Resipi

Belly bengkak selepas makan

Selama bertahun-tahun, tidak berjaya bergelut dengan gastrik dan ulser? "Anda akan kagum betapa mudahnya mengubati gastritis dan ulser hanya dengan mengambilnya setiap hari.

Baca Lebih Lanjut

Propolis dalam kanser esofagus

Dalam kanser esofagus, disyorkan untuk mengambil propolis dalam bentuk ekstrak alkohol sebanyak 10%. 50 titis ekstrak alkohol ditambah kepada merebus herba. Untuk mengambil 5 sudu besar akar kering Chernobyl dan tuang setengah liter air mendidih di atas lantai.

Baca Lebih Lanjut

900 ml adalah berapa banyak?

900 ml (mililiter) adalah ukuran volum, yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang diduduki oleh badan, struktur atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

Escherichia coli dalam pembenihan flora - gejala, sebab dan rawatan E. coli

Escherichia coli (E. coli) dalam faraj mengalikan tidak terkawal sekiranya berlaku pelanggaran asid-asas. Akibatnya, sukar untuk menyembuhkan keradangan, disertai dengan gejala yang tidak menyenangkan, seperti pembakaran, gatal-gatal dan kemerahan kawasan intim.

Baca Lebih Lanjut

"Bifiform": ulasan dadah

"Bifiform" adalah probiotik yang digunakan untuk memperbaiki dan mengawal mikroflora usus. Penyediaannya termasuk bifidobacteria longum dan enterococci fecalis, yang merupakan wakil paling penting dari flora usus manusia.

Baca Lebih Lanjut

Tinjauan: Spin Line belakang jaga massager - Bukan perkara yang buruk, tetapi sangat mahal, seperti dua piring plastik

Sihat Kembali Profilaktor Master Spin, dia Spin Line dan Bridge untuk belakang, saya cadangkan untuk membeli doktor yang saya didiagnosis oleh Fol.

Baca Lebih Lanjut

Penilaian TOP 5 ubat terbaik untuk hati: penggunaan, contraindications, ulasan doktor

Hati adalah sejenis penapis untuk badan kita. Melewati kapilari hati, darah vena, tepu dengan nutrien dan toksin, dari perut ke jantung, dibersihkan.

Baca Lebih Lanjut

Apakah pengagregatan platelet?

Tarikh penerbitan artikel: 10/09/2018Tarikh kemas kini artikel: 02/09/2019Penulis artikel ini: Dmitrieva Julia (Sych) - ahli kardiologi yang mengamalkanPengagregatan platelet adalah proses gluing, yang bermula apabila terdapat risiko kehilangan darah.

Baca Lebih Lanjut

Kekotoran dalam najis: 5 tanda yang harus memberi isyarat kepada anda

Sudah tentu, tidak semua menganalisis nafsu mereka dengan teliti. Dan reka bentuk tandas semasa tidak perlu penyelidikan sedemikian.

Baca Lebih Lanjut

Bolehkah minum karbon aktif yang sudah tamat tempoh?

Karbon diaktifkan adalah penyerap yang agak murah, yang digunakan untuk merawat pesakit semua kumpulan umur. Ia menggalakkan pengikatan bahan toksik dalam badan dan pengeluaran lembut mereka.

Baca Lebih Lanjut