Paroxetine dan Eglon

CREATE A NEW MESSAGE.

Tetapi anda adalah pengguna yang tidak dibenarkan.

Jika anda telah mendaftar sebelum ini, maka "log masuk" (borang login di bahagian atas kanan laman web ini). Sekiranya anda berada di sini untuk kali pertama, daftar.

Jika anda mendaftar, anda boleh terus menjejaki jawapan pada siaran anda, meneruskan dialog dalam topik yang menarik dengan pengguna dan perunding lain. Di samping itu, pendaftaran akan membolehkan anda menjalankan surat persendirian dengan perunding dan pengguna lain laman web ini.

Rexetine rawatan.

Halo, Doktor!
Maaf, tolong, kerana kebimbangan anda, tetapi saya sangat ingin mendengar pendapat anda dan mendapat nasihat anda.
Malangnya, saya tidak boleh mendaftar, setakat ini saya perlu menulis status tetamu.

Nama saya Irina, saya berumur 21 tahun.
Kira-kira 2 tahun mengalami gangguan kecemasan. Pada peringkat awal, penyakit ini disertai oleh Pa yang sangat kuat. Saya berjaya mengatasi serangan panik tanpa ubat, tetapi kebimbangan, ketakutan, dan manifestasi somatik tidak pernah ditinggalkan sendirian.
Untuk masa yang lama, tidak mungkin untuk menghubungi seorang pakar yang cekap kerana tinggal di sebuah bandar kecil, dan rawatan di klinik tempatan kami telah dikurangkan menjadi phenibutum, picamilone, dan vitamin B.Ia tidak membantu saya, jika tidak memburukkan keadaan saya. Akibatnya, saya berpindah dari pengajian sepenuh masa ke surat-menyurat, akhirnya \ "terperangkap \" di rumah, mula takut untuk keluar dari orang, bergerak dalam pengangkutan, mengunjungi kedai, pergi jauh dari rumah. Untuk beberapa ketika, saya tidak dapat berada di bilik yang sama dengan ibu bapa saya, saya tinggal dengan tingkap yang terbuka sepanjang masa, saya sentiasa tidak mempunyai udara yang cukup. Semua ketakutan saya telah datang ke fakta bahawa di dalam bilik-bilik di mana semua tingkap yang penuh sesak dan ditutup, saya akan mula tersedak dan pingsan (ia tetap dalam saya selepas keadaan samar di kedai). Dari apartmen yang saya dapat tinggalkan hanya satu, bahkan kehadiran orang dekat yang mengelirukan saya, menyebabkan \ "kekurangan \" oksigen dan \ "kelemahan \" di kaki. Di negeri ini, saya menghabiskan lebih dari 6 bulan.
Kemudian saya mula mengambil dadah \ "Negrustin \", dia membantu saya banyak, saya dapat pergi ke bandar, saya boleh pergi ke universiti setiap hari, lulus sesi dengan jayanya. Secara semulajadi, ini diberikan dengan kesukaran yang besar, dengan gemetar, tetapi bagaimanapun saya dapat mengalahkan diri saya, mengambilnya di tangan saya.
Pada sesi berikutnya, saya pulih lebih atau kurang, Pa hilang, tetapi ketakutan pengangkutan, kerumunan orang, ruang terkurung kekal.
Pada masa ini saya dapat pergi ke doktor (bersendirian, dengan ibu bapa saya tidak dapat), dia didiagnosis dengan gangguan kecemasan, rexetine dan eglonil yang ditetapkan. Selepas ubat pertama, saya pergi belajar di kereta bawah tanah (hari yang sangat panas), dan saya berasa buruk di dalam kereta. Sesuatu yang sangat menonjol ke belakang kepala dan dahi saya Seorang wanita yang tidak dikenali membantu saya keluar dari negeri ini, tidak membiarkan saya jatuh. Mereka memanggil ambulans, mereka berkata bahawa tekanan telah meningkat. Bolehkah ini kerana dadah ini? Atau adakah keadaan ini dipicu oleh keadaan luaran?
Atas nasihat doktor, saya tidak berhenti minum pil ini, eglonil - selama sebulan, saya mengambil Rexetin selama hampir 2 bulan: 1.5 minggu pada 20 mg, 4 hari - 30 mg, dan sudah 6 minggu - 40 mg.
Kesejahteraan, tentu saja, bertambah baik, tetapi saya masih tidak berasa remisi: kebimbangan, tentu saja, telah menurun dengan ketara, manifestasi somatik, terutamanya pening, telah berlalu, tetapi di sini adalah ketakutan perjalanan, sebilangan besar orang di sekeliling saya, masih, jangan biarkan saya pergi.
Walaupun saya dapat memandu 100 km dengan kereta, saya baru keluar dari bandar untuk pertama kalinya dalam 2 tahun, saya pergi memancing dan berkhasiat, saya mula pergi ke kedai berdekatan, berhenti menghindari orang, saya boleh bergerak dengan ibu bapa saya, bekerja di rumah negara, baru-baru ini berjalan sedikit teman wanita.
Tetapi walaupun ini, saya masih merasakan ketidakselesaan di dalam kereta, memusatkan perhatian pada ketegangan di kaki saya, mood saya kadang-kadang merosot di rumah, saya ingin membuka tingkap lagi, saya tetap sentiasa \ "menatal melalui" rancangan di kepala saya.
Beritahu saya, sila, apakah punca gejala-gejala ini? Mungkin anda harus minum ubat pada dos yang lebih tinggi? Berapa lama masa yang diperlukan untuk mendapatkan kesan yang diingini?
Setiap hari saya mendengar sesi psikoterapi anda, berehat. Saya hanya mempunyai 2 kali psikoterapi dari doktor saya, sekarang saya tidak dapat melawatnya lagi, sekali lagi kerana saya pergi ke bandar kecil saya, dan sering mengembara 100 km ke belakang, ia masih sangat sukar untuk saya.
Saya ingin anda menonton secara selari perjalanan rawatan saya, jika anda, tentu saja, tidak keberatan.

Saya sangat berharap anda meluangkan masa untuk bertindak balas. Terima kasih terlebih dahulu!

Komen

Katakan saja anda benar-benar mengalami gangguan fobia, dengan serangan panik dan agoraphobia.
Anda menghabiskan rawatan dengan rexetine dengan benar, tetapi saya fikir bahawa dos antidepresan ini perlu ditingkatkan terlebih dahulu hingga 50, dan selepas 4 minggu, jika ini diperlukan dan maksimum 60 mg.

Tetapi rawatan dengan rexetine sahaja tidak cukup untuk mengatasi ketakutan anda sepenuhnya. Terhadap latar belakang rawatan dengan dos optimum rexetine, anda harus menjalankan sesi (pada anda sendiri!) Daripada terapi pendedahan, yang bermaksud bahawa langkah demi langkah anda direndam dalam situasi kehidupan yang mengancam anda dan pada masa yang sama tetap ketakutan dan mengatasinya.
Masalahnya ialah anda telah membentuk refleks yang kuat menunggu pengulangan ketakutan dalam situasi tertentu. Dengan terapi kombinasi dengan rexetine dan terapi pendedahan, yang, secara semulajadi, akan mengharuskan anda melakukan kehendak dan fikiran anda, agoraphobia akan selesai.
Jika, sebaliknya, anda mengelakkan situasi selanjutnya, ketakutan akan berada di dalamnya hanya akan meningkat dan menguatkan.

REKSETIN + GRANDAKSIN + Eglonil

- psikoterapi jangka pendek serangan, ketakutan, obsesi berterusan -


- individu dan kumpulan psikoterapi pertumbuhan peribadi -


- Pengurusan reenigi penggera dan komunikasi yang berjaya.

Hello, Natalia.
Di sini kita membincangkan isu Julia.

Anda harus bertanya soalan anda di laman web di sini:
http://www.consmed.ru/add_question/?id=135
maka lebih banyak pakar akan melihatnya

CREATE A NEW MESSAGE.

Tetapi anda adalah pengguna yang tidak dibenarkan.

Jika anda telah mendaftar sebelum ini, maka "log masuk" (borang login di bahagian atas kanan laman web ini). Sekiranya anda berada di sini untuk kali pertama, daftar.

Jika anda mendaftar, anda boleh terus menjejaki jawapan pada siaran anda, meneruskan dialog dalam topik yang menarik dengan pengguna dan perunding lain. Di samping itu, pendaftaran akan membolehkan anda menjalankan surat persendirian dengan perunding dan pengguna lain laman web ini.

Rexetine dan neurosis yang minum

Neurosis kecemasan dan depresi dan paroxetine?

Hello, SW. Doktor!
Kami bercakap sebelum ini, sayangnya terlupa kata laluan dari akaun itu, http://psychoambulanz.ru/discussion/269103694/pa-vsd-trebuetsya-pomosch/p3 Terdapat banyak air, jadi saya akan cuba untuk menggambarkan secara ringkas masalah:
Semuanya bermula pada usia 19 tahun (kini saya berusia 30 tahun) selepas pemabuk yang panjang dan banyak kopi (saya seorang yang beralkohol, tetapi kini saya benar-benar tidak minum alkohol dan tidak merokok selama 5 tahun) sebagai PA pertama di dalam bas. Selepas itu, kehidupan berubah secara radikal... Pada mulanya, PA mendapat saya, agoro-sosio-fobia berkembang, buat kali pertama ahli psikologi berbayar yang dilantik Rexetin kepada saya, saya meminumnya dan ia menjadi lebih baik untuk saya (saya tidak keluar untuk kali pertama). Selepas 5 tahun saya sudah menjadi "neurotik dengan pengalaman", keletihan berterusan, kerengsaan, PA, jadi mereka tidak membiarkan saya berehat. Secara berkala saya menghabiskan minum dengan kursus rexetine kecil - ia membantu sekali lagi. Kemudian, (pada masa menulis soalan terakhir), ia menjadi sangat buruk bagi saya, tetapi saya tidak dapat memanjat Rexetine. Saya cuba psikoterapi, dan selepas beberapa bulan saya berada dalam pengampunan, pada gelombang yang saya berkahwin, berpindah dari ibu bapa saya, seorang anak dilahirkan, pengampunan hampir setahun dan setengah, dan semuanya akan baik-baik saja, tetapi di bawah 2015 baru, saya mendapat pyelonephritis... Sebulan di hospital dan prokapivalas antibiotik yang kuat, selepas pelepasan, saya menangkap rollback, kerana sepanjang hidup saya tidak ada perkara seperti itu, saya tidak makan, tidak tidur, selama sebulan, terdapat PA tetap. Saya sangat sukar untuk bertolak ansur dengan alkohol, dan selepas mabuk, saya sakit selama 2-3-4 hari sangat, dan keadaan ini seolah-olah saya telah minum dan tidak melepaskan selama seminggu... Saya fikir bumbung telah dikeluarkan sepenuhnya. Rexetine, selepas 4 lawatan yang tidak berjaya, sangat takut untuk minum (daripadanya terdapat kesan sampingan, walaupun dinding mendaki, sesuatu yang serupa dengan akatiziya). Secara umum, saya pergi ke hospital psikiatri, mereka meletakkan saya di jabatan neurosis, mereka membawa saya ke Rexetin tanpa sebarang masalah (dengan penurunan phenazepam) dan saya berasa lebih baik. Satu gejala mendapat (dan kini mendapat) sesuatu yang kurang begitu: geli dalam bronkus, dan seolah-olah ada beberapa kekejangan asma, dan saya mahu batuk sentiasa, hati saya telah menyiasat panjang dan lebar dan x-ray. Saya beralih kepada rejimen rawatan yang ditetapkan di hospital mental: 20 mg Rexetin, 50 mg Eglon, ½ carbamazepine. Atas permintaan saya, dos itu meningkat kepada 30 mg, kesan sampingannya lebih jelas: gangguan tidur, seks boleh dikatakan "bye", libido dipotong menjadi sifar, dan beberapa jenis pergerakan adalah malar. Kembali ke 20 mg. Jadi nampaknya 4 bulan telah lulus kursus itu, semuanya agak tidak baik. Tetapi secara berkala dilindungi kemurungan, dan gejala tickling mengganggu ini dalam bronchi. Sudah tiba masanya untuk menipu dengan Rexetin (doktor dari hospital berkata: "jangan minum lebih daripada 4 bulan, jika tidak" kehilangan pil anda "), bertukar kepada 10 mg, pada 10-ke semuanya sama seperti apa-apa, Sudah tiba masanya untuk dibuang - pada hari ke-3 ia bermula sebagai keracunan yang teruk dan kemurungan terus ke tempat tidur. Dia naik semula dengan 20 mg, secara beransur-ansur mulai berkurang, 10 mg seminggu, kemudian 5 mg (pada hari ke-3 saya mengalami kemurungan yang dahsyat, dengan somatik, seolah-olah seluruh payudara disumbat, tiada apa-apa bahagia, kegusaran yang teruk, seolah-olah semua orang mahu sesuatu dari saya, saya ingin memecahkan telefon, pada umumnya hari ini adalah 2 hari pada 0 mg, dan masih buruk, minum 1 pil - segala-galanya menjadi agak baik. Kemurungan, dengan cara yang biasa, tanpa sebab, kerana segala-galanya dalam kehidupan adalah sempurna, ada keluarga, seorang isteri dan anak perempuan yang sayang, kepada kurungan, pangsapuri, kereta, bekerja di rumah dengan pendapatan yang lumayan dan penyertaan minimum... saya mahu berunding dengan anda:
1. Adakah rawatan betul untuk saya? Ya, kesannya ada di sana, dia membawa saya keluar dari krisis yang kuat sekali lagi, tetapi tidak seperti yang saya ingini, beberapa gejala tekanan darah tidak menghilangkan saya... Saya sebahagiannya mengeluarkan kemurungan, tetapi masih terdapat beberapa kesukaran untuk mendapatkan keseronokan. Saya tidak mengeluarkan Agora - anda pergi bercuti (lebih daripada 10 tahun saya tidak pergi ke mana-mana selama lebih dari 10 tahun) - dan lebih jauh dari rumah - kebimbangan dan kemurungan yang lebih saya rasa seperti pulang ke rumah. Mungkin pergi ke beberapa antidepresan lain untuk penggunaan yang lebih panjang (harga sama sekali tidak penting), seperti venlafaxine atau zoloft?
2. Adakah mungkin "kehilangan pil anda"? Adakah masa untuk saya pergi dari Rexetine? Berapa lama anda boleh minum?
3. Psikoterapi: kaedah apa yang harus saya lakukan (dan patutkah ia)? Dan kemudian doktor kita pergi dari hospital mental kepada yang terbengkalai - mereka mengatakan bahawa dalam 10 tahun gaya hidup saya telah berubah dan semuanya sia-sia. Bolehkah seseorang menasihati siapa yang boleh bekerja dari jauh?

Komen

Untuk memasukkannya ke dalam bahasa anda, saya dapat memberitahu anda bahawa terapi untuk anda adalah betul betul (salah satu antidepresan, salah satu antipsikotik, dan salah satu penstabil mood).

Tetapi apa yang dilakukan, dari sudut pandangan saya, adalah salah, jadi pemberhentian awal terapi ini. Apa maksud istilah doktor anda untuk "kehilangan pil anda" tidak jelas kepada saya.

Saya akan memberitahu anda yang berikut, bahawa rawatan dengan salah satu daripada antidepresan dalam kombinasi, jika perlu, dengan salah satu antipsikotik dan salah satu penstabil mood, dalam dos optimum untuk anda, anda perlu meneruskan beberapa tahun, mengubahnya (dos antidepresan) bergantung kepada keadaan anda : Sekiranya kemerosotannya, dos ubat meningkat kepada terapeutik dan, dalam hal pembaikannya, dos dikurangkan kepada kemungkinan yang paling besar dalam magnitud dan kesan terapeutik yang paling mungkin dari segi keterukan, tanpa terapi yang tidak berhenti sepenuhnya.

Dari sudut pandangan saya, untuk rawatan jangka panjang, lebih baik menggunakan eskitalopram (Cipralex, Selectra, Elycea, Lenuxin), memilih dos rawatannya untuk anda dan menjalankan rawatan mengikut prinsip yang diterangkan di atas selama 3-5 tahun.

Psikoterapi, secara rasmi, adalah perlu untuk memerangi agoraphobia dan membetulkan beberapa sifat peribadi dan kelakuan yang mengganggu atau menghalang anda daripada menjalani kehidupan normal pada masa lalu.

Tetapi untuk ini, anda memerlukan satu keadaan yang bernasib baik untuk anda: psikoterapis yang berat sebelah dan berminat sebagai seorang pemimpin dan juga seorang yang berat sebelah, sebagai seorang pesakit yang menjalankan bahagian tingkah laku psikoterapi ini bukan di pejabat psikoterapi, tetapi dalam kehidupan sebenar.

Di bawah keadaan sedemikian (ubat penyelenggaraan jangka panjang / s + psikoterapi yang betul), walaupun keputusan terapeutik yang tidak lengkap tetapi signifikan dapat dicapai.

Rexetine dan neurosis yang minum

* Neurosis terkuat. Gejala yang teruk

Userrr:
Saya telah sakit selama bertahun-tahun, dan sehingga hari ini saya tidak jelas kepada diri saya sendiri bahawa ini adalah jiwa atau somatik.
Menampar saya VSD, diperiksa - ultrasound kapal cerebral, MRI dan ujian lain, dan apa-apa. Tetapi walaupun dia menyeret kewujudannya, dia diterima. Mimpi ngeri sangat bermula dengan:
loya yang teruk, berat di perut, tekanan yang teruk. Nampaknya perut telah berhenti sepenuhnya di tempat kerja. Saya tidak boleh makan kerana terdapat tekanan yang kuat di tekak, sebagai tambahan kepada loya, dan tepu segera terjadi ketika mengambil makanan minimum. Dia menyikatnya dengan pelbagai persediaan gastroenterologi, tetapi saya berpendapat bahawa hanya "Ganaton" prokinetik moden yang membantu saya - sekurang-kurangnya ia dapat memulihkan motif GI.
sakit dada mungkin sama ada dengan urutan vegetatif atau gastrik, sekurang-kurangnya nitrogliserin tidak membantu yang saya cuba semak semata-mata.
Penyejukan anggota badan yang hampir berterusan, sebagai peraturan, hanya satu bahagian badan.
Susah bernafas, kadang-kadang lebih mudah, kadang-kadang saya fikir saya akan mati lemas.
Setelah pelbagai pemeriksaan di beberapa institusi yang tidak menghasilkan apa-apa, saya jatuh ke dalam kegelisahan yang dahsyat dan mengembangkan sindrom hypochondria.
Dan kemudian saya terpaksa pergi ke IPA. Saya tidak dapat mencari bahasa yang sama dengan doktor setempat dengan segera, dia melantik Rispolept kepada saya! Ini adalah neuroleptic yang sangat serius dan saya tidak meminumnya! Dan Alprazolam batangnya. Saya meminumnya, tetapi keadaan saya tidak bertambah baik. Akibatnya, ketika saya sangat kecewa dan sudah bersedia untuk minum apa-apa, saya ditugaskan ke tab Toredo ku. Saya meminumnya, menurut ibu bapa itu sangat perlahan. Pada masa itu saya sudah pun mabuk kursus persediaan gastroenterologi yang besar dan menyeluruh dan tidak jelas! Apa yang khusus membantu dengan loya. Walaupun saya dilepaskan dengan tenang dan lebih kurang biasanya perut bekerja, tetapi gangguan vegetatif tidak meninggalkan saya sebentar lagi. Saya masih menyeret kewujudan saya. Dan apa yang menarik Rexetin saya telah dilepaskan seminggu di tempat sebelum pelepasan! Pada akhirnya, kecewa dengan segala-galanya, saya melemparkan semua ubat-ubatan yang ditugaskan kepada saya selepas keluar!
Selepas beberapa lama, saya akan pergi ke Selatan, tetapi menyedari keadaan saya yang menyedihkan memutuskan untuk memulakan rekretin dengan orang bodoh, untuk mula meminum vegetatif tanpa perundingan, kerana percaya bahawa ini adalah apa yang saya perlukan. Pada hari kedua mengambil 1 pil 20 mg, saya menangkap PA sebenar! Tidak pernah dalam hidup saya saya tidak mengalami apa-apa jenis dan segera berhenti mengambil Rexetin.. Tetapi tidak lama lagi saya takut untuk mula lemas kepala saya, saya mempunyai perasaan bahawa tekanan datang dari bawah, tekak saya meningkat ke kepala saya, walaupun walaupun kepala saya berdarah. Ia tidak menakutkan! Dan jika saya tidak mempunyai Alprazolam, saya tidak akan tahu apa yang berlaku. Saya berpaling kepada PND mengenai masalah ini, beberapa antidepresan jarang (Remeron, nampaknya) telah ditugaskan kepada saya, yang tidak membantu saya sama sekali, hanya impian yang hebat! Semasa saya teringat satu ulasan pesakit yang juga mencuba, "Hollywood sedang berehat." Jadi di selatan saya menyelamatkan 1mg Alprazolam setiap hari. Saya mengambil masa selama lebih daripada sebulan.
Dan apabila tiba, saya menyedari bahawa saya menjadi penagih Alprazolamov... saya terjebak kepadanya! Saya sangat teruk, saya jatuh ke lantai dan terisak-isak betapa buruknya saya. Dan hanya pada penerimaan negeri itu dinormalisasi. Dan untuk semua ini, di selatan, saya telah KEHIDUPAN kerja perut telah sangat stabil, sebenarnya, semuanya berlaku sekali lagi. Dan apabila dia berhenti bekerja, dia mula menggegarkan saya dari apa-apa getaran. Betapa buruk sekali bagi saya untuk kembali ke kereta api, saya hanya mempunyai masa untuk merebut mual kuat dengan prokinetik. Di samping itu, saya meletakkan telinga dan kepala. Saya hampir tidak dapat berdiri di kakiku ketika berhenti dan saya keluar ke udara.
Akibatnya, saya kembali ke PND. Saya mendapati bahasa yang sama dengan doktor lain, dan terus terang, dia berkata dia tidak tahu apa yang berlaku kepada saya. Perkara-perkara somatik seperti itu bukan milik mereka dan maksimum bagi mereka adalah "penyakit lemah" (perjalanan tandas yang kerap pada tanah saraf). Kemudian kami bersetuju dengan 300mg antidepresan Fevarin, batangnya telah diubah menjadi mezapam, tetapi kami mencadangkan supaya tidak minum sama sekali. Saya sudah mendapat ketagihan Apprazolam. Akibatnya, perut juga menjadi lebih kurang normal, walaupun saya lagi minum ubat gastrousus. Dan setelah keluar, saya menegaskan Rexetine. Dan mengenai MIRACLE! Di suatu tempat pada bulan ketiga saya menyedari betapa besar masalah saya! Saya tidak hidup sama sekali, tetapi setiap saat saya mengalami masalah vegetatif! Saya tidak dibenarkan, tetapi agak biasa. Saya duduk di atasnya selama dua tahun, tapi malangnya saya tidak minum secara kerap, dan sering kali berlaku setiap 4 hari dan itu hanya kerana sindrom penarikan bermula. Rasa ketakutan yang kuat muncul, perhatian dan tumpuan semakin merosot. Tetapi saya tinggal, walaupun saya fikir dia mengambil hampir semua gejala vegetatif untuk saya, tetapi malangnya saya tidak mempunyai banyak pengaruh pada kerja perut. Kedua-duanya pada musim bunga dan musim luruh biasanya terjadi kemerosotan dalam kerja perut dalam bentuk berat, pengairan hingga kemerosotan umum keadaan, mual. Ubat gastro-endemik telah disimpan sebagai peraturan dan meningkatkan anti-depresan sehingga setiap hari. Ia adalah mungkin untuk bertahan satu musim luruh dengan musim bunga dengan cara ini.
Tetapi pada musim bunga ini saya tiba-tiba berasa sakit sekali lagi, keadaan saya merosot dengan cepat dan juga penjimatan saya Ganaton tidak membantu saya, terdapat serangan mual pada akhir kursus. Dan apa yang paling pelik adalah penampilan yang disebut "supersensitivity" yang mendahului mual, yang dalam kes saya dilokalkan pada bibir bawah - saya merasakannya. Saya mengguntingnya agar tidak merasa ini, atau berdiri di bawah pancuran dan di bawah aliran air secara semulajadi juga tidak terasa. Ia tidak boleh dipanggil kebas. kepekaan tidak hilang. Saya fikir ia adalah sejenis mual, sebagai contoh, kerana ketegangan kerongkong... Dan saya juga melakukan gastroskopi yang sekali lagi tidak menunjukkan apa-apa... akhirnya berubah menjadi PND dan doktor dan saya bersetuju dengan Eglonil 150 mg dibahagikan kepada tiga langkah dan kemudian menambah meme. Dan antidepresan yang saya masih terus minum menerima sambutan pada hari tersebut. Selepas perjalanan Eglon dan batang, keadaan dengan perut kembali normal dan hipersensitiviti ini juga hilang!
Pada musim panas, ia juga timbul, tetapi ia seolah-olah saya dapat mengatasi sama ada dengan persediaan gastroendologi semata-mata, atau dengan Eglon, tanpa batang. Dan ada serangan gemuruh - saya gemetar, loya yang teruk dan peluh yang berlebihan dilancarkan, tetapi terima kasih kepada Allah bahawa ia berlangsung selama 30 minit selepas itu saya merasa baik lagi, tetapi pada masa itu perut telah mula menguraikan lagi...
Tetapi walaupun ini, saya sekali lagi pergi ke Selatan (kali terakhir saya berada di sana pada musim panas), di mana saya, untuk setiap ahli bomba, mula mengambil 50 mg Eglonil dan seperempat mezapam. dia takut memburukkan lagi yang bermula sebelum dia berlepas dalam bentuk menggigil dan gejala lain yang dinyatakan di atas. Tetapi terkejut saya ada di matahari yang berterusan dan 35 darjah haba, saya berasa hebat! Selama sebulan hanya terdapat dua episod apabila terdapat berat badan di belakang leher dan loya, tetapi keadaan ini hilang dengan cepat. Nah, kembung dan berat pada perut kadang-kadang, tetapi mereka tidak mengganggu saya sepenuhnya. Dan dengan DURU, saya berhenti dari Reksitin, yang saya praktikal berhenti minum di sana walaupun selepas 4 hari, dan tidak ada gejala sindrom penarikan. Saya fikir ia akan menjadi masa, selepas semua, saya sudah meminumnya selama dua tahun.
Akibatnya, setelah tiba-tiba gembira dan positif dengan SELATAN, disebabkan oleh perubahan cuaca yang mendadak, saya jatuh ke dalam kemurungan yang sedikit dan disesuaikan pada minggu ini. Tetapi negeri mula merosot dalam sebulan. Semuanya bermula dengan rasa hipersensitiviti yang teruk pada bibir. Dan apabila ia dipergiatkan, ia mengalir ke dalam leher, dan mungkin ketegangan otot. Rasa tidak dapat difahami. Dan ada rasa mual yang ringan dan hanya sebagai perasaan yang sangat pelik seolah-olah rasa mual mengalir ke tangan... ia difahami bahawa tangan tidak boleh merasa sakit, jadi perasaan ini lebih seperti perasaan pembengkakan tangan tanpa bengkak yang sebenarnya.. jadi untuk bercakap. Dan apabila saya menghancurkan perut ayam ini untuk meringankan keadaan saya, maka lengan atau loya dirasai, tetapi terdapat peningkatan sensasi yang tidak menyenangkan.
DAN AKHIRNYA, serangan-serangan ini semakin meningkat dan, seperti yang saya faham sekarang, adalah ketegangan otot yang kuat. Kerana bermula dari bibir, ia mula menutupi seluruh wajah saya. Dan apabila ketegangan otot pada leher lemah, ketika memutar kepala, beberapa ketat dirasakan dan kekejangan otot leher berlaku semasa menguap, seolah-olah menguap telah terjadi dan otot tetap dan tidak santai pada masa yang sama. Dan semasa perbualan, saya berasa seperti otot di wajah saya tidak benar-benar taat. Terdapat juga kekejangan otot leher dan bibir kadang-kadang. Dan pada masa yang sama kerja perut sekali lagi benar-benar decompensated, tetapi hanya untuk tempat mual ada sensasi terbakar yang teruk. Saya tidak tahu di mana dinding mendaki! Dan kemudian saya mula minum Eglon, yang selama seminggu saya mengeluarkan sensasi terbakar ini dan menghilangkan kejang ketegangan otot di sekeliling muka. Hanya ketegangan leher yang sedikit sahaja. Dan saya lagi melemparkan Eglon... tetapi selepas seminggu kemerosotan bermula lagi. Sekali lagi terdapat sensasi terbakar, kembung, menyebarkan, berat. Dan apa yang paling dahsyat serangan otot sirap telah kembali! Mereka sangat menakutkan dan menyedihkan bahawa saya berlari di sekitar rumah dan mengutuk diri saya untuk apa yang saya melemparkan dadah. Akibatnya, saya sekali lagi mula minum Eglon, tetapi keadaan saya tidak kembali ke tahap normal. Dengan kerja perut itu menjadi lebih baik, tetapi tidak sampai ke akhir. Kepada ini ditambah berat di bahagian belakang leher dengan tekanan di kepala. Kemudian, terus terang, dia mula menekan kepalanya, sambil bergerak, merepikan milisaat muncul. Dan saya sangat takut dengan ini kerana dengan meremas tetap dan berat di kepala saya, saya tidak menjumpai sebelum ini (berbeza dengan perit yang berlaku selepas mengambil Rexetine tanpa kebenaran, maka tekanan ini terus lurus dari leher.) maka tekanan dalam kesedihan itu, tidak jelas sama ada dari perut atau neurotik... loya loya. Tangan dan kaki sejuk. Apakah keparahan bahagian bawah punggung.
Secara umum, saya rasa tidak teragak-agak sahaja, hampir tidak berjalan dan tidak tahu apa yang harus dilakukan. Saya memohon kepada IPA, di mana doktor muda tidak memasuki kedudukan saya. Saya tidak mahu Rexetin menulis saya, dia berkata Eglonil harus menusuk awak. Dan tambah batang. Saya menolak suntikan. Saya rasa tidak teragak-agak dan saya tidak dapat membantu Eglonil, seperti yang kita lihat. Akibatnya, Abilifay, Reksitin dan mezpam menulis kepada saya. Kerana semua ini, saya minum myzapam tetapi keadaannya menakutkan.. tidak membantu. Saya takut untuk mencuba neuroleptic Abilifay selepas membaca tentang dyskinesia lewat dan sindrom malignan neuroleptik. Eglonil seolah-olah telah diuji... Dan saya pergi ke Rexetin dalam keadaan yang sukar juga, saya takut bahawa ia adalah doktor gigi dan kesan sampingan awal Rexitin hanya akan membuang seluruh gambar.
Secara umum, saya tidak tahu apa yang harus dilakukan... gulung hypochondria. Saya bangun jarang, sangat teruk... walaupun sampai ke hospital sukar.

penafian:
Seperti yang saya faham, pil membantu anda, tetapi anda meminumnya dengan sembarangan, sedikit lebih mudah melempar, mereka tidak melakukan itu, anda menulis sendiri. Mesopam bukanlah ubat.
Sekiranya sangat buruk, pergi ke hospital. Terdapat lebih baik. Dan kemudian minum tanpa membuang ubat dan bersihkan otak.

30 Ogos 2008, 18:01

Saya biasa makan segala-galanya, setiap hari, kek, pai, sosej, sandwic dengan mentega - beratnya stabil. Mula meminum antidepresan pada preskripsi - sebanyak 8 kilo. Pada dasarnya, angka itu tidak terlalu rosak, tetapi saya tidak masuk ke dalam sebahagian almari pakaian kegemaran saya, dan saya benar-benar mahu menjadi lebih langsing. Buang sekurang-kurangnya 5 paun. Siapa yang boleh mengurangkan berat badan dan bagaimana anda melakukannya?

21 Ogos 2012 19:03

Saya juga di SSEP selama satu setengah bulan mengambilnya mengambil 3 kilogram, saya tidak suka makan, dan saya kerap mempunyai 1 atau 2 najis setiap hari.

Dan apa sebenarnya yang anda minum dan diagnosis apa yang telah dibuat? Saya ingin bertanya kepada pakar psikiatri saya - mungkin pil itu juga boleh didapati untuk saya. Saya mempunyai diagnosis: kemurungan neurotik. ((

21 Ogos 2012, 19:52

Saya akan memberitahu anda, rakan sekalian saya di Neraka. Miskin adalah delo.Esli mengatakan bahawa kemurungan bukan untuk mengatakan bahawa anda perlu percaya semua pakar psikiatri vracham.Menya kepada cahaya hampir penerimaan otpravili.Snachala adalah sangat baik, tetapi kemudian kesan sampingan keliru gambar keseluruhan, saya berhenti untuk minum mereka membawa saya menamatkan permainan dengan krisis, minum-walaupun huzhe.Zhila sebagai zomby.Rezultat: beralih keseluruhan gormonalku yang dikendalikan pada garis perempuan ditambah umur predklimaksnyy.Odno memberitahu yang berpandangan tujuan murni neduga.Eto musim panas direbut Ad.Bylo baik, sangat buruk. Tetapi saya minum herba, valerian dalam pesanan tablet untuk 10-20 tablet. Dari degupan jantung-anaprilin, apabila tidak dapat diturunkan-gidazepam separuh masa, 0.02. Semua syrup yang menenangkan. Tetapi saya terikat dengan sampah ini dan tidak mempercayai sesiapa pun bahawa mereka akan menyelamatkan kamu. Berhati-hati dengan diri sendiri dan dengan Tuhan dalam jiwa anda.

26 Ogos 2012 17:22

Saya mengambil simbalta, ini adalah dadah dari kumpulan SSRI, saya tidak mempunyai selera makan sama sekali. Hanya terpaksa makan apa sahaja. Sangat tipis. Rupa-rupanya, ini adalah tindak balas individu terhadap organisma, saya tahu orang yang mendapat lebih baik pada ubat yang sama.

26 Ogos 2012, 17:27

Larissa (152), saya bersimpati dengan kamu. Tetapi tidak perlu untuk umum - tidak semestinya dan tidak semua orang membantu merayu kepada Tuhan, depresi adalah berbeza, ada yang boleh sembuh hanya dengan ubat. Hanya perlu mencari doktor yang baik. Kesihatan kepada awak!

30 Ogos 2012 16:30

Hello semua! Saya minum amitriptyline dan teralidzhen (neuroleptik) bulan keenam, telah dipulihkan pada kali ini di 24kg, bersedia untuk pencuci mulut manis tanpa pengecut bermula sekarang kemurungan hilang, ia adalah masa untuk pergi dengan AD, tetapi saya takut bahawa saya tidak boleh turun, dan yang berat satu ostanetsya.U mempunyai jawapan pengalaman positif

7 September 2012, 20:16

Ja popravilas na 28 kg posle priema antideprissantov (Seroquel).Ranwe vesila 62, sei4as 90,4uvstvuju sebja uzasno, kak budto sama vinovata, da i energii malovato s takim vesom.Posovetuite, pozaluista, kak pohudet: (((((((

8 September 2012, 15:36

Hello semua orang. Jadi saya berfikir tentang bagaimana untuk mengurangkan berat badan? Tetapi berat badan menjadi lebih chuvstvovyat sendiri bersungguh-sungguh, tetapi tidak mempunyai stamina yang cukup, kekuatan ragut: Saya membangkitkan banyak, cepat buat semula banyak kes, tetapi saya tidak boleh untuk masa yang lama untuk menarik beg dari kedai ilidolgo melibatkan diri dalam urusan membosankan.
Valentina - tenaga tidak mencukupi, itu bermakna bahawa penyakit itu tidak hilang sama sekali, seolah-olah badan itu tidak mahu melakukan apa-apa, saya juga, maka ia mesti lulus.
SO SOMETHE SUCCESSFULENED UNTUK GROW THIN. ATAU TIDAK.

158. Babi lemak

28 September 2012, 16:55

Babi lemak dari mana ubat yang anda pecah?

Saya melihat dalam tekanan darah kompleks 2 jenis, hari Medofaksin (destve bahan venlafaxine) dan Miaser pada waktu malam, dan juga flyuanksol neuroleptic, tetapi sekarang saya tidak minum beberapa bulan neuroleptic, membatalkannya. Saya mempunyai kedua-dua hello dari kelas SSRI, saya hanya terkejut kenapa saya tersesat, saya tidak pernah jadi girobasin dalam hidup saya, walaupun saya membenarkan diri saya untuk makan segala-galanya dan gula-gula juga. Sekarang saya dibatalkan semua ubat kerana beratnya. Sudah tentu, berat badan adalah kesan sampingan yang mengerikan, tetapi saya tidak mempunyai pilihan, saya mempunyai keadaan yang dahsyat sebelum NERAKA, itu bukan kehidupan, tetapi neraka dan kewujudan sengsara, tentu saja, HELL memberi saya kehidupan normal lagi, tetapi berat badan. dia membunuh saya. Tetapi malangnya, ini adalah harga untuk keamanan dan kehidupan normal.

28 September 2012, 21:44

Saya melihat paksil. di suatu tempat setengah tahun. Kerja sampai ke pejabat. Ini saya maksudkan bahawa kerja sedentary. jadi saya mengambil Paxil, saya makan air tidak banyak, tetapi saya mula menjadi lebih baik seperti yis. Saya berfikir tentang hakikat bahawa saya bergerak sedikit pada siang hari.. begitu juga dengan kereta sentiasa. Apabila saya pergi ke doktor untuk preskripsi seterusnya untuk Paxil ini. Dia hanya minta maaf.-Saya telah mendapat banyak berat.. Saya terkejut dan takut benar-benar begitu ketara. Dia mengatakan dia tidak memberitahu saya bahawa omong kosong dari semua antidepresan sedang berlaku. Saya terkejut dengan apa yang saya dengar. di sini adalah preskripsi yang ditulis dan kini saya duduk dan saya fikir kita boleh menghentikan keracunan, kita perlu menarik diri bersama-sama dan cuba tanpa ia, tetapi. sangat takut kambuh. Jika seseorang telah menemui, seperti yang saya jawab dengan Paxil, apa gejala yang boleh berlaku selepas membuang antidepresan ini.

1 Oktober 2012, 00:01

Chapa, Paxil tergolong dalam golongan SSRIs, dan dia juga mempunyai sindrom, jadi jika anda membatalkan dadah adalah perlahan-lahan dan beransur-ansur, dalam mana-mana, jangan buang mendadak, kembalikan boleh menjadi sukar, boleh kembali ke penyakit ini, tetapi jika bijak dan secara beransur-ansur ia turun maka semuanya akan baik-baik saja.

14 Oktober 2012, 16:49

Saya mempunyai dua orang kawan yang tidak dapat menahan antidepresan selama bertahun-tahun. seorang wanita telah duduk di atas mereka selama 15 tahun, dia telah menjadi sangat gemuk, dan keadaan mentalnya menjadi lebih buruk dan lebih buruk. Saya tidak biasa dengannya untuk antidepresan, saya tidak tahu apa yang dia gila. merancang, tetapi apa yang saya lihat dalam beberapa tahun yang saya tahu dia sangat mengerikan, seorang lelaki praktikal tidak di dalam dirinya, sama sekali tidak mencukupi. Dia memberitahu saya bahawa dia tidak pernah kurus, tetapi dia agak langsing, dan sekarang dia gemuk dan menghalang, dia tidur selama beberapa hari, tetapi dia mempunyai keluarga dan apa yang perlu dilakukan. Sekurang-kurangnya memasak makan malam, membersihkan rumah, tetapi dia tidak mampu, malas, semuanya jatuh dari tangannya, memotong semua hidangan (tidak sengaja, jatuh dari tangannya) banyak kali kehilangan wang, dokumen. beberapa kali dia cuba untuk turun dari mereka tetapi jatuh ke hospital mental kerana jika dia tidak minum pil itu, dia mula membuat serangan, mengalahkan suaminya, mahu melompat keluar dari tingkap. Dia juga mengenali seorang lelaki di atas tablet 10-12 tahun, seorang lelaki gemuk, sepenuhnya patah, dan dia hanya berumur 40 tahun. dia telah mati pucuk lama, dan lengkap. dia sentiasa lesu, buruk dengan ingatan. juga tidak boleh melepaskan mereka. dan ketika dia seorang yang normal, dia mempunyai hobi, kerja, kawan. Saya tidak tahu apa yang berlaku kepadanya, tetapi dia menjadi tertekan dan ini adalah hasil rawatan.

Bullshit, rakan-rakan anda mempunyai penyakit mental yang perlu dirawat secara intensif, dan bukan dari AD.

8 November 2012 11:51

Saya minum Amitriptyline, selera saya sangat meningkat, dalam 2 bulan saya mendapat 20 kg! Saya tidak pernah meminumnya selama 2 bulan sekarang, saya tidak mahu memakannya sama sekali, saya telah menjadi sangat nipis dan sangat gembira mengenainya. Sekarang saya minum Tsitol.

11 November 2012, 22:58

hello gentlemen depresi Saya sangat merasa lebih baik saat saya membaca komentar anda. kita hanya perlu saling menyokong. Saya minum ammitriptelin dan segera dari mereka untuk 30 kg. Selama sebulan, bayangkan saya tidak dapat bangun dari kebiasaan sebelum ditimbang 57 dan tiba-tiba +30. maka dalam satu timbunan melihat tsipraleks oprazlizil teralidzhin oh saya tidak ingat semua. Saya jatuh sakit pada tahun 2008 dan minum sehingga 2011 hingga Ogos. Saya terus minum Noopept Depakin + Tenathen.Ini adalah Kemuliaan kepada Allah bukan untuk Neraka tetapi untuk otak, tetapi berat badan tidak pergi sejauh ini Tenaten menenangkan.Berjalan sooo keras Saya hampir tidak bangun dari sofa berjalan seperti kepiting.Saya suami saya bertanya di mana anda mendapatkan tenaga dari mana anda mengisi semula. tetapi sekarang saya tidur di jalan 2-3 kali seminggu tidak ada kekuatan. Saya hanya mahu memulakan dengan aerobik aqua untuk rehat tiada kekuatan. tulis siapa yang hilang bagaimana. tetapi neraka benar-benar membantu saya walaupun terdapat kesan sampingan. Saya mengalami serangan panik seperti itu, saya fikir saya sedang mati, pahit yang dahsyat. Di hospital saya berusia 3 atau 4 tahun saya tidak ingat. walaupun terapi kejutan telah berlalu. Saya benar-benar melalui purgatory itu, jadi yang menawarkan untuk pulih dengan menyiram dengan air sejuk terus. Saya tahu apa kemurungannya. Saya membaca solat siang dan malam. Tetapi ini bukan diagnosis yang mudah. ​​Ini adalah zb kimia di dalam otak. jika segala-galanya begitu mudah. Kami akan terus berhubung tidak hilang. SEMUA ORANG ADALAH DALAM KAMI, SEGALA SESUATU BAIK LEBIH BAIK SEMUA

20 November 2012, 08:38

Halo. Hampir setengah tahun melihat Rexetine dan Myrtel. Dipulihkan sebanyak 6 kg Seperti berat kecil, tetapi anda berasa tidak selesa. Anda perlu kembali kepada borang sebelumnya. Adakah sesiapa yang pernah minum ubat-ubatan ini? Apakah akibatnya?

30 November 2012, 01:55

Selamat malam Saya pernah mengandung antidepresan selama 2 tahun. Dari Ladisana I mendapat 12 kg sebulan, maka berat saya berhenti, setahun yang lalu saya mula mengambil clofranil, hasilnya adalah 10 kg lagi. Seram itu adalah 52 kg, menjadi 74. Koshmar

30 November 2012, 01:58

Albinochka, terima kasih atas komen anda, saya faham bahawa saya bukan satu-satunya

6 Disember 2012 10:25

Saya mengambil Paxil dan menyebarkan 20 kg dari saya semasa musim sejuk! Dan ini walaupun saya menjalani gaya hidup aktif dan makan dengan betul, sudah 3 tahun, tetapi beratnya tidak hilang dengan apa-apa cara. setiap hari saya berjalan pada kadar yang pantas untuk beberapa kilometer, naik ke gunung, berenang, dan lain-lain. Saya tidak kehilangan satu kilo! Saya, dengan ketinggian 183, sentiasa mempunyai berat 65, dan kini saya mempunyai 85!
Saya tidak boleh melihat sendiri, ia tidak boleh ditanggung. Dan perkara yang paling menjengkelkan ialah tekanan darah saya tidak membantu saya, dan berat badan muncul! Saya telah sembuh dengan kaedah kemurungan yang lain.
Dan selepas dokumentari yang serius mengenai antidepresan ditunjukkan pada saluran saintifik, saya mengalami kejutan yang saya tidak akan menyentuh HP lagi. Secara semulajadi, IMHO.

22 Januari 2013, 6:12 PM

Hai semua orang 4 bulan UR tsipramil antideprisanty dan miaser keempat pada waktu malam, pada hari-hari awal telah menjadi ke tempat duduk mereka pergi PA, tachycardia, asma, dan banyak lain-lain gejala neurosis atau berat vsd.nabrala 5 kg.sechas mengurangkan dos dan tidak hochetsyai menurunkan berat badan, bentuk, Saya tidak suka Pts untuk memutar tulang lagi, dan suami mengatakan bahawa Pts akan kelihatan seksi Saya akan mendapat 5-7kg lebih daripada itu Saya tidak akan cuba untuk mendapatkan berat badan dan saya makan seperti kuda, tetapi saya mendapat keputusan + 2kg 2kg. tetapi sekarang saya tidak nampak tulang Uraaa)))), nampaknya, kerana sistem saraf, saya sentiasa kerangka dan tidak menyedari, semua orang boleh mengatakan bahawa anda sakit dan saya tidak memeriksa semuanya ok. atau anda boleh nekushaesh miskin jadi besilo ya saya suka kuda saya makan dan rasa. Pendek kata, saya kini gembira sebagai gajah))

13 Februari 2013, 01:03

Hello semua!
Sejak 2005, saya telah menjadi antidepresan dan pada masa ini, saya tidak pernah mabuk. Pada mulanya, saya mendapat banyak anafranil, saya minum selama 4 tahun tanpa sebarang pil atau apa-apa. Sudah tiba masanya untuk berhenti minum, sebaik sahaja serangan panik bermula. (yang ditetapkan). Berat badan juga meningkat, kemudian menjalani operasi untuk mengeluarkan pundi hempedu, dan nampaknya "terima kasih" untuk operasi ini, untuk 4 bulan akan datang tubuh berjuang untuk memulihkan tubuh saya, menghabiskan semua pengumpulan lemak yang berlebihan dan untuk 2 tahun akan datang berat normal.Tetapi itu, bermula pada tahun 2011, sekali lagi pil dan berat merangkak neimoverno.Na masa berat badan walaupun lebih daripada yang ditaip ranshe.Zhivot seperti mengandung, meluruskan bengkok tidak boleh menolak untuk pergi kaki, apabila berjalan sakit di tulang belakang dan pinggul sendi. Dan walaupun pil itu, moodnya sentiasa buruk, tidak ada kekuatan, kepala membosankan, dan sebagainya. Dan pil yang buruk ini perlu diminum kerana serangan panik. Dengan kemurungan adalah mungkin, saya akan dapat mengatasi, tetapi dengan seram yang mana lengan dan kaki saya akan membekukan, dan dengan perasaan bahawa anda akan membuang kuku anda, mustahil untuk bertarung.
Dan itulah yang perlu dilakukan dengan semua ini, saya tidak boleh bayangkan.
Di seluruh Internet saya mencari cara untuk menurunkan berat badan, tetapi tidak ada apa-apa untuk kes itu. Di mana-mana mereka menulis bahawa mengambil antidepresan dengan produk penurunan berat badan adalah mustahil, satu tidak termasuk yang lain.
Dan apa yang perlu dilakukan? Bagaimana untuk mengatasi semua kemalangan ini? HELP.

13 Februari 2013, 20:36

Saya minum sepenuhnya selera makan Prozac, selama dua bulan saya melepaskan 4kg, membaca tentang Sioz ini, terdapat banyak maklumat tentang dia dalam bidang

23 Februari 2013, 10:04

Melihat plizil setengah tahun. Di dalam diet tidak berubah apa-apa. Menjelang akhir mengambil dadah, saya perasan bahawa saya tidak boleh tarik jeans yang baru-baru ini. Dia mendapat timbangan + 12kg. Sudah hampir setahun. Saya tidak boleh menurunkan berat badan. Saya kecewa dengan refleksi saya di bandar. Seluruh almari pakaian berubah secara senyap-senyap. Jangan kehilangan harapan. Tetapi, nampaknya, anti-depresan adalah metabolisme yang sangat berkurangan. Itu kerana apa yang boleh mengurangkan berat badan lebih awal, sekarang tidak berfungsi. Doktor mengatakan atau koko sesuatu yang tidak masuk akal atau - baik, ya, sangat sukar untuk menurunkan berat badan.
Siapa yang mempunyai resipi sebenar - tulis.

23 Februari 2013, 22:20

Saya telah mengambil antipepresan tsipralex, mirzaten dan simbalta selama setahun. Tebal pada 15 kg. Tanah saraf telah menimbulkan kemurungan. Tidak boleh hamil. Dan kini roda dan tidak boleh hamil. Girls apa yang perlu dilakukan? Saya tidak tahu lagi

25 Februari 2013 18:40

Hello semua! Saya tidak minum AD selama 18 hari, saya minum bersama-sama dengan neuroleptic teralagen, sekarang saya minum neuroleptic, saya mendapat dengan tenang, tanpa ADDazh kepala saya menjadi lebih mudah, saya kehilangan tupisme saya dan beban kerja, walaupun pada petang saya bermula dan berat turun sedikit, dalam dua minggu -minus 4kg, saya akan mempunyai kg lain, jadi 10 reset

13 Mac 2013 17:39

Hai, saya juga minum antidepresan untuk semua orang. Saya telah pulih sebanyak 6 kg dalam 5 bulan, yang banyak untuk saya. Sila beritahu saya yang minum pil Oprah dan Phenibut boleh mengurangkan berat badan.

27 Mac 2013, 07:39

Seperti yang saya faham awak. Saya mempunyai masalah yang sama.. seperti semua orang.. seram saya benci diri saya. Pada mulanya, Rexetin dan Chloroprotexen minum selama bertahun-tahun.. Saya lebih baik banyak.. kemudian saya membatalkan segala-galanya dan itu sangat buruk untuk saya.. Saya terpaksa pergi ke hospital.. satu tambah dari pembatalan hospital dan tolak 30 kg selama 2 bulan.. Saya tidak mempunyai selera makan sama sekali dan saya hampir tidak makan. tetapi keadaan saya amat dahsyat. Saya pada ketika itu tidak peduli dengan kg ini. dan di sini pada amitriptyline dan hloroproteksen 2 tahun yang lalu saya 30 dan menambah satu lagi 10. Saya takut untuk membatalkan dadah kerana opyta..no mereka apa yang perlu dilakukan. Saya tidak pergi ke mana-mana lagi.. Saya tidur sepanjang hari, makan, menonton televisyen dan tidur lagi. Kadang-kadang saya perlu pergi ke bursa kerja dan bertemu dengan penyewa dan itu sahaja. Saya pergi ke kedai lewat petang dan tumbuh dan berkembang kg Apa yang perlu dilakukan.

Eglonil adalah kegembiraan semua orang yang berkabung.

-Meranjang dengan terapi pembantu (psikoterapi), pesakit, bagaimanapun, sedang dirawat dengan kaedah BASIC (biologi) - terapi dadah. Ya Ini berlaku. Dan kerap kali. Nah, kaedah psikoterapi tidak dapat menyembuhkan atau sekurang-kurangnya memindahkan ke remisi majoriti patologi mental!

Pesakit mengambil ubat juga.

Salah satu ubat yang sering dijelaskan ialah Eglonil, alias Sulpiride. Neuroleptik! Ingat ini!

Ia dicirikan oleh kehadiran kesan anti-emetik yang merangsang, anti-depresi, ringan dan sangat kuat. Di samping itu, ia mempunyai kesan cytoprotective pada membran mukus perut dan duodenum. Dianggap sebagai ubat "otak vegetatif", memberi kesan kepada pusat otak perantaraan, hipotalamus. Seperti "Organotropona" jenama ditunjukkan menggunakan gangguan eglonil somatik dan gastrousus somatoform (ulser peptik, dyskinesia esofagus, gepatobilliarnye dyskinesia, colonopathy spastik). Ia juga digunakan untuk muntah genesis yang berbeza, untuk alkohol, neurosis teruk dengan kelesuan dan sikap tidak peduli. Adalah disyorkan untuk mencegah bentuk migrain yang tidak biasa dan rumit.

Adalah dipercayai bahawa Eglon diterima dengan baik oleh pesakit.

Kontraindikasi dalam hipertensi, pheochromocytoma, kegelisahan, gangguan psikomotor.

Mengenai "toleransi yang baik" dan kesan sampingan:

Dengan penggunaan yang berpanjangan pada dos yang tinggi kadang-kadang mungkin kekeliruan, mengantuk, hyperprolactinemia, amenorea, galactorrhea, gynecomastia, mati pucuk, hati dingin, berat badan, awal (spastik, torticollis, gangguan oculomotor, kekejangan otot masticatory) dan dyskinesias dyskinesia, gangguan extrapyramidal, hypotension orthostatic, sindrom malignan neuroleptik (hyperthermia). Stesen radar

- Saya mempunyai kes apabila seorang gadis, sebulan selepas Eglonil dibatalkan, mempunyai galactorrhea (aliran keluar susu secara spontan dari kelenjar susu). Ini adalah pesakit yang sangat menakutkan. Berhenti, hanya dua bulan sahaja.

Saya mempunyai dua soalan untuk menggunakan Eglonil!

1) farmakologi klinikal, menekankan kesan "terapi" Eglon, disebabkan oleh pengaruh pusat-pusat tertentu otak, tetapi bukan perkataan yang dikatakan mengenai kesan ke atas pituitari anterior (yang menghasilkan dan prolaktin, yang bertanggungjawab untuk galaktoreyu).

Selain itu. Dan yang mengatakan bahawa tindakan Eglonil pada adenohypophysis (kelenjar pituitari anterior) akan selektif ?! Dan ia akan menjejaskan SATU sel lactrotrophic ?!

Kesannya akan di SEMUA sel adenohypophysis!

 • Tropic, sebagai organ sasaran mereka adalah kelenjar endokrin. Pituitari hormon kelenjar merangsang tertentu dan darah meningkat diperuntukkan ia menghalang rembesan pituitari hormon hormon hormon maklum balas svyazi.Somatotropny (GH) - yang perangsang utama sintesis protein dalam sel-sel, pembentukan glukosa dan pecahan lemak, serta pertumbuhan organisma. Hormon tiroid-stimulasi (TSH) adalah pengawal selia utama biosintesis dan rembesan hormon tiroid.
 • Hormon adrenokortikotropik (ACTH) - merangsang korteks adrenal.
 • Gonadotropic hormon: folikel-merangsang hormon (FSH) - menggalakkan kematangan folikel dalam ovari, simulasi percambahan endometrium.
 • [Warna = 33333] hormon luteinizing [/ color] [color = 33333] (N) - menyebabkan ovulasi dan corpus pembentukan luteum bagi [/ color].
 • Luteotrophic hormon (prolactin) - mengawal penyusuan, pembezaan pelbagai tisu, proses pertumbuhan dan metabolik, naluri menjaga anak.

- Dan ini sudah agak berbeza. Ini Serangan toksik besar pituitari anterior, yang (kira-kira dos yang tinggi dan / atau penggunaan berpanjangan Eglon), boleh menyebabkan hormon (endokrin) gangguan serius!

Adenoma hipofisis berkembang dari adenohypophysis.

Menurut direktori radar, petunjuk untuk pelantikan Eglonil ialah:

Klasifikasi nosologi (ICD-10)

 • F20 Schizophrenia
 • F22 Kelainan delusi kronik
 • F48 Gangguan neurotik lain
 • K25 Ulser gastrik
 • K26 Duodenal Ulcer
 • K51 Kolitis ulseratif
 • Gangguan Orientasi R41.0, tidak ditentukan
 • R46.4 Inhibisi dan Reaksi Lambat

-Tetapi sebagai menunjukkan amalan, sebahagian besar daripada tugasan, ia adalah perlu bagi apa yang dipanggil "psikiatri kecil" (kebimbangan, panik gangguan, selepas tekanan, reaksi kemurungan).

Ternyata percanggahan yang jelas antara "terbukti" kesan Eglon-soalan kepada syarikat Sanofi-Winthrop Industrie (Perancis) Apa Mereka terbukti!

Dan pelantikan sebenar Eglon - "semua berturut-turut." Selalunya, doktor melakukan profesion tidak psikiatri (di mana terdapat sedikit dan kurang), dan neurologi, internists, gastroenterologi, pengamal perubatan am.

Dibandingkan dengan psikoterapi mingguan atau psikoanalisis harian, maka, harga rawatan dengan Eglonil adalah rendah. Kos 30 tablet 50 mg. di Moscow, 200 Rubles. (sehingga Julai 2016).

Jika pesakit mengambil 1 tab. 50 mg. tiga kali sehari, maka tahun rawatan adalah (secara purata): 7200 rubel.

Walau bagaimanapun, jika anda perlu mengambil 200 mg. Eglonil tiga kali sehari, harga meningkat dengan ketara!

Dan sebagainya - apakah berita itu?

Terutamanya sensasi.

Dengan keganasan dan gunung berapi di sini adalah sebaliknya.

Meleding, penanaman, meli-meli-meli - pujian,

Sudah tentu, demonstrasi. Tetapi mereka - dua kali setahun.

Kajian pesakit tanpa nama (Disember, 2018):

- Saya pasti menjawab gadis itu.

Tetapi apa yang merendahkan saya. Mengapa? Kenapa rakan sekerja menetapkan agen toksik sedemikian kepada pesakit mereka? Nah, jelas Eglonil bukan dadah pilihan. Terutamanya dalam kes di mana pesakit terdedah kepada kesan sampingan. Kaedah pilihan adalah rawatan homeopati oleh pakar psikiatri.

eglonil

rasa tidak munasabah

hello doktor Saya mempunyai persoalan seperti ini, perasaan tidak munasabah - adakah ia berkaitan dengan kapal atau tidak. Sebagai contoh: Saya selalu mempunyai keadaan sedemikian (perasaan tidak semestinya), tetapi saya perasan bahawa selepas minum anestetik (dalam kes ini, ini Pentalgin), perasaan ini hilang. Ini berlaku apabila kepalanya sakit, dan saya minum Pentalgin, dan perasaan tidak senonoh hilang, kepala saya menjadi jelas. Mengapa ia berlaku begitu? Dan terima kasih atas laman web anda.

Ketakutan dan kebimbangan

Hello! pergi ke aromabar. kami diberi rumpai (mereka tidak menyebut nama itu), baiklah, kami merokok. Pada mulanya mereka ketawa, dan kemudian ada pengamatan yang mengerikan, sehingga tidak dapat diterangkan, dan karena ketakutan yang kuat ini. Setelah itu, pengemis itu tetap. pergi ke psikoterapi. Saya telah ditetapkan pil, saya sedang dirawat. ia seolah-olah menjadi sedikit lebih baik, tetapi dari semasa ke semasa saya berfikir tentang apa yang berlaku, nampaknya saya benar-benar tidak benar, dan perasaan pengembalian pulangan. terdapat ketakutan untuk pergi gila, kebimbangan. Saya benar-benar mahu kembali ke irama kehidupan yang normal. BANTUAN! lulus ujian kebimbangan - kebimbangan yang kuat.

Gangguan Kecemasan-Fabik dengan Serangan Panik

kecemasan dan gangguan fobik

Hello doktor! Bantuan Saya berbaring di hospital selama 14 hari. Dirawat: Phenibut, AMITRIPTILIN (tablet), eglonil (V / M). Selepas 3 hari semuanya bermula sekali lagi (saya minum pil). Sila beritahu saya bagaimana perasaan anda tentang amitriptyline dan eglonilu? Dan bolehkah kesan sampingan selepas dua minggu mengambil amitriptyline (1/2 pada waktu pagi, 1/2 pada waktu petang, 1/2 di waktu petang)? Sekiranya saya terus rawatan dengan ubat ini? Dan satu lagi soalan. Arahan Amitriptyline mengatakan bahawa jika anda mempunyai gejala selsema atau tonsilitis, maka anda perlu membatalkan ubat ini?

carcinophobia

Selamat petang!
Selama beberapa tahun, dia telah dijangkiti fobia kanser, saya pergi ke doktor dengan sebarang penyakit remeh, saya sedar bahawa ini tidak normal, tetapi saya tidak dapat membantu diri saya sendiri.
Ibu dan ayah meninggal dunia akibat kanser.
Apa yang anda nasihatkan?
Terima kasih.

Membantu dengan serangan panik.

Halo, saya mempunyai masalah neurosis usus, sebelum mesyuarat penting, mesyuarat, sebelum teman lelaki saya datang untuk melawat, perut saya sakit, sakit perut saya, dan saya takut mahu pergi ke tandas ketika dia pergi, saya baru-baru ini telah mengalami loya, menggigil di tangan saya. Saya kehilangan 10 kg selama setahun kerana takut makan dengannya, supaya saya tidak mahu pergi ke tandas. Saya sama sekali ahli psikoterapi di bandar kita, saya didiagnosis dengan sindrom kemurungan dengan serangan panik.

Bagaimana untuk terus hidup dengan gangguan ini?

Saya ingin mengetahui bagaimana untuk menangani serangan panik.Semua bermula apabila saya sakit dengan herpes.. Saya telah sembuh dalam neurologi.Ia aneh perkara yang berlaku kepada saya semasa penyakit: sesuatu yang berlaku pada kepala saya ditambah serangan ini.. pada tomogram tidak mereka menghantar medovir secara intravena dan beberapa persediaan lain untuk pembasmian vaskular. herpes sembuh dan serangan panik tetap ditambah masalah dengan usus yang tidak mahu makan adalah kebencian terhadap makanan. Eglonil diresepkan kepada ahli terapi. Penafsiran quamateel 200 mg ditetapkan selama sebulan. Secara umum, selepas Eglonil episod itu berlalu seketika.

Takut makan selepas pengekodan

Saya mencurahkan kemurungan ke atas bir tanpa mengetahui tentang kewujudannya selama setengah tahun. Apa yang dipanggil alkohol sekunder ialah saraf tetap dengan suami saya, saya hanya membenci dia dan untuk semua yang dilakukannya kepada saya, saya memutuskan untuk tidak minum bir sama sekali kerana ini bukan jalan keluar dari keadaan. Saya memutuskan untuk memodenkan seorang mabuk, pengkodan itu sebelum penipuan di malam hari dengan provokasi yang teruk. Saya sangat takut bahawa saya masih tidak dapat membiarkan fikiran saya kembali kepada prosedur ini (berhenti bernafas, kolpas penuh, dan sebagainya) Saya diperkenalkan 4 hari saya fikir saya akan gila, saya sangat takut

Mual

Saya telah sakit selama setahun. Permulaannya teruk. selepas 100 g vodka hari berbaring dalam peluh sejuk Mengapa muntah pergi, tetapi sentiasa nauseated.Rasa tidak selesa di perut, belching, loya tidak pergi jauh.Latar belakang ini, kemurungan maju.Kamu minum Eglonil.Apa yang anda akan menasihati

Adakah saya berpeluang untuk pulih, kata doktor bahawa biasanya keadaan ini menjadi kronik, saya ingin melahirkan anak kedua saya, tetapi bagaimana?

Hello! Saya berusia 30 tahun, tiga tahun lalu serangan panik bermula. Setahun yang lalu, dia menjalani rawatan setengah tahun dengan rangsangan (1 tab sehari). Ia menjadi sedikit lebih mudah, tetapi selepas rawatan saya masih perlu menggunakan pelbagai sedatif: novopassitom, phenazipam, dll) Suami saya benar-benar mahukan seorang anak lelaki. Saya memutuskan, dan mungkin semuanya akan dikenakan biaya, saya akan cuba hidup tanpa sedatif (3 bulan sebelum kehamilan, Nah, dalam tiga pertama). Saya segera memulakan serangan. Saya terpaksa pergi ke hospital psikiatri di wad di mana neurosis dirawat.

Bagaimana untuk menangani kecemasan tanpa sebab dan dengan ketagihan "tandas" ini?

Hello! Tiga tahun lalu bapa saya jatuh sakit (onkologi). Lawatan ke hospital, pembelian ubat-ubatan penting, dsb. dibaringkan kepada saya, kerana ibu saya praktikal tidak meninggalkan rumah (multiple sclerosis). Selepas operasi, apabila ketegangan berkurang sedikit, dia tiba-tiba terbangun dengan perasaan tidak dapat dibayangkan. Selepas episod ini, keadaan, terutama pada waktu pagi, semakin bertambah buruk. Dia hampir tidak memasuki kereta bawah tanah: dia takut untuk menjadi lemah. Sukar sekali meninggalkan rumah. Setahun setengah selepas operasi, ayah saya meninggal dunia. Saya tertekan. bertukar kepada psikoterapi.

Ia perlu mendengar di mana perkataan "DIED", melompat tekanan kepada 150 dan goncang, seperti dalam demam

Selamat siang Saya berumur 41 tahun. Saya mempunyai ketakutan yang berterusan, perjalanan walaupun pada kereta saya - tekanan! Apa pun, pada pendapat saya, maklumat negatif adalah tekanan untuk saya. Tidak lama kemudian saya tidak dapat bekerja. Psikoterapi menugaskan saya eglonil dan atarax 0.5 tab. pada waktu pagi dan petang. Nampaknya semuanya tenang di dalam, tetapi ia patut mendengar kata "DIED" di suatu tempat, tekanan meningkat menjadi 150 dan goncang seperti dalam demam. Rasanya seperti perkataan ini seperti kod untuk saya. Saya faham segala-galanya dengan fikiran saya, tetapi saya tidak boleh dengan diri saya sendiri. Tubuh bertindak balas lebih awal daripada yang saya fikirkan. Hakikatnya ialah 3 tiga tahun lalu suami saya mati.

PA telah bermula 2.5 tahun yang lalu, pada mulanya ia hanya tercekik, untuk ini telah menambah gemetar yang kuat

Hello Saya berumur 21 tahun. PA mula 2.5 tahun yang lalu, pada mulanya ia hanya tercekik, gegaran yang kuat ditambah kepadanya, ia sempit kaki dan lengan, saya takut mati lemas dan dibiarkan sendirian. Dia terpaksa berpindah ke institut lain untuk jabatan surat-menyurat. Saya takut pergi jauh dari rumah. Saya boleh menunggang hanya dengan kereta dan hanya dengan suami saya. Dia dirawat selama setahun di psikoterapi itu. Melihat eglonil, anaprilin dan kelas santai. Ia tidak membantu. Dirunding oleh 8 ahli psikologi. Rawatan adalah sama. Saya cuba untuk melupakannya, ia tidak berfungsi, tetapi ia hanya menjadi lebih teruk. Mempunyai anak. Nampaknya lebih baik.

Di tempat kerja atau semasa berkomunikasi, suhu mula meningkat kepada 37.5

Selepas 3 pembedahan cavitary, fobia sosial dan kemurungan muncul. Pada tahun itu, dia pergi ke klinik neurosis, mengambil coaxil dan grandaxine, menjadi lebih mudah selama satu setengah bulan kemudian semuanya bermula. Untuk kali kedua, orang telah ditetapkan dan orang tidak membantu sama sekali., tanpa rundingan dengan doktor, saya mengambil Rexetin 30 mg.Ia mood telah bertambah baik, ia menjadi lebih berani, tetapi hanya ada ketakutan, ketakutan, walaupun saya bertolak ansur dengan lebih mudah dan masih bekerja atau ketika berkomunikasi, suhu mula meningkat kepada 37.5. Saya faham bahawa mustahil untuk mengubati diri sendiri, oh