Resipi

Sakit di pundi hempedu daripada dikeluarkan

Kolia bilier adalah serangan kesakitan.No. 35 (377) dari 12 September ["Hujah-hujah Minggu Ini", yang disediakan oleh Vladimir YASHIN, doktor]Apakah kolik bilier?

Baca Lebih Lanjut

10 mililit adalah berapa banyak?

10 ml (mililiter) adalah ukuran volum, yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang ditempati oleh badan, struktur atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

Resipi 10 teratas dari keju cottage

Keju kotej dianggap sebagai salah satu produk yang paling berguna dan pemakanan untuk orang yang menonton berat badan mereka atau ingin menghilangkan pound tambahan. Pada masa yang sama, ia memperkayakan badan dengan kalsium, menyampaikan protein penuh di dalam dan mempunyai kesan positif terhadap proses metabolik.

Baca Lebih Lanjut

Pankragen

FarmakokinetikApabila diambil secara lisan, ia cepat dan sepenuhnya diserap ke dalam darah.
Separuh hayat tetrapeptida tidak melebihi 60 minit.
Dalam penghapusan Pankragen, biotransformasinya memainkan peranan utama, hingga ke tahap yang lebih rendah, perkumuhan buah pinggang.

Baca Lebih Lanjut

Berapa banyak susu dalam sudu (ml, gram)

Susu digunakan secara meluas bukan sahaja sebagai produk siap, tetapi juga untuk menyediakan pelbagai hidangan dan penaik, jadi untuk setiap resipi, penting untuk mengukur secara tepat dalam gram atau mililiter jumlah susu yang diperlukan menggunakan cara yang diperbuat seperti sudu.

Baca Lebih Lanjut

15 mililit adalah berapa?

15 ml (mililiter) adalah ukuran volum yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang diduduki oleh badan, struktur, atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

8 resipi daun teh yang betul, memelihara vitamin

Sekeliling semak belukar yang indah, ditutup dengan bunga merah jambu kecil, sentiasa menarik perhatian. Kecantikannya adalah setanding dengan ciri-ciri berguna.

Baca Lebih Lanjut

1 mililiter adalah berapa banyak?

1 ml (mililiter) adalah ukuran volum, yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang ditempati oleh badan, struktur atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

20 mililiter berapa?

20 ml (mililiter) adalah ukuran volum, yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang ditempati oleh badan, struktur atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

220 mililiter adalah berapa banyak?

220 ml (mililiter) adalah ukuran volum yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang ditempati oleh badan, struktur, atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut