Retabolil (nandrolone decanoate)

Kimia aktif: nandrolone decanoate.

Di sini adalah - saya berfikir untuk diri saya sendiri. Di sini ia adalah sumber kebahagiaan dan kekuatan setiap atlet. Saya melihat ampul ini ajaib untuk saya dengan perhatian yang sangat. Bahkan ampul tidak serupa dengan ampoules Savkovy biasa kami. Bentuk cantik yang melengkung dan pelekat yang rumit tidak membenarkan untuk menutup mata anda. Rasa tidak dapat difahami untuk memiliki keindahan dan kekuatan seperti itu di tangannya, dan dengan kelembutan untuk menarik perhatiannya dengan ujung jarinya. Jalan terbuka untuk beberapa jenis jalan yang dilarang.

Ia juga dilarang dan disabitkan dengan cara sendiri, seperti penggunaan ubat-ubatan dan psikostimulus, tetapi buah yang dilarang itu diketahui manis. Dengan sensasi sedemikian, saya merangkak keluar dari salah satu kedai pitching bawah tanah, di mana seseorang boleh mendapatkan kimia yang paling mudah dan paling sukar. Sekarang semua Kachs kering dari dewan perlu bersatu dan menghormati saya setiap masa dan mengiringi saya seperti datuk dalam tentera - di sini dia adalah kesunyian muda yang paling muda dalam bentuk yang paling sesat dengan unsur-unsur kebencian ke seluruh dunia.

Dengan ketawa apa semua ini kini teringat, selepas bertahun-tahun dan matang. Tetapi dunia benar-benar mula bersinar untuk saya dengan beberapa warna yang tidak pernah berlaku, menjanjikan sesuatu yang luar biasa dan sukar dipercayai. Kesan pertama, seperti yang diketahui, boleh menipu, tetapi ia sentiasa terang.

Apa itu dan apa yang ia makan

Mari kembali ke Retabolil. Secara tradisional, Retabolil dibebaskan dalam ampul tenggorokan dengan kapasiti satu mililiter dan kepekatan ubat 50 mg per ml - iaitu 50 mg bahan aktif Nondralon Decanoate dalam satu ampul. Jauh dari orang ke sukan atau atlet baru, angka ini tidak mengatakan apa-apa.

Adakah ia banyak atau sedikit? Dos yang ditetapkan telah dikesan pada masa itu berdasarkan kajian klinikal dan kemudahan penggunaan untuk pesakit. Penggunaan perubatan adalah rawatan pelbagai bentuk distrofi, dwarfisme dan kelemahan seksual. Sekarang dalam semua rujukan yang disertakan dengan pelbagai ubat Nandralon Decanoate, termasuk Retabolil, dos terapeutik ditunjukkan di wilayah 25 mg seminggu atau 50 mg setiap 14 hari - ini adalah rejimen rawatan yang biasa digunakan untuk ubat ini. Oleh itu, dos sedemikian. Katakan segera bahawa dos ini tidak sesuai dengan banyak atlet (maksud saya kita). Untuk kegunaan sukan yang berterusan, dos ini tidak masuk akal, apabila membicarakan sekitar 500-600 mg ubat per minggu ternyata 10-12 ampul Retabolil setiap minggu. Sangat menyusahkan apabila anda menganggap bahawa banyak orang yang bercita-cita tinggi tidak hanya berhenti pada Retabolil, tetapi pada masa yang sama menggunakan sesuatu yang disuntik.

Di negara kita, masih ada persiapan yang serupa-aneh dari segi dos mereka. Ini adalah Silabolin 25 mg / ml dan Phenobolin 10-15mg / ml. Ini secara amnya lengkap sekali. Untuk mencapai tahap dos biasa, anda perlu mencurahkan 20-30 vials setiap minggu.

Jadi Retabolil masih dilakukan dengan baik, terus. Bayangkan jika dia mempunyai kepekatan 25 atau 10 mg / ml. Seram am. Untuk semua alasan di atas, Retabolil adalah ubat untuk pemula yang boleh melakukan 10-12 ampul dalam kursus pertama mereka dan pada puncaknya mereka akan menusuk tidak lebih daripada 200 mg seminggu, iaitu, tidak lebih daripada 4 ampul. Dengan pertumbuhan hasil dan berat atlet, dos kecil ini tidak lagi memberikan kemajuan yang mencukupi.

Apa maksud saya? Sekarang saya akan menerangkan. Nondralona Decanoate memang merupakan ubat yang paling popular di dunia sukan kelas steroid anabolik. Tetapi dos sebagai pengalaman penggunaannya dalam pembina badan perlahan-lahan akan meningkat. Kebanyakan daripada mereka, selepas empat kursus, mula mengadu bahawa mereka tidak lagi berpaut, dan sebab-sebabnya adalah berhampiran - ini adalah ketagihan organisma dan peningkatan massa, yang memerlukan sejumlah besar bahan aktif.

Foolishly berkembang dari 75kg ke 100 dan cuba berkembang lebih lanjut pada dos kanak-kanak pertama cahaya anda. Oleh itu, apabila anda menghadapi masalah ini, dan dengan cepat atau lambat semua orang menemui ini, jangan segera menyalahkan Rooster kerana tidak bertindak dan jangan berfikir bahawa anda telah membuat palsu.

Satu lagi nasib malang yang menanti para atlet yang memutuskan untuk mengeringkan Retabolil, dengan diet yang ketat atau diet sederhana yang sederhana, ia dimatikan dari kerja. Prinsip pengoperasian steroid banyak terletak pada pengekalan banyak nutrien, garam dan mineral, pergeseran dalam keseimbangan nitrogen dan peningkatan keupayaan otot untuk menyerap protein dan pertumbuhan akhir untuk pertumbuhan mereka. Ia adalah sangat bodoh untuk mengurangkan diet atau jika ia sangat rendah maka tidak menaikkannya. Kursus metana + retabolil sangat bermanfaat dari sudut pandangan bahawa metana meningkatkan selera makan dan anda boleh makan lebih banyak daripada bekas tanpa melanggar jiwa dan perut anda.

Mitos lain yang saya hapuskan kebenarannya itu bukan sahaja berkaitan dengan retabolila, tetapi banyak steroid lain. Bagi air, dengan ketara (biasa untuk dos atlet) Nandralon sangat mengekalkan air. Dia tidak boleh menangguhkannya kerana pekerjaannya terletak pada penyimpanan garam, yang menarik air seperti magnet.

Dan satu lagi perkara! Dalam banyak arahan yang disertakan untuk penggunaan pelbagai ubat mereka menulis bahawa dadah tidak menjejaskan fungsi hati. Ingat sekali dan untuk semua mengenai pengekalan air dan keselamatan ubat untuk hati ditulis dalam arahan untuk dos terapeutik perubatan. Tiada siapa yang akan memberi anda jaminan apabila anda menaksir dos sebanyak 5-30 kali, atau lebih. Walau bagaimanapun, sebagai peraturan, masalah tidak pernah berlaku kepada Retabolil. Dan yang paling penting, Retabolil mempunyai sedikit atau tiada kesan terhadap pengeluaran hormonnya sendiri dalam tubuh.

Deca atau Retabolil? Siapa yang akan menang?

Dan tiada siapa yang akan menang! Deca dan Retabolil telah membahagikan pasaran mereka untuk masa yang lama. Mari kita lihat bukan kontingen orang-orang ini. Retabolil diambil oleh orang yang tidak mempunyai akses kepada Decks, orang yang tidak percaya kepada sesiapa dan membeli Retabolil dengan Methane di farmasi mengikut beberapa resipi yang telah dijemput di tempat yang penuh fanatik. Dengan mereka, semuanya sudah jelas, mereka selalu merungut dan bimbang bahawa seseorang mahu terus menipu mereka dan memusnahkan palsu. Dan pada akhirnya mereka pendatang baru untuk kitaran steroid, di mana dos besar tidak diperlukan. Ini adalah golongan kuat yang mempunyai berat badan yang sangat kecil di mana dos yang besar juga tidak diperlukan. Ini adalah atlet kuat kekuatan dan pembina badan yang mengambil beberapa ampoule Retabolil untuk menyebarkan yang kecil sebelum dos yang serius.

Deca adalah lebih mudah retabolila dan dari segi kepekatan dan dari segi kesucian dadah. Sesetengah bentuk pelepasan mempunyai kepekatan pada 200 mg dalam ml ialah 4 ampul Retabolil. Ini adalah ubat sebenar untuk atlet bercita-cita sebenar yang bermula dengan 200 mg seminggu dan berakhir dengan 1000-1200 mg. Decks per minggu - dos yang lebih kecil untuk 110-130 kg orang tidak berguna. Dari segi tindakan, ubat-ubatan itu sama dengan Deca kerana kelantangannya yang besar dan peningkatan kepekatannya, ternyata lebih murah daripada Retabolil, yang anda juga setuju, ditambah lagi apabila anda perlu banyak dan penjimatan kadang-kadang sebanyak 50 dolar. Retabolil jauh lebih kualitatif dan berkesan daripada banyak persediaan farmaseutikal yang terdapat di Rusia.

Ia lebih tinggi dari segi keselamatan dan metana dan testenat dan propionat. Mengenai Silabolin dan Phenobolin, tidak ada yang mengatakan bahawa tidak ada yang dapat merasakan kekuatannya yang penuh, kerana ia perlu untuk memberikan suntikan ke dalam 10 ampul setiap hari - ini susah dan mahal, walaupun tiba-tiba seseorang ingin mencuba. Ya, dan kelas ubat ini sedikit berbeza. Sebagai kesimpulannya, saya ingin ambil perhatian bahawa bukan untuk apa-apa Retabolil begitu popular di negara kita. Banyak atlet telah membuatnya di atas badan yang sangat besar. Bagi saya, saya jarang menggunakan Retabolil dan semakin menekan Deco dalam dos yang besar, walaupun lama dahulu ketika kursus kedua saya terdiri daripada 6 ampul retabolil, yang saya saling bertolak satu minggu sekali pada hari Ahad. Pada masa yang sama, saya mencapai keputusan yang signifikan dan massa tidak jatuh. Mengenai ini, izinkan saya mengambil cuti saya.

Retabolil - Ulasan

Ubat hormon retabolil yang mengandungi testosteron.

Ulasan Retabolil

Lelaki, tulis tentang kesan sampingan, jika ada! Dan anda mahu dan berduri

Otot kecil yang bertenaga tumbuh dengan pesat

Saya mendapat 18 kilogram dalam sebulan, sekarang, seperti kek keju, saya berjalan di jalan-jalan, sama seperti gopot berleluasa!

Berani diri saya pada kadar yang pantas tidak membantu, walaupun 0.5kg tidak mendapat skor. menimbulkan 8 ampul

dan pada kadar laju, ia pasti tidak disyorkan, anda dengan itu melambatkan tindakannya, dadah tidak mempunyai masa untuk mencerna dirinya dalam badan. Tetapi teruskan, jangan risau. Tunggu sebentar. Nah, jika dadah itu pastinya bukan kiri, tetapi sekarang mereka menuangkan minyak zaitun ke dalam ampul, dan orang menyuntik dan menunggu hasilnya

2 ampul. Perkara utama bukan untuk memuntahkan. Alkohol sangat mengurangkan kesan dadah.

duduk di atasnya, dan lebih dari sekali sebelahnya adalah nebylo.no deca-dupol yang lebih baik, kekuatan dan daya tahan memberikan bestial dan tidak menuangkan daripadanya

riser seperti anak muda. dan tidak berbaloi, saya akan memberitahu dia untuk menusuk, dia memusnahkan hati

Retabolil agak lemah untuk membina otot, permulaan yang baik untuk seorang pemula agak baik, ketahanan bertambah tegas, walaupun saya tidak mempunyai "ayunan", dan perenang cuba untuk mendapatkan berat badan menggunakan retabolil;, tetapi methandrostenolone adalah kuasa pasti 6-8kg sebulan hasil 100%, tetapi hanya dengan hepatoprotectors dan protein.. steroid yang paling kuat pasti diuji.

Anda juga boleh membaca ulasan mengenai ubat yang sama yang digunakan terutamanya untuk satu set otot:

Retabolil

Borang pelepasan

Arahan retabolil

Retabolil adalah steroid anabolik tindakan yang berpanjangan dari "gergasi" farmasi Hungary Gedeon Richter. Bahan aktif dalam ubat ini adalah nandrolone decanoate. Sekiranya kita mengetepikan "sisi bayangan" penggunaan retabolil - sebagai doping dalam sukan pencapaian yang lebih tinggi dan tidak begitu besar - maka ubat ini digunakan dalam kes-kes apabila intensifikasi metabolisme protein diperlukan: selepas campur tangan pembedahan, kecederaan, luka serius, dan penyakit berjangkit yang teruk, cachexia, serta, jika perlu, melambatkan kehilangan tulang dalam osteoporosis.

Semua ubat-ubatan androgen-anabolik yang terdapat pada pasaran farmaseutikal moden adalah analog sintetik testosteron hormon seks lelaki. Ini menunjukkan bahawa molekul ubat-ubatan ini, walaupun sangat serupa, tetapi tidak sama dengan hormon semula jadi. Bagaimanapun, dalam kes ini, persamaan ini membolehkan bahan kimia buatan dibuat untuk berinteraksi dengan reseptor yang sepadan dalam tubuh manusia dan menyebabkan beberapa perubahan metabolik dan fisiologi. Istilah "steroid androgenik-anabolik" seolah-olah menjadi yang paling objektif. Walaupun terdapat perbezaan struktur kimia, molekul pelbagai steroid anabolik menunjukkan kedua-dua kesan anabolik dan androgenik. Yang pertama dinyatakan dalam pengaktifan proses anabolik dalam sel (sintesis protein, karbohidrat, enzim, pembentukan tisu baru, pengekalan air, vitamin dan mineral dalam tubuh). Yang kedua ialah peningkatan ciri seksual lelaki menengah, termasuk tingkah laku lelaki dan peningkatan daya tarikan seksual lelaki dan wanita. Percubaan oleh ahli farmakologi untuk memisahkan sepenuhnya kesan androgenik dan anabolik ubat gagal: didapati bahawa reseptor yang sama berinteraksi dengan molekul bahan yang disuntik, yang bertanggungjawab untuk kesan androgenik dan anabolik.

Jika kita bercakap secara khusus mengenai retabolil, maka, berbanding dengan testosteron, mempunyai anabolik yang lebih tinggi daripada aktiviti androgenik. Penggunaan decanoate sebagai eter (tidak seperti, katakan, fenrlpropionate) membolehkan retabolil mengekalkan kesannya selama 3-4 minggu (dan ini selepas suntikan tunggal!). Kesan Androgenik ubat adalah untuk mengaktifkan sintesis asid nukleik dan protein struktur, meningkatkan pernafasan sel dan fosforilasi oksidatif pada otot-otot yang bertenaga dengan pengumpulan sebatian makroergik (ATP, creatine fosfat). Retabolil membantu mengekalkan kalsium dalam tulang, meningkatkan kepadatan massa tulang (yang penting dalam osteoporosis), meningkatkan selera makan, meningkatkan jisim otot. Kesan anabolik ubat ini dinyatakan dalam rangsangan proses regeneratif dalam epitelium, tulang dan tisu otot. Retabolil memudahkan penyerapan asid amino dari usus kecil (terhadap latar belakang diet protein), yang mana hasil keseimbangan nitrogen positif dicipta.

Retabolil boleh didapati sebagai penyelesaian berminyak untuk pentadbiran intramuskular. Dos ubat ini dipilih oleh doktor secara individu. Secara purata, dos tunggal untuk orang dewasa adalah 50 mg (1 ampoule) setiap 3-4 minggu. Dalam kes-kes miopati (kemerosotan otot progresif), kegagalan buah pinggang yang teruk, penyakit onkologi, dos (atau kadar dos) mungkin lebih tinggi. Dosis retabolil untuk kanak-kanak dikira berdasarkan berat badan, dan 400 mg setiap kg setiap 3-4 minggu. Penggunaan retabolil melibatkan penerimaan jumlah protein, karbohidrat, lemak, vitamin, mineral yang mencukupi. Apabila menggunakan dadah dalam dos yang tinggi semasa tempoh pematangan, terdapat kemungkinan penutupan zon pertumbuhan prematur.

Retabolil - ya atau tidak? - halaman 1 - Forum Arkib - Forum IRONMAN

> Saya tidak akan membuat minda untuk membunuh retabolil, sebelum saya makan dua pek metana asli.
> Terdapat masalah dengan perut. Oleh itu, saya takut.
> Seseorang menulis pengalaman dengan binatang ini.
> Bolehkah sesiapa mempunyai sebarang kesan sampingan?
> Terima kasih terlebih dahulu!

kesan seperti itu mungkin berlaku akibat hipnosis diri. Nampaknya anda akan ada kesan sampingan.

berapa banyak dan bagaimana anda makan metabook dan apakah hasilnya? Jumlah berat dan sebagainya ??
retabolil adalah cara yang kuat untuk pertumbuhan; kekuatannya digunakan terutamanya oleh triathletes - untuk massa, saya akan menggabungkan metana dengan winstrol atau primpus

NO NO dan sekali lagi Nooooooo!

Retabolil, seperti metana, adalah ubat zaman batu, sangat kotor dan mempunyai banyak kesan sampingan. Sangat silono mengekalkan air dan memberikan kesan tidak stabil. Retabolil tidak dilepaskan lagi, praktikalnya hanya kepekatan kekal.

Pikirkan lebih baik dari Winstrol dan Deca!

> Saya tidak akan membuat minda untuk membunuh retabolil, sebelum saya makan dua pek metana asli.

Rupa-rupanya anda baru untuk kursus steroid.
Oleh itu, kombinasi Depot Primobolan dengan Winstrol lisan akan optimum. Anda boleh menambah tidak banyak dek.
lebih baik untuk menolak metana terlalu toksik dan juga rasa sedikit untuk menarik air. Dalam kes-kes yang teruk, anabol Thai lebih bersih daripada metana Rusia dan berfungsi lebih baik.

> Saya tidak akan membuat minda untuk membunuh retabolil, sebelum saya makan dua pek metana asli.
> Terdapat masalah dengan perut. Oleh itu, saya takut.
> Seseorang menulis pengalaman dengan binatang ini.
> Bolehkah sesiapa mempunyai sebarang kesan sampingan?
> Terima kasih terlebih dahulu!

Mila, baik awak dan bodoh. ANDA MEMILIKI KESIHATAN ANDA UNTUK MENJADI? PUT ANDA PADA INI x. YN. DO AS A KID.

Quoted1 >> Saya tidak berani membunuh retabolil, sebelum itu saya makan dua pek metana asli.
Quoted1 >> Terdapat masalah dengan perut. Oleh itu, saya takut.
Quoted1 >> Seseorang menulis pengalaman dengan binatang ini.
Quoted1 >> Mungkin seseorang mendedahkan mana-mana sisi?
>> Terima kasih terlebih dahulu!
>
> Blah, baik awak dan bodoh. ANDA MEMILIKI KESIHATAN ANDA UNTUK MENJADI? PUT ANDA PADA INI x. YN. DO AS A KID.

Simpan Hammer itu. Dick anda diberi meta-butanol-huenol ini. Anda memerlukan otot, yang diperoleh dengan kos kehilangan potensi, hati yang musnah, dan jantung yang ditanam. Throw semua kimia sebelum terlambat!

> Saya memohon maaf untuk masuk ke dalam perbualan, di mana tidak ada keterukan lain (maksud saya mengenai kimia).
> Dan apa, guys-chemists, bank tumbuh dengan pselocides moden ini? Sangat menyakitkan untuk memahami seseorang yang, selepas beberapa tahun, akan duduk diam di sofa, menyentuh pussy lembut dengan tangannya dan mengeluh dengan susah: "Tetapi saya mempunyai 68 bisep." Dalam percintaan.


Sebelum bercakap mengenai pussy lembut, anda, ahli kimia lelaki, akan membaca kesusasteraan perubatan yang serius atau penulis yang benar-benar memahami ini !! Mungkin anda akan menjadi penemuan hebat jika saya mengatakan bahawa stroid dan androgen digunakan secara meluas dalam rawatan mati pucuk dan kemunduran seksual (ini berkaitan dengan rakaman) dan rawatan sirosis hati (Ini berkaitan dengan pemusnahan hati). Nah, fikirkan sendiri, fikirkanlah dengan sihat, kerana steroid telah dicipta sebagai sebatian kimia dan diperkenalkan ke dalam ubat untuk tidak menjadikan orang kurang upaya dan tidak bersalah !! Ini adalah ubat-ubatan sebenar yang dapat menyembuhkan banyak penyakit dan membantu orang-orang yang benar-benar hidup. Baca sekurang-kurangnya "STEROIDS ANYOLIK DAN ANDROGENS" oleh Y. Bulanov atau "OBAT" Mashkovsky oleh Mashkovsky (ini adalah buku rujukan untuk ahli farmasi dan farmasi). Ya, pada akhirnya, bacalah ringkasan semula retabolilu atau methandrostenolone.
Tolong jangan berfikir bahawa saya mempromosikan steroid. TIDAK, TIDAK, TIDAK, dan TIDAK. Saya hanya berfikir bahawa sebelum bercakap mengenai topik ini DELICATE dan SANGAT BERBEZA, dan lebih-lebih lagi untuk memberikan nasihat, seseorang mesti menyelesaikan masalah ini dan menyusunnya secukupnya. Secara peribadi, saya berfikir bahawa tidak ada konsep KAD, tetapi ada konsep DOSAGE. Dan oleh itu saya tidak menolak kemungkinan menggunakan steroid atau androgen untuk mencapai kemajuan dalam latihan, tetapi ini tidak perlu dilakukan dari lampu suluh, tetapi dari UMNO. ATHLETE BAIK ADALAH ATHLETE YANG BERKAITAN.
Dan semua majalah mengkilap semula jadi di mana anda, tuan-tuan besi, membaca semua karut ini boleh dan harus dihapuskan. ))))) Bacalah syarahan yang serius (atau sekurang-kurangnya kira-kira kepadanya). LUCK BAIK. ))))))))))

Mungkin bagi anda, ia akan menjadi penemuan hebat jika saya mengatakan bahawa stroid dan androgen digunakan secara meluas dalam rawatan impotensi dan kemunduran seksual (Ini berkaitan dengan penulisan) dan rawatan sirosis hati (Ini berkaitan dengan pemusnahan hati)

Tidak, Asparkam. Saya terpaksa membaca banyak perkara di sepanjang jalan, termasuk yang tidak perlu.

>. Nah, anda berfikir tentang itu, berfikir dengan sihat, kerana steroid telah dicipta sebagai sebatian kimia dan tidak diperkenalkan ke dalam ubat untuk menjadikan orang kurang upaya dan mati pucuk!

Ya, pasukan khas fasis telah dicucuk. Untuk menjadi angrier.

> Ini adalah ubat-ubatan sebenar yang boleh menyembuhkan banyak penyakit dan membantu orang benar-benar bertahan.

Adakah anda sendiri merawat steroid? Adakah anda sakit hati atau apa? Dan jika analgin dimakan dengan sakit kepala atau sakit gigi, atau buah ara, dia tahu apa jenis kesakitan, maka ini bermakna bahawa ia sangat berguna untuk kesihatan untuk memakannya tanpa sebarang kesakitan? Ya, dan dalam dos, "sedikit" melebihi semua eksperimen klinikal undang-undang yang terbukti?

)
>
> Tidak, Asparkam. Saya terpaksa membaca banyak perkara di sepanjang jalan, termasuk yang tidak perlu.
>
>> Ya, pasukan khas fasis telah dicucuk. Untuk menjadi angrier.
>
Quoted1 >> Ini adalah ubat nyata yang boleh menyembuhkan banyak penyakit dan membantu orang benar-benar bertahan.
>
> Anda sendiri apa yang anda dirawat dengan steroid? Adakah anda sakit hati atau apa? Dan jika analgin dimakan dengan sakit kepala atau sakit gigi, atau buah ara, dia tahu apa jenis kesakitan, maka ini bermakna bahawa ia sangat berguna untuk kesihatan untuk memakannya tanpa sebarang kesakitan? Ya, dan dalam dos, "sedikit" melebihi semua eksperimen klinikal undang-undang yang terbukti?

2 nama
Saya Baik untuk dinding yang tidak dapat ditembusi. Saya fucking tanpa akordion butang. Nimeryk di mana anda melihat apa yang saya akan katakan mengenai " sedikit "tinggi" dos. Eh ??
Saya faham bahawa bukannya mula memindahkan otak saya, lebih mudah untuk menipu dan hanya menipu seorang lelaki. ))
Bar nama Satu soalan kepada anda secara peribadi. Apa yang anda fikir steroid anabolik dibuat untuk.

Dan secara umum, MEN, turunkan majalah membaca. Mereka akan memusnahkan kamu. ))))))))))

> 2 nama
> Lelong Eo. Baik untuk dinding yang tidak dapat ditembusi. Saya fucking tanpa akordion butang. Nimeryk di mana anda melihat apa yang saya akan katakan mengenai " sedikit "tinggi" dos. Eh ??
> Saya faham bahawa bukannya mula memindahkan otak saya, lebih mudah untuk menyalahkan dan hanya membuat orang bodoh. ))

Saya hanya berfikir bahawa steroid (untuk orang bukan profesional) hanya bukti kemalasan sedemikian. Saya mahu hasilnya, tetapi saya bosan memikirkan.

> TITLE. Satu soalan kepada anda secara peribadi. Apa yang anda fikir steroid anabolik dibuat untuk.
>

Dan anda, Asparkam, saya minta maaf, seorang profesor di kawasan ini? Atau sekurang-kurangnya seorang penolong profesor, supaya saya boleh mengambil peperiksaan? Nah, anda membaca beberapa buku, jadi saya membaca pasangan. Apa seterusnya? Akan diukur dibaca?

Jadi, pertama sekali, beli akordion butang. Kedua, saya akan mengulanginya lebih pendek dan, saya berharap, lebih jelas kali ini. Terdapat begitu banyak ubat untuk penyakit yang sangat berbeza. Banyak membantu. Semua mempunyai kesan sampingan.

Oleh itu, tidak perlu merawat apa yang tidak sakit.

Dan membawa anda steroid atau tidak adalah persoalan peribadi anda. Mari kita bincangkan akibat dalam kes tertentu dalam 30 tahun, eh?

"Bagaimana saya mendapat orang-orang lurus tegar ini. Mereka masih percaya bahawa kimia berbahaya. Saya, kurang ajar, sudah berusia 42 tahun, dan saya dalam keadaan penuh. "- kata ahli kimia itu.... (SAMBUNGAN PADA AKHIR POST).
Tiada siapa yang akan berhujah dengan anda. Sekiranya anda tidak keliru dengan pertumbuhan tisu cartilaginous pada muka dan segala yang tidak lagi tumbuh, anda boleh menelan pil sihir dengan selamat. Tidak ada apa-apa yang kepala Yats dan Coleman telah lama menyerupai tengkorak Niedertal, dan di offseason mereka kelihatan seperti mutan seperti binatang. Tetapi mereka mempunyai kekuatan dan berat! Berikan hormon pertumbuhan kepada orang ramai.... seperti sajak.
Secara peribadi, saya menipu apabila saya berkata bahawa saya tidak tahu apa kimianya. Saya tidak memilikinya, saya tidak tahu jadual kemasukan yang tepat (saya tidak memerlukannya... Saya tidak memerlukannya!), Tetapi itu tidak bermakna saya tidak membaca kesusasteraan dan tidak berkomunikasi dengan sahabat seperti itu.
"MISI TENTANG KESELAMATAN KESELAMATAN"
1. Di sini anda bercakap mengenai pembina badan yang berpendidikan dan dos yang betul. Siapa yang berhujah? Pengetahuan adalah kuasa! Tetapi ia adalah atlit berpengetahuan yang mengatakan bahawa selepas menelan 1 pil metana, tidak akan masuk akal. Untuk kemajuan yang diperlukan KURSUS, dos adalah beberapa kali lebih tinggi daripada selamat.
2. Steroid sebenarnya dicipta untuk membantu orang sakit. Di sini anda betul lagi. Tetapi ia betul-betul pesakit! Siapa yang mempunyai distrofi, kanser, gangguan hormon, disfungsi tiroid, dan lain-lain Dalam kes ini, penggunaan hormon steroid adalah wajar dan perlu. Apabila seseorang itu sihat, mengambil ubat-ubatan ini boleh mengubah hormon (paling baik, paling buruk, anda perlu memakai mac kayu). Bukankah itu berbahaya menurut pendapat anda?
3. "Steroid berbahaya ?! Che awak melambungkan saya. Saya mempunyai sekumpulan kawan-kawan yang menghayati kimia dan tidak ada apa-apa! Dan x... sepadan dengannya, dan Pechonka teratur! Got it !? Got it. Adakah anda meninjau semua rakan anda? "Ya, fuck! Semua dua. ". Jelas. Saya juga mempunyai ahli kimia yang saya tahu. Tahun dari dua puluh baja terdapat metana. Pada satu dalam 24 tahun, jurang sternum (tisu melembutkan selepas mengambil kimia). Yang lain pula mempunyai 26 krisis hipertensi. Dan bagaimana semuanya bermula dengan baik! 120 kilo! 140! 180!... Sekumpulan. Satu mabuk, yang lain pada "kerja pembinaan". Terdapat seorang kanak-kanak di antara mereka yang kini melakukan sesuatu di mana - bernasib baik... Tragedi itu...
4. Nah, dengan metana, retabolil, dan lain-lain, katakan semuanya jelas - untuk beberapa hari ini. Walaupun metana, dengan cara ini, masih merupakan ejen yang paling merosakkan, percayalah. Di luar negara, mereka mengatakan banyak wang bernilai, kira-kira satu dolar untuk banyak wang (maklumat tidak disahkan).
Terdapat "psevdosteroids"! Tiada kesan sampingan (baik... hampir)! Wow Di sini ia bercuti di Chemical Street!... hanya di sini mengikut data terkini yang ada manfaat kurang daripada koktail pro-ten... Fuck! Dan kemudian...
5. "Tetapi ada perkembangan terkini steroid, di mana tidak ada kesan sampingan yang menakutkan!". Benar. Adakah anda tahu berapa kosnya? Di mana mereka dijual? "Grandmas untuk saya - soalan shit! Rakan-rakan dari Negeri dibawa kepada saya. "Aha! Anda mungkin mempunyai makmal peribadi yang bekerja pada anda, seperti Cormier atau Ray? Ia adalah untuk anda bahawa kursus dikira, adakah ujian sentiasa diperiksa? Tidak, bukan doktor dari poliklinik, tetapi ahli endokrinologi sukan yang belajar juara Olimpik?... Ketidakseimbangan sedikit dalam mengira% kandungan leukosit, eritrosit dan lain-lain - dan tiada kesan atau kecacatan. INI, BANYAK, ANDA TIDAK ADA UNTUK MELAKUKAN KEPADA ARAHAN YANG DIBENARKAN.

Jadi di sini adalah kesinambungan yang dijanjikan: "Bagaimanakah lurus ini membawa saya? Mereka masih percaya bahawa kimia berbahaya. Saya, kurang ajar, sudah berusia 42 tahun, dan saya dalam keadaan penuh. "- kata ahli kimia, menggaru telur ketiga.
Saya sungguh-sungguh ingin kejayaan anda dalam sukan ini, ahli kimia lelaki, dan Allah mengharamkan bahawa anda harus dibawa oleh... dalam arti baik perkataan...

>> 2 nama
> Dan anda mengambil steroid atau tidak-persoalan peribadi anda. Mari kita bincangkan akibat dalam kes tertentu dalam 30 tahun, eh?

Methandrostenolone disintesis pada awal 50-an, dan oleh itu semua kesan sampingan telah lama dikaji. Tetapi semua kreatin baru ini (Atlet semulajadi yang mengambil dos kuda, berbanding dengan fisiologi) dan suplemen semula jadi yang lain. Kenapa anda semua begitu 100% yakin bahawa mereka semua sama sekali tidak mempunyai kesan sampingan. Di sini, memang, ia bernilai menunggu selama 10-20 tahun, dan kemudian membuat kesimpulan. ))))))))))

Kajian Retabolil dalam sukan

Tiada pengguna yang melihat halaman ini.

 • Semua aktiviti
 • Rumah
 • Sembang sembang
 • Sukan
 • Arkib - Sukan
 • Retabolil

Peralihan cepat

TENTANG KAMI

Kelab All-Ukrainian LANOS CLAN - diwujudkan dengan matlamat untuk menubuhkan komunikasi antara pemandu, untuk menganjurkan komuniti kelab untuk komunikasi tematik, mesyuarat dan acara lain.

Semua Kelab Ukraine LANOS CLAN - Sebuah kelab yang menyatukan orang yang berbeza dari bahagian yang sama sekali berbeza dari Ukraine, dan juga Rusia dan Belarus.

Kelab All-Ukrainian LANOS CLAN telah dibuat pada 1 Mac 2005 oleh sekumpulan kecil orang yang membuat sumbangan besar kepada pembangunannya.

Ulasan Retabulil

Retabolil telah menerima banyak kajian positif selama 10 tahun dari banyak atlet dari pelbagai bidang, dan banyak yang berterima kasih atas steroid tinggi ini dalam bentuk suntikan. Ubat ini mempunyai kesan yang cepat dan kuat, yang dalam masa yang singkat dapat meningkatkan kekuatan anda dan meningkatkan massa otot. Retabolil dinilai secara positif dalam komuniti Internet sebagai steroid yang kuat dan berkesan yang membantu mencapai hasil terbaik dalam sukan.

Maklum balas mengenai Retabolil kemasukan pertama.

"Kali pertama saya berjumpa Retabolil kira-kira 9 tahun yang lalu, ia dihasilkan dalam bentuk suntikan, di ampul dan dihasilkan di Hungary. Kepekatan bahan aktif agak kecil, tetapi ubat itu sendiri menunjukkan kecekapan yang sangat tinggi. Sebelum kursus, saya membeli 15 ampul agen ini, dan meletakkannya pada 3 ampul dalam 7 hari. Semasa kursus, jisim otot meningkat sebanyak 6 kg, dan kursus itu hanya 35 hari. Penunjuk fizikal telah banyak berkembang, terdapat banyak tenaga di dalam bilik darjah. Saya telah mencuba banyak ubat dengan Retabolil dari pengeluar yang berbeza, tetapi yang paling saya suka Deca Durabolin pengeluaran Belanda dan Nandrolone Decanoate dari Balkan. Pada pendapat saya, persediaan pengeluaran ini mempunyai kualiti yang terbaik. Pengalaman saya telah membuktikan kepada saya bahawa Retabolil adalah steroid suntikan berkualiti tinggi dan berkesan untuk meningkatkan kebolehan dan otot fizikal. "
Gosha Samara 36 tahun

Ulasan retabolile pengeluaran yang berbeza.

"Saya sering menggunakan kursus berdasarkan retabolil, dan saya mencuba banyak produk dari pengeluar yang berbeza. Paling penting, saya ingat Nandrolon D yang dibuat oleh Balkan dan Decaver yang dibuat oleh Vermoja. Sebagai tambahan kepada mereka, saya juga menggunakan retabolil Hungary, tetapi kepekatan bahan dalam persiapan itu kelihatannya terlalu rendah, yang tidak menguntungkan dari segi nisbah harga. Sebenarnya, saya mendengar banyak ulasan yang berbeza daripada rakan sekerja di gym, tetapi paling sering ia dinilai secara positif.
Lebih baik menggunakan Retabolil dalam kombinasi dengan Turinabol dalam bentuk lisan. Kursus ini membolehkan anda dengan cepat membina otot dan meningkatkan keupayaan fizikal. Selalunya, saya menggunakan Retabolil untuk menghilangkan sakit sendi selepas atau sebelum latihan. Saya menggunakan ubat ini pada musim sejuk untuk memaksimumkan otot. Retabolil boleh membantu mengurangkan pengeluaran testosteron semulajadi, jadi Clomid semestinya sangat diperlukan untuk kursus ini, dan saya menasihati semua orang untuk mengambil Proviron untuk menghapuskan kesan aromatisasi. Ini akan mengurangkan risiko kesan sampingan negatif dan meningkatkan hasilnya. Hampir setiap orang yang menggunakan Retabolil berpuas hati dengan kesan ubat ini. Sekiranya digunakan dengan betul, anda akan terkejut dengan keberkesanannya. "
Igor Moscow berusia 26 tahun

Maklum balas mengenai kursus Retabulil.

"Saya telah membina bina badan selama 5 tahun sekarang dan saya mempunyai pengalaman yang baik dalam menggunakan ubat-ubatan tersebut. Dia mengambil pelbagai jenis pengeluaran Retabol yang berlainan, selepas mengkaji ulasan di forum Internet. Kali pertama saya menetapkan matlamat peningkatan yang ketara dalam jumlah jisim otot. Dan Retabolil hebat untuk ini. Saya menyuntik dadah 400 mg dalam 7 hari selama 2 bulan. Semasa kursus saya mendapat lebih daripada 5 kg otot, dan meningkatkan keupayaan kuasa dengan ketara. Selama 2 tahun Retabolil, otot saya meningkat sebanyak 22 kg, lengan lengan dan dada meningkat. Retabol telah memenuhi semua jangkaan saya, ubat ini benar-benar membantu untuk memperbaiki prestasinya secara berkuat kuasa dan saiz. Beliau menasihatkan ramai kawan, tidak ada yang menyesal bahawa dia menggunakannya kerana hasilnya cukup hebat. Saya gembira kerana saya tidak salah dalam memilih Retabolil. "
Nikolai Kostroma berusia 27 tahun

Ingat atlet mengenai Retabil.

"Sangat banyak kenalan saya sering menggunakan Retabolil. Mereka sedang berusaha mencapai otot dan meningkatkan keupayaan kekuatan melalui alat ini. Kursus pertama saya pada Retabolile membolehkan saya meningkatkan otot sebanyak 7 kg. Tetapi selepas masa 2 kg jisim otot hilang, disebabkan oleh penyingkiran cecair. Walau bagaimanapun, ototnya menonjol dan banyak. Yang paling kagum dengan kesan ubat ini - semasa pendekatan, darahnya bergegas ke otot, membuat mereka bengkak dan banyak lagi. Ketahanan meningkat, Pamping kelihatan ketara semasa kelas, yang membantu untuk memerhatikan pertumbuhan jisim otot dengan mata kasar. Oleh itu, Retabolil hanya meninggalkan jejak yang baik, ia benar-benar membantu saya untuk meningkatkan kedua-dua otot dan kekuatan. "

Konstantin Grozny 29 tahun.
Banyak ulasan positif sekali lagi mengesahkan keberkesanan tinggi Retabulil ubat untuk meningkatkan otot.

Arahan bina badan retabolil

Retabolil (Nandrolone) adalah steroid anabolik (suntikan), yang merupakan derivatif testosteron sintetik.

Tindakan steroid

 • meningkatkan penyerapan protein dalam badan seorang atlet
 • meningkatkan pertumbuhan otot dan tulang
 • menyebabkan pengekalan nitrogen, kalsium, natrium, kalium, klorida dan fosforus
 • mempunyai aktiviti androgenik yang lemah.

Ubat ini dicipta pada tahun 50an, pada masa ini ia dihasilkan di Hungary di loji Gedeon Richter. Dalam satu ampul mengandungi 50 mg bahan aktif, ampul (1 ml). Steroid itu sendiri dicipta sebagai ubat yang merawat penyakit seperti:

 • distrofi otot
 • kerdil
 • kelemahan seksual.

Cara mengambil retabolil

Satu dos steroid biasa adalah 500-600 mg seminggu (ini adalah 10-12 ampul). Nandrolone sangat popular di kalangan atlet yang terlibat dalam sukan seperti bina badan dan kuasa menaik.

Salah satu kelebihannya adalah hakikat bahawa Retabolil boleh dibeli di farmasi, tetapi ia tidak akan dijual kepada anda tanpa preskripsi, kerana ubat ini digunakan sebagai ubat dalam bidang perubatan. Harganya tidak begitu tinggi jika dibandingkan dengan steroid lain.

Daripada minus, boleh dicatat bahawa selepas 2-3 kursus, dos mesti ditingkatkan, kerana tubuh mula digunakan, dan jumlah sebelumnya tidak mencukupi. Dan ini menyebabkan ketidakselesaan kerana kepekatan steroid dalam ampul tidak tinggi dan anda perlu melakukan lebih banyak suntikan.

Retabolila Kursus

Ramai orang menggunakan kombinasi metana (Methandrostenolone) ditambah retabolil, kecekapan meningkat dengan susunan magnitud, walaupun selera makan yang lebih baik muncul, terima kasih kepada metana dan tidak perlu memasukkan makanan kepada anda melalui kekuatan.

Sekiranya anda membuat keputusan untuk "kering" (untuk menghilangkan lemak dan air untuk memberi penekanan kepada otot), anda perlu menjalani diet, keperluan retak retil hilang.

Hakikatnya ialah apabila pengeringan dalam badan tidak ada mineral yang berguna, air, dan steroid ini mesti mengekalkan bahan yang disenaraikan di dalam badan dan dengan itu meningkatkan kesan pertumbuhan otot.

Oleh kerana sejumlah besar palsu dalam pasaran farmakologi sukan, terdapat peluang besar untuk beralih ke produk yang berkualiti rendah. Ada kemungkinan bahawa daripada 100 botol 1-2 adalah kes yang kosong, 15-20 tidak steril, selepas diambil, anda mungkin mempunyai demam, anda mungkin merahsiakan, ruam akan muncul di badan anda, oleh itu berhati-hatilah terhadap palsu dan dapatkan dana daripada pembekal yang dipercayai.

Kesan sampingan retabolil

Dari kesan sampingan utama Nandrolone dapat dibezakan:

 1. penampilan jerawat
 2. penindasan rembesan gonadotropin
 3. peningkatan tekanan disebabkan oleh fakta bahawa ubat itu mengekalkan air
 4. penindasan fungsi testis.

Cara mengambil retabolin

Ubat ini adalah steroid anabolik biasa, yang disuntik sebagai suntikan. Retabolil adalah derivatif sintetik testosteron, yang mengekalkan nitrogen, kalium, fosforus, dan mempunyai kesan positif terhadap penyerapan protein. Retabolil dalam bina badan adalah popular kerana aktiviti androgenik yang kecil, dan keupayaan untuk meningkatkan pertumbuhan tulang dan otot.

Retabolilis kira-kira pada tahun lima puluhan abad kedua puluh, pada masa ini ia dihasilkan di loji Wain Gedeon Richter. Satu ampoule retabolil mengandungi lima puluh miligram bahan aktif, ia mengandungi 1 ml cecair.

Ia pada asalnya dibangunkan untuk tujuan perubatan untuk mengubati kelemahan seksual, kerdil dan distrofi otot.

Retabolil dalam bina badan.

Atlet menggunakan dos mingguan sebanyak kira-kira 500 miligram, iaitu kira-kira sepuluh ampul

Retabolil mempunyai dua kelebihan - ia boleh dibeli di mana-mana farmasi (hanya dengan preskripsi), dan kadar untuk retabolil agak menguntungkan apabila dibandingkan dengan steroid lain.

Malangnya, kesan sampingan retadut adalah konsep tidak dapat dipisahkan, secara literal selepas dua kursus terdapat keperluan untuk meningkatkan dos, yang sangat menyusahkan, kerana anda perlu melakukan lebih banyak suntikan kerana kandungan retabolil yang rendah dalam ampul.

Retabolil sering digabungkan dengan metana, yang kedua "mengembalikan" selera makan, dan menjadi lebih mudah untuk mendapatkan massa.

Juga, ubat ini tidak sesuai dengan "pengeringan" (menghilangkan air dan lemak untuk mencapai pelepasan otot maksimum), apabila anda memulakan diet, tindakannya berhenti kerana kekurangan air, mineral, dan sebagainya. Retabolil mempunyai kesannya akibat kelewatan yang diperlukan untuk pertumbuhan bahan-bahan otot di dalam tubuh.

Kesan sampingan retabolil:

 • Fungsi tindakbalas ditindas.
 • Risiko jerawat.
 • Oleh kerana pengekalan air berlebihan, tekanan meningkat.
 • Rembesan Gonadotropin ditindas dengan ketara.
 • Kurang selera makan.

Seperti yang anda dapat lihat, kesan sampingan retabolil agak ketara, jadi sangat disyorkan untuk berunding dengan doktor sebelum mengambil.

Kajian Retabolil dalam sukan


Kumpulan: Advanced
Mesej: 258
Pendaftaran: 12/27/2007
Dari: Okhansk, Perm
ID Pengguna: 2899
Pekerjaan: xs
Berat: O_o
Akhbar bangku: sedikit
Squat: sedikit
Stanovaya: walaupun kurang
Umur: 21
Tinggi: O_O


Kumpulan: Advanced
Mesej: 315
Pendaftaran: 05/30/2008
ID Pengguna: 4054
Pendudukan: 14
Berat: 87
Akhbar bangku: 150
Umur: 33
Pertumbuhan: 180


Kumpulan: Advanced
Mesej: 204
Berdaftar: 18.6.2007
ID Pengguna: 1834


Kumpulan: Advanced
Mesej: 315
Pendaftaran: 05/30/2008
ID Pengguna: 4054
Pendudukan: 14
Berat: 87
Akhbar bangku: 150
Umur: 33
Pertumbuhan: 180

Dumbbells Barbell Blok adalah mainan kegemaran saya yang saya berada di pemegang SPORT di BO


Kumpulan: Advanced
Mesej: 527
Pendaftaran: 4.7.2008
ID Pengguna: 4300
Pendudukan: 2g
Berat: 90+
Akhbar bangku: 127
Squat: _
Stanovaya: 150
Umur: 20
Pertumbuhan: 177


Kumpulan: Advanced
Mesej: 258
Pendaftaran: 12/27/2007
Dari: Okhansk, Perm
ID Pengguna: 2899
Pekerjaan: xs
Berat: O_o
Akhbar bangku: sedikit
Squat: sedikit
Stanovaya: walaupun kurang
Umur: 21
Tinggi: O_O

Beritahu saya saya salah dan saya akan memberitahu anda siapa anda


Kumpulan: Moderator
Mesej: 2698
Berdaftar: 27.4.2008
Dari: Kaliningrad
ID Pengguna: 3824
Pengalaman pendudukan: LLC
Umur: 33
Pertumbuhan: 186

Dumbbells Barbell Blok adalah mainan kegemaran saya yang saya berada di pemegang SPORT di BO


Kumpulan: Advanced
Mesej: 527
Pendaftaran: 4.7.2008
ID Pengguna: 4300
Pendudukan: 2g
Berat: 90+
Akhbar bangku: 127
Squat: _
Stanovaya: 150
Umur: 20
Pertumbuhan: 177


Kumpulan: Advanced
Mesej: 1817
Pendaftaran: -
ID Pengguna: 250
Pendudukan: 4
Berat: 95 kg
Umur: 18
Pertumbuhan: 185


Kumpulan: Advanced
Mesej: 258
Pendaftaran: 12/27/2007
Dari: Okhansk, Perm
ID Pengguna: 2899
Pekerjaan: xs
Berat: O_o
Akhbar bangku: sedikit
Squat: sedikit
Stanovaya: walaupun kurang
Umur: 21
Tinggi: O_O

Beritahu saya saya salah dan saya akan memberitahu anda siapa anda


Kumpulan: Moderator
Mesej: 2698
Berdaftar: 27.4.2008
Dari: Kaliningrad
ID Pengguna: 3824
Pengalaman pendudukan: LLC
Umur: 33
Pertumbuhan: 186


Kumpulan: Advanced
Mesej: 1817
Pendaftaran: -
ID Pengguna: 250
Pendudukan: 4
Berat: 95 kg
Umur: 18
Pertumbuhan: 185

Calon Pelajar Sukan


Kumpulan: Moderator
Mesej: 2486
Pendaftaran: -
Dari: Konigsberg
ID pengguna: 453
Pendudukan: 5
Berat: 90
Tekan bangku: 180 kg (dalam gear)
Squat: 205 kg
Stanovaya: 220 kg x2
Umur: 32
Pertumbuhan: 182

Beritahu saya saya salah dan saya akan memberitahu anda siapa anda


Kumpulan: Moderator
Mesej: 2698
Berdaftar: 27.4.2008
Dari: Kaliningrad
ID Pengguna: 3824
Pengalaman pendudukan: LLC
Umur: 33
Pertumbuhan: 186


Kumpulan: VIP
Mesej: 1110
Berdaftar: 18.8.2007
ID Pengguna: 2434
Pendudukan: 4
Berat: 80
Akhbar bangku: i
Squat: pantai
Stanovaya: budak lelaki
Umur: 24
Pertumbuhan: 168

Calon Pelajar Sukan


Kumpulan: Moderator
Mesej: 2486
Pendaftaran: -
Dari: Konigsberg
ID pengguna: 453
Pendudukan: 5
Berat: 90
Tekan bangku: 180 kg (dalam gear)
Squat: 205 kg
Stanovaya: 220 kg x2
Umur: 32
Pertumbuhan: 182

Beritahu saya saya salah dan saya akan memberitahu anda siapa anda


Kumpulan: Moderator
Mesej: 2698
Berdaftar: 27.4.2008
Dari: Kaliningrad
ID Pengguna: 3824
Pengalaman pendudukan: LLC
Umur: 33
Pertumbuhan: 186


Kumpulan: Advanced
Mesej: 258
Pendaftaran: 12/27/2007
Dari: Okhansk, Perm
ID Pengguna: 2899
Pekerjaan: xs
Berat: O_o
Akhbar bangku: sedikit
Squat: sedikit
Stanovaya: walaupun kurang
Umur: 21
Tinggi: O_O


Kumpulan: Advanced
Mesej: 82
Pendaftaran: 22.3.2008
ID Pengguna: 3495
Pengalaman kerja: 2 tahun
Berat: 74
Umur: 24
Pertumbuhan: 180

GINO- Gynecomastia adalah penyakit. Disebabkan aromatisasi (transformasi terlalu banyak hormon seks lelaki ke dalam wanita dalam badan), sisoi jenis wanita mula berkembang. Di bawah putingnya dibentuk anjing laut, karoche mula tumbuh payudara wanita. Docked ini biasanya tamoxifen.

Atas topik: jika anda mahu membangkitkan kursus, baca steroid.ru dan sportpharma.ru. Kursus anda penuh dengan omong kosong. Mulakan sama ada metana solo atau metana + papan bunyi.
Pada metana 15mg sehari anda tidak akan merasa, sekurang-kurangnya 20, dan lebih baik daripada 25, tetapi lebih daripada 40mg tidak diperlukan. Minumnya sama ada sebelum atau semasa makan.

Kajian Retabolil dalam sukan

Nama Slanga: Deka, Reth, Nandr, Deca, Nandrolone, Decabol, Durik, Retuha.

Nandrolone - nama kimia - 19-nortestosterone) - steroid anabolik boleh dibentuk di dalam tubuh manusia selepas melakukan senaman fizikal yang berat atau lama atau semasa kehamilan, sementara kepekatan metabolit utamanya 19-norandrosteron dalam air kencing tidak melebihi beberapa nanogram per ml. Nandrolone dijual paling kerap dalam bentuk decanoate, kurang kerap dalam bentuk phenylpropionate. Deca Durabolin pertama kali muncul di pasaran pada tahun 1962 dan merupakan salah satu steroid yang paling popular dalam beberapa dekad kebelakangan ini, memperoleh reputasi kerana aktiviti anabolik dan aktiviti androgenik yang agak rendah.

Retabolil - Gedeon Richter 50mg / ml.
Ia dikeluarkan pada borang resep N 148-1 / y-88.
Komposisi:

 • Nandrolone Decanoate - 50 mg
 • Minyak bunga matahari
 • Benzil alkohol (sebagai pengawet dan antiseptik)

Deca Durabolin - Organon 25/50 / 100mg / ml.
Komposisi:

 • Nandrolone Decanoate - 25/50/100 mg
 • Mentega kacang
 • Benzil alkohol (sebagai pengawet dan antiseptik)

Secara struktural, nandrolone berbeza daripada testosteron jika tiada atom karbon berada di kedudukan 19 (dengan itu nama 19-nortestosteron) dan ini menjadikannya lebih mirip dengan progestin. Oleh kerana sifat progestin, retabolil mempunyai kesan yang lebih rendah dan androgenik berbanding dengan testosteron, tetapi interaksi dengan reseptor progesteron memerlukan beberapa kesan sampingan, yang akan diterangkan di bawah.

Perbezaan lain ialah testosteron dalam badan secara beransur-ansur ditukarkan oleh enzim 5-alpha reductase ke dalam androgen-dihydrotestosterone kuat, yang bertanggungjawab untuk pembangunan kesan sampingan yang paling. Nandrolone, sebaliknya, ditukarkan oleh 5-alpha reductase ke dalam androgen-dihydronandrolone yang sangat lemah, yang tidak mempunyai kesan ke atas badan dan tidak menyebabkan kesan sampingan. Walau bagaimanapun, ini mungkin salah satu sebab penurunan libido semasa kursus (disebabkan penurunan paras androgen darah). Perlu menambah bahawa dihydronandrolone kadang-kadang termasuk dalam komposisi beberapa suplemen anabolik, walaupun ia tidak digunakan secara khusus.

Profil steroid

 • Aktiviti anabolik - 150% testosteron
 • Aktiviti androgenik - 30% daripada testosteron
 • Aromatisasi (penukaran kepada estrogen) - minimum
 • Ketoksikan hati - rendah
 • Kaedah pentadbiran - suntikan
 • Tempoh tindakan - 15 hari (separuh hayat - 7 hari)
 • Dos yang disyorkan adalah 50mg setiap 5 hari (optimum, pilihan minima)
 • Masa pengesanan - sehingga 18 bulan
 • Penindasan testosteron - tinggi (kerana sifat seperti progestin)

Kesan Nandrolone

 • Pertumbuhan otot yang dirumuskan (dalam satu kursus, anda boleh mendapat sehingga 8 kg jisim otot dengan fenomena minima mundur)
 • Pengukuhan tulang (sebelum ini digunakan untuk merawat osteoporosis) dan ligamen (merangsang sintesis kolagen)
 • Penghapusan sakit sendi, dengan meningkatkan pengeluaran cecair sinovial (pelinciran artikular)
 • Peningkatan jisim sel darah merah, yang diterjemahkan ke dalam pengangkutan oksigen yang lebih baik. Akibatnya - daya tahan yang hebat
 • Pertahanan imun yang dipertingkatkan (walaupun bagi pesakit AIDS)
 • Penukaran kepada estradiol tanpa enzim aromatase
 • Peningkatan penyerapan usus asid amino dan nutrien lain

Nandrolone mempunyai kesan sampingan yang agak rendah. Akibat aktiviti androgenik yang rendah, kesan sampingan seperti jerawat, botak, pertumbuhan rambut badan hampir tidak dijumpai. Walau bagaimanapun, mereka mungkin, seperti penggunaan mana-mana steroid, tetapi dalam kes nandrolone, ini berlaku hanya apabila dos yang disyorkan melebihi beberapa kali.

Retabolil mempunyai tahap penukaran yang sangat rendah (mengalir tanpa aromatase) menjadi estrogen, kerana kajian telah menunjukkan 5 kali kurang daripada testosteron. Tahap penukaran tertinggi diperhatikan di hati, sementara tempat utama di mana penukaran berlaku (tisu adipose) tetap tidak tersedia untuk proses ini. Akibatnya, Deca Durabolin tidak mempunyai kesan sampingan yang berkaitan dengan estrogen (gynecomastia, pengumpulan cecair dalam badan). Aktiviti estrogenik dadah hanya dapat dilihat pada dos yang sangat tinggi.

Ciri-ciri di atas menjelaskan mengapa Deca Durabolin adalah salah satu steroid anabolik yang paling popular sehingga kini, termasuk untuk lelaki untuk mendapatkan jisim otot. Di samping itu, anda perlu menambah bahawa nandrolone praktikal tidak menyebabkan fenomena rollback.

Kesan Sampingan Retabolil

Telah diperhatikan bahawa nandrolone dapat mengikat reseptor progestin (kira-kira 20% daripada bahan yang disuntik), ini disebabkan oleh atom karbon yang dikeluarkan dalam posisi 19. Hampir semua 19 atau steroid anabolik menunjukkan aktiviti progestin.

Selain itu, retabolil menyebabkan kesan sampingan berikut dalam penyelidikan: [1]

 • Sakit kepala - 20%
 • Rhinitis (hidung hidung) - 15%
 • Kesakitan belakang - 15%
 • Rash - 10%

Di samping itu, semasa kursus kadang-kadang terdapat: peningkatan tekanan darah, sakit perut, kerengsaan, sakit kepala, kemurungan dan beberapa komplikasi lain.

Kesan sampingan progestin

Dengan mengikat kepada progestin reseptor kelenjar pituitari, nandrolone menyebabkan peningkatan pengeluaran prolaktin dan menghalang rembesan hormon gonadotropik. Prolaktin sangat mirip dengan estrogen, kesannya ditunjukkan oleh penurunan dalam pengeluaran testosteron sendiri, sedikit peningkatan dalam lemak dan dalam kes-kes yang jarang berlaku gynecomastia.

Penurunan kepekatan testosteron dalam darah dan pengaktifan reseptor progesteron sangat kerap menyebabkan penurunan libido, yang dipulihkan dalam sebulan selepas kursus (yang dipanggil decadic, dari bahasa Inggeris Deca Dick).

Aktiviti progestin dan akibatnya (terutamanya, pendarahan yang lesu, penindasan keinginan seksual, dan jarang ginekomastia) - ini mungkin merupakan kelemahan utama dan sangat tidak menyenangkan dari Dekad Durabolin, tetapi ia dapat berjaya dicegah. Inhibitor prolaktin digunakan untuk tujuan ini: bromocriptine atau lebih moden dan lebih selamat - cabergoline (Dostinex). Ubat-ubatan ini dengan ketara meningkatkan keinginan seks semasa kursus (dan keluar), meningkatkan orgasme dan mengurangkan masa pemulihan di antara jalur sihat. Ia juga menunjukkan bahawa ubat anabolik Winstrol mempunyai aktiviti antiprogestin (kajian Ellis AJ, Cawston TE, 1994), oleh itu sangat baik digabungkan bersama-sama.

Kursus retabolil (nandrolone)

Dadah ini bertindak perlahan-lahan. Kesan anabolik semasa proses retabolil terungkap secara beransur-ansur, sementara terdapat peningkatan yang signifikan tetapi tidak tajam dalam jisim otot. Dari ini ia mengikuti bahawa kursus nandrolone perlu lebih lama berbanding dengan ubat anabolik yang lain. Apabila menggunakan dos yang setara dan tempoh kursus yang sama, testosteron menyebabkan kira-kira dua kali ganda berat badan. Walau bagaimanapun, testosteron mempunyai fenomena pemulihan yang lebih jelas.

Permulaan dan akhir kursus merujuk kepada suntikan pertama dan terakhir nandrolone.

 • Kursus nandrolone biasanya berlangsung 8-10 minggu, sementara tidak ada kes-kes yang jarang berlaku ketika menonjolkan atlet menggunakannya hingga enam bulan, secara beransur-ansur meningkatkan dosisnya.
 • Kursus nandrolone disyorkan dengan penggunaan testosteron wajib untuk mengelakkan kesan progestin dan kesan testosteron rendah (libido rendah, ereksi lemah).
 • Suntikan Nandrolone biasanya diberikan sekali seminggu. Memandangkan tempoh aktiviti - 15 hari, tidak perlu memberikan 2 suntikan retabolil seminggu. Tetapi jika jumlah mingguan dadah yang disuntik adalah besar, maka ia sering dibahagikan kepada dua hingga tiga suntikan.
 • Dos yang dianjurkan nandrolone adalah 200 mg atau lebih setiap minggu, dan kebiasaan dengan ubat ini harus bermula dengan dos yang lebih rendah. Pendekatan konservatif akan membolehkan untuk menilai kesan ubat pada badan anda, untuk mengelakkan masalah yang mungkin berlaku. Walau bagaimanapun, maksimum 600 mg seminggu, bersama dengan kenaikan dos meningkatkan risiko kesan sampingan. Anda boleh mendapatkan hasil yang hebat jika anda melakukan 2 kursus dengan rehat dalam dos yang munasabah, dan bukannya satu dos yang besar.
 • Jangan membuat kursus lebih lama daripada 8 minggu tanpa ubat tambahan. Dengan kursus yang panjang, anda mesti menggunakan chorionic gonadotropin. Jika hCG tidak digunakan dalam kursus yang panjang, maka perlu mengambilnya pada akhir kursus sebelum FCT, tetapi tidak sama sekali pada PCT itu sendiri.
 • Untuk menghapuskan aktiviti progesteron, bromocriptine harus dimasukkan, juga bermula dari kedua dan berakhir 2-3 minggu selepas suntikan akhir nandrolone. Diterima oleh 1.25 mg, dua kali sehari. Daripada bromocriptine, lebih baik menggunakan cabergolin yang lebih moden 0.25 mg setiap hari keempat sepanjang kursus dan 2-3 minggu selepas itu.
 • Di samping itu, untuk memulihkan paksi hipotalamus-pituitari-ujian, clomid (clomiphene citrate) telah digunakan sejak awal minggu terakhir kursus dan berakhir 2-4 minggu selepas itu, 50-100 mg dengan pembatalan beransur-ansur. Tamoxifen tidak disyorkan kerana ia meningkatkan sensitiviti dan memperluaskan populasi reseptor progesteron. [2]
 • Untuk menekan pengeluaran prolaktin dan mengurangkan aktiviti progestin, Winstrol boleh dimasukkan dalam kursus dari kedua hingga minggu lalu.
 • Penggalak testosteron boleh digunakan bukannya gonadotropin, tetapi ini kurang berkesan.
 • Untuk kesan maksimum, ambil kompleks pemakanan sukan untuk mendapatkan jisim otot dan ikuti diet untuk mendapatkan jisim otot.
 • Kursus retabolil perlu diselaraskan dengan pakar.

Kursus gabungan retabolil

Perlu diingat bahawa kursus solo retabolil mempunyai banyak kelemahan, khususnya, pengurangan libido, aktiviti perlahan, penindasan pengeluaran testosteron sendiri, dll. Kelemahan ini boleh dihapuskan dengan menambahkan testosteron pada kursus. Ini adalah standard emas untuk penggunaan nandrolone, tanpa testosteron, ubat ini tidak disyorkan untuk digunakan. Testosteron sekurang-kurangnya 2 kali lebih banyak daripada nandrolone. Nandrolone adalah terbaik digabungkan dengan ubat berikut:

 • Winstrol - sangat baik digabungkan dengan ubat.
 • Testosteron / Sustanon - sementara testosteron perlu kira-kira 2 kali lebih daripada nandrolone, contohnya, 500 mg / minggu. testosteron dan nandrolone 100-300mg / minggu.
 • Methandrostenolone - dengan 200-300mg / minggu nandrolone dan 20-40 mg methandrostenolone setiap hari, dibenarkan hanya dengan kombinasi dengan Testosteron.

Kursus yang paling optimum (dos per minggu):

 • 100-300 mg nandrolone decanoate.
 • 500 mg testosteron enanthate atau cypionate, atau 500 mg Sustanon atau Omnadren
 • 1 tablet penghambat Cabergoline dan aromatase mengikut tanda-tanda

Ulasan

Sila undi jika anda telah menggunakan ubat ini dalam amalan anda.