini!

UFO berhampiran.

Navigasi

Rahsia zaman dahulu

Peluang aneh atau corak sejarah

Ada sesuatu yang mistik mengenai nama Hugh.

Black Magic di Vatican

Dalam keseluruhan sejarah gereja dalam sihir.

Flying Dutchman Legend

Hampir semua orang tahu lagenda.

Metafizik dan Psikologi

Walaupun abad ke-21, kita, seperti kita.

Sesungguhnya, anda perasan bahawa kadang-kadang anda.

Tidur lethargia masih kekal.

Dalam zaman tsarist di Rusia tidak memakai.

Unit iklan

Budak luar biasa

Rafael Batyrov, seorang penduduk Republik Bashkortostan, mendakwa bahawa dia boleh belajar tentang semua penyakit manusia dengan bantuan cermin: apabila dia melihat refleksi di cermin, dia dapat melihat aura itu. Tenaga negatif dipaparkan di tempat yang lebih gelap. Dan ia adalah titik-titik yang menunjukkan organ sakit yang sakit.

Raphael membuka hadiahnya pada usia 10 tahun. Kemudian dia menawarkan ayahnya untuk duduk di hadapan cermin dan memanggilnya semua penyakitnya. Ayahnya adalah perokok dengan pengalaman selama 30 tahun. Raphael membaca doa di atas secawan air dan memberi minuman kepada ayahnya. Pada hari yang sama, bapa lelaki itu berhenti merokok. Juga, air yang Rafael mula bercakap membantu satu alkohol. Ibu Rafael Rasim Batyrova bekerja sebagai guru, dia berkata yang berikut: "Raphael menyembuhkan banyak guru di sekolah kami, serta guru kelasnya."

Pada mulanya, budak lelaki itu dapat mengenal pasti bintik-bintik gelap dan membuat diagnosis anggaran. Raili Khabibulina, guru dari Raphael School, berkata: "Pada tahun 2003, saya menjalani operasi, di mana doktor menemui polip dalam sinus. Rafael tidak tahu mengenainya, tetapi ketika dia melihat refleksi di cermin, dia memberitahu kisah penyakit itu. Beliau juga menasihati saya untuk memberi perhatian kepada tekak dan perut.
Kemudian dia bersetuju untuk merawat saya: dia berlari tangannya dari bahunya ke arah lututnya, tanpa menyentuh pakaian. "

Pada hujung minggu, orang bersatu di rumah Batyrovs. Setiap musim panas, Rafael mengambil 20 pesakit setiap hari. "Saya banyak memberi wawancara kepada pelbagai penerbit," kata Raphael, "selalu terdapat banyak orang di rumah kami. Mereka datang dari seluruh Bashkortostan dan juga dari republik lain. Sukar untuk saya bekerjasama dengan semua orang. Saya juga perlukan masa untuk mendapatkan pendidikan. "

6 komen kepada "budak biasa"

 1. leha
  6:46 petang pada 29 April 2012

Bagaimana anda boleh menghubunginya?

Terdahulu, bukan gambar ini pada permulaan artikel itu ada gambar dengan koordinatnya. Saya diminta untuk mengeluarkannya.
Buat masa ini, koordinat... sayang, saya tidak akan dapat.

beritahu saya cara mencarinya? alamat yang diingini. hanya ada harapan untuknya.

bolehkah anda mempunyai pendengaran?

Hello Dan bagaimanakah saya boleh pergi ke Rafael pada penerimaan? Saya benar-benar mahu membawa anak perempuan saya kepadanya, mungkin dia akan membantu.

Pertama, ia perlu disahkan secara saintifik dan disahkan secara objektif, dan kedua, jika ini benar, maka anak lelaki ini harus diberi segala bantuan yang mungkin untuk mendapatkan pendidikan perubatan dan menyumbang lagi kepada kegiatannya, kerana ini adalah satu-satunya dan khazanah negara kita yang tidak boleh diabaikan..