Aspen Poplarino Oil

Pemilik paten RU 2326685:

Ciptaan ini berkaitan dengan industri kimia dan farmaseutikal, yang berasal dari tumbuhan, yang mempunyai tindakan antivirus dan anti-radang. cara yang terdiri daripada minyak ekstrak buah pinggang dan terlepas minyak dan ekstrak putik poplar dan pucuk Aspen, dengan nisbah komponen berikut, wt%:. minyak ekstrak buah pinggang dan pucuk poplar 20-90, minyak ekstrak buah pinggang dan Aspen pucuk 10-80, campuran ekstrak minyak dan buah pinggang pucuk dan ekstrak minyak tunas poplar dan pucuk aspen, nisbah komponen berikut, wt%:. minyak ekstrak buah pinggang dan pucuk poplar 20-90, minyak ekstrak buah pinggang dan Aspen pucuk 10-80, dengan segala lemak bahan tumbuhan ekstrak, di mana tumbuh-tumbuhan yang diambil seterusnya dengan berkenaan pbw: Ledum palustre - 3 komprei - 3 vulgaris ungu - 2 fir Siberia - 1 Burdock (root) - 2 elfwort (root) - 1 chernokoren officinalis - lobak pedas 1 - 1 Conium maculatum - 2 semacam tumbuhan. hitam (rumput) - 2 hop biasa (kon) - 2 Sabelnik paya (akar) - 2 Arnica (warna) - 2, di mana nisbah ekstrak minyak lemak dan ekstrak bahan sayur-sayuran mentah yang sesuai 1: 3. alat yang dicadangkan bukan sahaja membolehkan anda untuk mengembangkan pelbagai ubat-ubatan pencegahan dan terapeutik kesan virus dan anti-radang berasaskan tumbuhan, tetapi juga untuk mendapatkan yang baru, kesan yang tidak dijangka pemulihan manusia cepat dan berkesan tanpa menggunakan ubat-ubatan lain. 2 bp f-ly

Ciptaan ini berkaitan dengan ubat, iaitu dengan cara asal tumbuhan, yang mempunyai sifat pencegahan dan pemurih.

ejen dikenali yang mempunyai tindakan antiseptik, anti-radang dan regenerasi termasuk ekstrak minyak bahan mentah sayur-sayuran yang mengandungi herba Chelidonium majus, pudina, rumput Conium maculatum, akar milkweed sianosis Pallas rumput biru, akar Calamus, semacam tumbuhan rumput, bunga mullein spora biasa strausopera Germanik (lihat Paten RF No. 2141,328, IPC A61K 35/78, 1999).

Ejen yang diketahui tidak mempunyai tindakan antivirus dan tidak berkesan dalam merawat penyakit virus catarrhal seperti influenza (virus A), jangkitan virus pernafasan akut (ARVI), otitis, adenoids, sinusitis, tonsillitis.

Dikenali ejen anti-radang, analgesik, tindakan immunostimulatory, termasuk ekstrak minyak lidah, buah dudaim, Cassandras, ephedra, cemara, pain (buah pinggang), bawang putih, popular (buah pinggang), Jintan saru dan rumput chihotnoy (lihat. Paten Federation №2208447, 2001).

Alat ini tidak mempunyai kesan terapeutik pada penyakit kulat dan parasit, penyakit sistem muskuloskeletal, dan tidak cukup berkesan dalam pencegahan dan rawatan jangkitan virus.

Ciptaan ini adalah untuk memperluaskan spektrum dan meningkatkan keberkesanan kesan terapeutik pada badan dan meningkatkan pelbagai ubat pencegahan dan terapeutik berdasarkan bahan mentah sayuran.

masalah itu tidak diselesaikan dalam cara tertentu untuk pencegahan dan rawatan penyakit yang terdiri daripada ekstrak minyak sayur-sayuran mentah ekstrak putik poplar terdiri daripada minyak dan poplar pucuk dan terdiri daripada lebih ekstrak minyak pucuk buah pinggang dan Aspen, dengan nisbah komponen berikut,% berat.:

Di samping itu, alat itu mungkin mengandungi ekstrak minyak tunas dan tunas willow.

Alat ini juga boleh mengandungi ekstrak minyak campuran herba kering: wormwood, tansy biasa, pakis lelaki, akar dandelion pada nisbah jisim 1: 1: 2: 2.

Cara boleh juga tambahan terdiri daripada bahan-bahan lemak ekstrak tumbuhan seperti berikut di bahagian mengikut nisbah berat: palustre Ledum - 3, komprei - 3, lilacs biasa - 2, cemara Siberia - 1, Burdock (root) - 2, Elecampane tinggi (root). - 1, kayu-mat - 1, lobak pedas - 1, hemlock ditemui - 2, semacam tumbuhan hitam (herba) - 2, hop biasa (lebam) - 2, cinquefoil paya (akar) - Arnica 2 gunung (warna) - 2, nisbah minyak dan ekstrak lemak adalah 1: 3.

Penggunaan ekstrak minyak bukan sahaja buah pinggang, tetapi juga pucuk poplar bersama-sama dengan komponen lain daripada cara-cara dalam nisbah yang dituntut memberikan kesan antiviral ketara yang tidak dijangka serta anti-bakteria, anti-kulat, anti-radang dan, sebagai tambahan, menambah ekstrak minyak campuran yang dituntut herba kering - antiparasit tahan tambahan kesannya, dan apabila menambah ekstrak lemak yang dituntut bahan baku tumbuhan mempunyai kesan penyembuhan yang disasarkan ke atas sistem lokomotor radas ny.

Alat disediakan seperti berikut.

Secara berasingan, untuk setiap jenis ekstrak minyak tumbuhan ubatan, bahan mentah yang baru dikumpulkan dicurahkan dengan minyak sayuran sejuk dalam nisbah 1: 2. Pembuatan bahan mentah berlaku dalam masa 3 bulan pada suhu 20-25 ° C di tempat yang gelap dan dengan goncang yang tetap campuran. Selepas itu, campuran itu ditapis melalui penapis dan diperah oleh sentrifuging. Ekstrak minyak yang diperoleh tumbuhan bercampur dengan nisbah yang dikemukakan.

Untuk penyediaan ekstrak lemak bahan baku tumbuhan ia dikumpulkan, dihancurkan dan dicampur dalam kuantiti di atas. Kemudian, sebagai contoh, daging babi dalaman lemak tanpa lemak atau mentega yang dibakar lembu dicairkan ke keadaan cair dan bahan mentah dimasukkan ke dalamnya pada kadar 100 g setiap 1 kg lemak. Campuran dipanaskan pada suhu 70 ° C selama 3 jam, ditapis dan diperah dalam sentrifuge. Kemudian, ekstrak lemak yang dihasilkan dicampur dengan ekstrak minyak tunas dan pucuk, contohnya, poplar, aspen dan willow dalam nisbah 3: 1.

Penggunaan dana untuk pencegahan dan rawatan penyakit virus.

Contoh 1 Dalam taska ke tadika Tyumen pada musim luruh dan musim sejuk tempoh telah diterapkan ke dalam petikan anak hidung sebelum keluar ejen yang terdiri daripada campuran minyak ekstrak poplar (55 wt.%) Dan Aspen (45 wt.%). Akibatnya, kejadian jangkitan virus telah menurun dengan ketara. Semasa tempoh musim luruh musim sejuk, ia tidak melebihi 5% kanak-kanak.

Contoh 2. Wanita, berusia 34 tahun. Titer antibodi kepada sitomegalovirus telah dikesan... 1 sudu teh 1 kali sehari dari November hingga Februari untuk mengelakkan influenza - ejen yang mengandungi 90% berat daripada ekstrak minyak poplar dan 10% berat daripada ekstrak minyak Aspen dan tambahan 100 mL campuran ini, sebagai contoh 25 ml ekstrak minyak pokok willow mengambil. Hasilnya, ia melarikan diri jangkitan influenza semasa wabak bermusim dan tidak dikesan titer antibodi untuk cytomegalovirus. Tempoh susulan adalah 4 tahun. Titer antibodi tidak dikesan. Darah untuk titers diambil 1 kali setahun.

Contoh 3. Boy, berumur 8 tahun. Sakit dengan ARVI 5 kali setahun, sinusitis, tumbuhan adenoid 3 darjah. Dari rawatan pembedahan ditolak. Dia mengambil ubat itu mengikut contoh 2 hingga 1 sudu sekali sehari untuk malam dan menguburkan hidungnya dua kali sehari dari bulan November hingga 2 Mac berturut-turut. Akibatnya, sinusitis sepenuhnya sembuh, semasa rawatan tidak ada satu kes SARS atau influenza, tumbuhan adenoid 1 derajat.

Penggunaan dana untuk rawatan keradangan banal.

Contoh 4. Wanita, berumur 40 tahun. Bronkitis kerana sejuk. Aduan batuk kering yang mengecewakan. Ejen pentadbiran telah ditetapkan mengandungi 90% berat ekstrak minyak poplar dan 10% berat ekstrak minyak aspen dan tambahan 100 ml campuran ini, contohnya 25 ml ekstrak minyak willow, 1 sudu teh 3 kali sehari selama 2 hari. Batuk berhenti, mengambil antitussive lain tidak diperlukan.

Contoh 5. Boy, 6 tahun. Meningkatkan suhu badan kepada 38.5 ° C, hiperemia meresap di tekak, sakit ketika menelan. Ditugaskan untuk membilas tekak dengan produk yang mengandung ekstrak minyak poplar 20% berat dan 80% berat ekstrak minyak aspen 2 kali sehari. Selepas bilas pertama, suhu badan menurun kepada 37 ° C, hiperemia menurun dengan ketara. Selepas bilas kedua, suhu kembali normal, hiperemia hilang.

Penggunaan dana untuk rawatan penyakit kulat.

Contoh 6. Perempuan, 56 tahun. Luka kulat kulit dan kuku pada kaki dan tangan. Gatal, terbakar. Selepas mengadun selama 2 bulan memampatkan semalaman dengan ejen yang mengandungi 70 wt.% Daripada ekstrak minyak poplar dan 30 wt.% Daripada ekstrak minyak Aspen dan tambahan 100 mL campuran ini, sebagai contoh 15 ml ekstrak minyak pokok willow, ia telah diperhatikan penyembuhan kulit lengkap dengan pertumbuhan semula kuku yang sihat di pangkalan.

Penggunaan alat untuk merawat penyakit parasit.

Contoh 7. Boy, 7 tahun. Aduan gigi berakar pada waktu malam, sianosis periorbital. Analisis kotoran pada telur cacing adalah negatif. minuman diberikan berpuasa 2 kali sehari selama 3 hari dengan 0.5 ejen sudu teh terdiri daripada campuran minyak ekstrak poplar dan Aspen (1: 1) - 200 ml, dan, sebagai contoh, 100 ml campuran ekstrak minyak herba kering: wormwood, tansy biasa, pakis lelaki, akar dandelion dengan nisbah jisim komponen 1: 1: 2: 2. Pesakit diperhatikan sebagai hasil beramai-ramai ascarids dewasa dan pinworms.

Penggunaan dana untuk rawatan sistem muskuloskeletal.

Contoh 8. Gadis, berumur 18 tahun. Pecah pinggang yang rumit dalam kemalangan kereta. Sakit di sendi pinggul. Memampatkan ejen yang mengandungi campuran 100 g ekstrak minyak pucuk dan tunas poplar, Aspen dan willow ekstrak 300 g lemak sayur-sayuran campuran bahan mentah dalam nisbah di bahagian-bahagian mengikut berat:. Ledum palustre - 3, komprei - 3, lilacs biasa - 2, cemara Siberia - 1, burdock (root) - 2, Elecampane tinggi (root) - 1, chernokoren officinalis - 1, lobak pedas - 1, Conium maculatum - 2, luntur hitam (rumput) - 2, hop biasa (lebam) - 2, rumput koloni (akar) - 2, arnica gunung (warna) - 2, sangat meredakan rasa sakit, sehingga gadis ka secara senyap-senyap tertidur.

Contoh 9. Sekumpulan guru sekolah menghancurkan tulang belakang campuran minyak dan ekstrak lemak yang disediakan serupa untuk contoh 8. Pada akhir bulan, semua subjek menceritakan kehilangan kesakitan di tulang belakang, masalah, pemulihan sepenuhnya amplitud pergerakan.

Oleh itu, alat yang dicadangkan bukan sahaja membolehkan anda memperluaskan rangkaian ubat pencegahan dan terapi secara tumbuhan, tetapi juga untuk mendapatkan kesan baru yang tidak dijangka untuk pemulihan seseorang yang cepat dan berkesan tanpa menggunakan ubat-ubatan lain, serta untuk mencegah penyakit jangkitan virus.

1. Alat dengan kesan antivirus dan anti-radang, dicirikan kerana ia mengandungi campuran ekstrak minyak buah pinggang dan pucuk poplar dan ekstrak minyak buah ginjal dan pucuk aspen pada nisbah berikut,%:

T.V. Plesovskikh, ahli fitoterapi: Memperkuat kekebalan pada musim luruh

# 39 (840) / 20 Oktober '15

Berakhir Bermula di №37 (838) - №38 (839)

Siapakah yang contraindicated untuk hypericum? Siapa yang mempunyai tekanan darah tinggi. Namun, Hypericum adalah perangsang otot yang sangat kuat. Ia nada otot dan perut, dan pundi hempedu, dan seluruh usus, pundi kencing, rahim, otot rangka, otot mata dan saluran otot. Oleh itu, kapal-kapal mula berada dalam keadaan baik. Ia sangat sesuai untuk saluran darah nada yang bergantung kepada meteorologi. Ia harus diminum secara ketat dengan kursus tidak lebih daripada dua minggu, tetapi perlu menetapkan berapa kerap mengulang kursus ini. Wort St. John membunuh semua mikroflora usus patogen, serta wormwood, tansy, aspen. Pemusnahan mikroflora ini dipanggil dekontaminasi. Ia dilakukan sebelum rawatan dysbiosis. Sekiranya imuniti lemah pada kanak-kanak atau pada orang dewasa, anda mesti terlebih dahulu berfikir tentang dysbacteriosis.

Minyak poplar dan aspen mabuk 2 kali sehari. Bukan sahaja prophylactically pada waktu malam diambil, dan satu sudu teh 2 kali sehari antara makan. Tetapi salah satu resepsi selalu untuk malam. Selepas minyak pembersihan, selepas minyak burdock, poplar-aspen mabuk.

Minyak pembersihan membawa perkara kasar, deposit, genangan. Dan pokok poplar-aspen sudah membunuh bahawa mikroflora, yang di lipatan, dalam sphincters, dalam lengkung, hidup selama bertahun-tahun, sebuah mikroflora yang ditubuhkan. Dan setelah bakterya hidup mabuk: bifidumbacterin, bifikol untuk pemulihan, yang akan ditaburkan di dinding usus. Dan kemudian kami menyelesaikan kursus memperbaiki saluran pencernaan.

Jadi, dan untuk menguatkan sistem imun.

- Sudah tentu, imuniti semakin meningkat. Kursus ini menghidupkan semula usus sepenuhnya, mengembalikan kebolehtelapannya, mengurangkan kebolehtelapan kepada alergen.

Mukosa hidung juga boleh mengalami dysbacteriosis, ia mempunyai mikroflora yang normal dan sihat. Untuk memperbaiki membran mukus ini, perlu untuk menghapuskan penyakit jangkitan kronik: adenoids, sinusitis dan otitis. Itulah, itu sahaja yang anda perlukan untuk menyembuhkan. Ini juga termasuk gigi karies, selalunya mereka adalah patogen yang menyokong nasofaring. Ia sedang sembuh dengan banyak ubat, tetapi setelah menjalani rawatan.

Pengairan sangat berguna minyak lendir poplar-aspen. Di bahagian belakang nasofaring ada satu bilion kelompok kelenjar getah bening. Mereka berdiri seperti tentera yang menjaga. Jangkitan baru-baru ini - mereka, sebagai pegawai kastam, bekerja: mereka menerima, mengakui, "membaca" virus ini dan badan diberitahu senjata apa yang harus digunakan terhadap musuh ini. Untuk membantu kastam ini, minyak poplar perlu mengebumikan pada hari pertama. Sebaik sahaja anda merasakan tanda-tanda awal penyakit ini - pengairan di hidung. Anda boleh tinggal di rumah, jangan pergi ke mana-mana, berbaring di atas sofa, minum banyak selesema, seperti raspberi, madu, cranberi, cranberry, dan menguburkan hidung anda setiap jam dalam setiap lubang hidung, "melemparkan" untuk menelan minyak ini. Kemudian para pegawai kastam ini, tentara pertama ini benar-benar membunuh virus itu.

Bercakap
Valentina Efremova

Minyak Topolino-aspen

Ia mempunyai kesan terapeutik yang luas, mempamerkan antiviral, antibakteria, antikulat, dan kesan anti-radang yang jelas, adalah antipiretik, diaphoretic, mencairkan persekitaran dalaman tubuh. Ia mempunyai sifat analgesik, menenangkan dan expectorant.

Amaran: kuantiti terhad barang dalam stok!

Ciri-ciri

Penerangan

Ia mempunyai kesan terapeutik yang luas, mempamerkan antiviral, antibakteria, antikulat, dan kesan anti-radang yang jelas, adalah antipiretik, diaphoretic, mencairkan persekitaran dalaman tubuh.
Ia mempunyai sifat analgesik, menenangkan dan expectorant.

Petunjuk:

 • jangkitan virus: influenza, ARVI, herpes, jangkitan sitomegalovirus, dll.
 • virus, bakteria, penyakit kulat: organ ENT, rongga mulut, sistem pernafasan;
 • Penyakit saluran gastrousus (buasir, fisur dubur, kolitis kronik dan enteritis, dysbacteriosis usus, hati dan limpa (hepatitis);
 • sistem urogenital (urolithiasis, prostatitis, sistitis, uretritis, vaginitis, kolpitis);
 • gangguan peredaran otak, strok, lumpuh, paresis;
 • insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sakit kepala;
 • neuralgia, sciatica, sciatica;
 • penyakit kardiovaskular, urat varicose, thrombophlebitis, aterosklerosis;
 • Kesakitan sendi otot (arthrosis, arthritis, myositis, reumatik, gout, sakit belakang);
 • penyakit kulit kulat, jerawat dan ruam pustular, kelemumur.

Penggunaan dalaman: pencegahan 1h. l pada waktu malam tanpa minum apa-apa.
Untuk penyakit wanita, suntikan minyak hangat pada waktu tidur dari 3 hari hingga 2 minggu.
Enema - dengan buasir, proctitis, kolitis, prostatitis, endometriosis kronik, dan menguatkan pundi kencing untuk masuk semalaman (kursus sehingga 2 bulan.).
Pemanasan memampatkan - dalam kes arthritis, arthrosis, myositis, sakit belakang, intenskan gosok minyak yang dipanaskan ke bahagian tubuh yang berpanjangan, di atas dan di bawah, sehingga minyak diserap, ulangi 2-3 kali setiap sesi. Selepas menggosok, balut selama 20-40 minit.
Menggosok dan urut - untuk insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sapu minyak panas ke leher dan kawasan kolar pada waktu malam.
Untuk penyakit kulit pustular, jerawat, pruritus, gosokkan minyak ke kawasan yang terkena 3-4 kali sehari selama 2-4 minggu.
Titisan hidung. Cair 1: 1 minyak sayuran atau suci. Sapukan 1/3 jarum suntikan insulin pada waktu malam.
Untuk menyuburkan dan merangsang pertumbuhan rambut, gosokkan minyak hangat sehingga diserap ke kulit kulit kepala, biarkan selama 1-2 jam (atau semalaman), dan kemudian basuh rambut anda dengan syampu biasa.
Dalam bilik mandi. Apabila anda mula memasuki bilik stim, tunggu berpeluh yang berlimpah, bilas badan dengan banyak air suam dan lapkan peluh. Selepas beristirahat, gunakan minyak yang banyak pada kulit badan, muka, tangan, kaki, kemudian stim dengan penyapu. Selepas bilik stim, basuh, keringkan dan lembapkan badan, seperti yang dinyatakan di atas. Selepas mengambil mandi atau mandi, lap kering dan juga mengganggunya.

MINYAK TOPOLINO-OSINOVA - Sodware Miracle remedy.

Di sini kami meletakkan video yang terbaik, menarik, bermaklumat, berguna tentang cara mengekalkan kesihatan, menjalani kehidupan yang sihat, makan, dirawat, dan sebagainya.

Seperti beberapa jenis video mengenai kesihatan? Tawarkan kepada kami untuk meletakkan di sini dan mungkin ia akan muncul tidak lama lagi, beribu-ribu pengguna akan dapat melihatnya, atau tambah sendiri sedikit lebih rendah dalam komen menggunakan rangkaian sosial VKontakte. Semua orang akan mendapat manfaat.

Bahan video yang dipanggil "Minyak TOPOLINO-OSINOVA - The Miracle Sore Remedy." Diterbitkan oleh penulis "Sains tidak menyakiti" selama 1 tahun. lalu, ia sudah dilihat 1, 682 kali. Saya suka video 45 dan tidak menyukainya 0 pengguna laman Zdorovoe.tv.

Penerangan video dari pengarang Sains tidak menyakiti:

Selamat siang Hari ini kita akan memberitahu anda mengenai cara penyembuhan seperti Minyak TOPOLINO-OSIN
Nikmati tontonan anda.
► Buka uraian ↓↓↓↓ penerangan

➊ Saya berada di VK:
➋ Kumpulan VK:
➌ Laman web kami:
➍ Instagram:
➎ Rakan-rakan sekelas:
➏ Facebook:


Cadangan perniagaan: [email protected]

RAKAN KAMI:
Farmasi biara:
Doktor kedai:

• Kami: Rusia, Yekaterinburg, ul. Lunacharsky, d.57

ANDA BOLEH MENGISI PERTANYAAN ANDA DALAM KOMENTAR

Harap tidak perlu mengiklankan saluran, tapak dan sebagainya.
Juga, jangan gunakan bahasa kotor dalam komen, bersikap sopan dan hormati pendapat orang lain. Sumber youtube.com/watch?v=sNXTZpiOnsA

Video kesihatan ini bukan sahaja boleh dilihat secara dalam talian di Zdorovoe.tv, tetapi juga dimuat turun secara percuma dan tanpa pendaftaran dalam format video popular: mp4, x-flv, 3gpp dan lain-lain. Anda hanya perlu klik pada butang "Muat Turun" di bahagian atas tapak dan gerakkan slider ke kanan. Di samping itu, anda mempunyai peluang untuk menonton video maklumat lain mengenai kesihatan, kecantikan, pemakanan, penyakit, ubat, rawatan dan ubat-ubatan dari pengarang "Sains tidak sakit", Yang juga boleh didapati di laman web ini dan juga video pendidikan lain yang berkaitan yang berkaitan dengan kesihatan, rawatan, perubatan, dan bukan sahaja laman video kami mempunyai reka bentuk baru yang adaptif, yang membolehkan anda untuk melihat bahan-bahan di mana-mana peranti mudah alih :. Tablet, telefon pintar, telefon dan peranti lain.

Lihat juga video yang menarik mengenai topik kesihatan:

Jangan lupa untuk menambah video berkaitan kesihatan maklumat kepada penanda buku anda! Untuk dapat kembali ke tontonan mereka.

Minyak Topolino-Osinovoye, 100 ml (Farmasi Biara)

Minyak topolino-aspen mempunyai kesan terapeutik yang luas, mempamerkan antiviral, antibakteria, antikulat, kesan anti-radang yang jelas, adalah febrifuge, diaphoretic, mencairkan persekitaran dalaman badan.

Minyak itu mempamerkan sifat analgesik, sedatif dan ekspektoran yang sederhana.

Komposisi, sifat dan petunjuk untuk penggunaan minyak poplar-aspen dari "Farmasi Biara"

Struktur: ekstrak minyak tumbuhan di mana aspirin semulajadi telah ditemui buat kali pertama. Minyak suci dari ikon ikon Ikon Mirakul dari Ibu Kazan Tuhan Chimeyevskaya telah ditambah kepada komposisi.

Ciri-ciri umum minyak mempunyai kesan terapeutik yang luas, menunjukkan kesan anti-bakteria antibakteria, antijamur, anti-radang yang jelas, adalah febrifugal, diaphoretic, mencairkan persekitaran dalaman badan. Minyak itu mempamerkan sifat analgesik, sedatif dan ekspektoran yang sederhana.

Petunjuk untuk menggunakan minyak poplar-aspen

 • jangkitan virus: influenza, ARVI, herpes, jangkitan sitomegalovirus, dll.
 • virus, bakteria, penyakit kulat:
 • Organ ENT (frontitis, rinitis, faringitis, sakit tekak, otitis media)
 • rongga mulut (stomatitis, gingivitis, penyakit periodontal)
 • sistem pernafasan (sejuk, bronkitis, radang paru-paru, batuk kering paru-paru)
 • saluran gastrousus (buasir, fisur dubur, kolitis kronik dan enteritis, disbacteriosis usus, hati dan limpa (hepatitis)
 • sistem urogenital (urolithiasis, prostatitis, cystitis, urethritis, vaginitis, kolpitis)
 • pencegahan dan rawatan gangguan peredaran darah, strok, lumpuh, paresis;
 • insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sakit kepala, neuralgia, sciatica, sciatica;
 • pencegahan dan rawatan penyakit kardiovaskular, urat varikos, trombophlebitis, aterosklerosis;
 • Kesakitan sendi otot (arthrosis, arthritis, myositis, reumatik, gout, sakit belakang);
 • penyakit kulit kulat, jerawat dan ruam pustular, kelemumur, rangsangan pertumbuhan rambut.

Kontraindikasi dan kaedah penggunaan minyak poplar-aspen

Contraindications: intoleransi individu (alergi).

Kaedah permohonan: Jika anda terdedah kepada alahan, sebelum digunakan, ujian untuk kepekaan individu - gunakan sedikit pada kulit bahu dalam, tunggu antara 20-30 minit hingga 4 jam. Apabila gatal, kemerahan, bengkak - tidak terpakai. Penggunaan luar minyak adalah dinasihatkan untuk menggabungkan dengan pengambilan dalamannya.

Permohonan Dalaman. Sebagai langkah pencegahan, 1 sudu teh sekali untuk malam, tanpa minum apa-apa. Dalam kes rawatan jangkitan virus pernafasan akut, anda perlu mencurahkan suntikan insulin ke dalam setiap lubang hidung setiap jam sepanjang hari. Sekiranya sakit tekak, suntikan minyak melalui hidung untuk membersihkan dinding posterior nasofaring dan tonsil. Untuk stomatitis, gingivitis, penyakit periodontal - memohon 1 mililiter kepada gusi. Ulang 4-6 kali sehari dan sentiasa pada waktu malam.

Pengairan. Untuk penyakit wanita, suntikan minyak hangat dalam jumlah 2 mililiter dengan jarum suntik tanpa jarum ke dalam vagina pada waktu malam sebelum tidur dari 3 hari hingga 2 minggu.

Enemas. Untuk buasir, proctitis, kolitis, prostatitis, endometriosis kronik dan menguatkan pundi kencing, suntikan minyak hangat dalam jumlah 2 mililiter pada waktu malam (sehingga 2 bulan).

Pemanasan memampatkan. Dalam kes arthritis, arthrosis, myositis, sakit belakang, ia adalah intensif untuk menggosok minyak yang dipanaskan dengan baik ke bahagian tubuh yang berpanjangan, di atas dan di bawah, sehingga minyak diserap, mengulangi 2-3 kali setiap sesi. Selepas menggosok dalam pembungkus tempat sakit selama 20-40 minit.

Menggosok dan urut. Untuk insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sapu minyak hangat ke leher dan kawasan kolar pada waktu malam. Untuk penyakit kulit pustular, jerawat, pruritus, gosokkan minyak ke kawasan yang terkena 3-4 kali sehari selama 2-4 minggu.

Titisan hidung. Cair 1: 1 dengan sayuran biasa atau minyak suci. Sapukan 1/3 jarum suntikan insulin pada waktu malam.

Untuk menyuburkan dan merangsang pertumbuhan rambut, gosokkan minyak hangat sehingga diserap ke kulit kulit kepala, biarkan selama 1-2 jam (atau semalaman), dan kemudian basuh rambut anda dengan syampu biasa.

Dalam mandi: Pada kemasukan pertama ke dalam bilik stim, tunggu berpeluh yang berlimpah, bilas badan dengan air yang banyak dan hangat dan lap keringat peluh kering. Selepas beristirahat, gunakan minyak yang banyak pada kulit badan, muka, tangan, kaki, kemudian stim dengan penyapu. Selepas bilik stim, basuh, keringkan dan lembapkan badan, seperti yang dinyatakan di atas. Selepas mengambil mandi atau mandi, lap kering dan juga mengganggunya.

MINYAK TOPOLINO-OSINOVA - Sodware Miracle remedy.

Tunjukkan panel kawalan

 • Diterbitkan: Selasa, 19 Disember 2017
 • Selamat siang Hari ini kita akan memberitahu anda mengenai cara penyembuhan seperti Minyak TOPOLINO-OSIN
  Nikmati tontonan anda.
  ► Buka uraian ↓↓↓↓ penerangan

➊ Saya di VK: https://vk.com/id337105529
➋ Kumpulan VK: https://vk.com/lavkalek
Laman web kami: https://www.ekblekar.com
➍ Instagram: https://www.instagram.com/monapteka
➎ Classmates: https://www.ok.ru/group/58419070304302
Facebook: https://www.facebook.com/monapteka

Cadangan perniagaan: [email dilindungi]

RAKAN KAMI:
Farmasi biara: https://www.maptekaekb.com
Kedai doktor: https://www.ekblekar.com

• Kami: Rusia, Yekaterinburg, ul. Lunacharsky, d.57

ANDA BOLEH MENGISI PERTANYAAN ANDA DALAM KOMENTAR

Minyak Topolino-aspen 100 ml.

Ketahui ketersediaan item

Penerangan

jangkitan virus: influenza, ARVI, herpes, jangkitan sitomegalovirus, dll.

virus, bakteria, penyakit kulat:

* Organ ENT (frontitis, rhinitis, pharyngitis, tonsilitis, otitis media);

* rongga mulut (stomatitis, gingivitis, penyakit periodontal);

* Sistem pernafasan (sejuk, bronkitis, radang paru-paru, batuk kering paru-paru);

* Saluran gastrousus (buasir, fisur dubur, kolitis kronik dan enteritis, disbacteriosis usus, hati dan limpa (hepatitis);

* Sistem genitouriner (urolithiasis, prostatitis, cystitis, urethritis, vaginitis, kolpitis);

pencegahan dan rawatan gangguan peredaran darah, strok, lumpuh, paresis;

insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sakit kepala, neuralgia, sciatica, sciatica;

pencegahan dan rawatan penyakit kardiovaskular, urat varikos, trombophlebitis, aterosklerosis;

Kesakitan sendi otot (arthrosis, arthritis, myositis, reumatik, gout, sakit belakang);

penyakit kulit kulat, jerawat dan ruam pustular, kelemumur, rangsangan pertumbuhan rambut.

Minyak Topolino-Aspen (100 ml) Farmasi Monastik

Struktur: ekstrak minyak tumbuhan di mana aspirin semulajadi telah ditemui buat kali pertama. Minyak suci dari ikon ikon Ikon Mirakul dari Ibu Kazan Tuhan Chimeyevskaya telah ditambah kepada komposisi.

Ciri-ciri am: minyak mempunyai kesan terapeutik yang luas, mempamerkan antiviral, antibakteria, antikulat, kesan anti-radang yang jelas, adalah februgugal, diaphoretic, mencairkan persekitaran dalaman badan. Minyak itu mempamerkan sifat analgesik, sedatif dan ekspektoran yang sederhana.

Petunjuk:

 • jangkitan virus: influenza, ARVI, herpes, jangkitan sitomegalovirus, dll.
 • virus, bakteria, penyakit kulat:

- Organ-organ ENT (frontitis, rinitis, faringitis, sakit tekak, otitis media);

- rongga mulut (stomatitis, gingivitis, penyakit periodontal);

- sistem pernafasan (sejuk, bronkitis, pneumonia, tuberkulosis pulmonari);

-saluran gastrousus (buasir, fisur dubur, kolitis kronik dan enteritis, disbacteriosis usus, hati dan limpa (hepatitis));

- sistem urogenital (urolithiasis, prostatitis, sistitis, uretritis, vaginitis, kolpitis);

 • pencegahan dan rawatan gangguan peredaran darah, strok, lumpuh, paresis;
 • insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sakit kepala, neuralgia, sciatica, sciatica;
 • pencegahan dan rawatan penyakit kardiovaskular, urat varikos, trombophlebitis, aterosklerosis;
 • Kesakitan sendi otot (arthrosis, arthritis, myositis, reumatik, gout, sakit belakang);
 • penyakit kulit kulat, jerawat dan ruam pustular, kelemumur, rangsangan pertumbuhan rambut.

Contraindications: intoleransi individu (alergi).

Kaedah penggunaan:

Jika anda terdedah kepada alahan, sebelum digunakan, ujian untuk kepekaan individu - memohon sedikit ke kulit bahu dalam, tunggu 20-30 minit hingga 4 jam. Apabila gatal, kemerahan, bengkak - tidak terpakai. Penggunaan minyak luar adalah dinasihatkan untuk menggabungkan dengan pengambilan dalamannya.

1) Penggunaan dalaman. Sebagai langkah pencegahan, 1 sudu teh sekali untuk malam, tanpa minum apa-apa. Dalam kes rawatan ARVI, ½ insulin jarum suntikan perlu disuntik ke dalam setiap lubang hidung setiap jam untuk sepanjang hari. Sekiranya sakit tekak, suntikan minyak melalui hidung untuk membersihkan dinding posterior nasofaring dan tonsil. Dengan stomatitis, gingivitis,

penyakit periodontal - memohon 1 mililiter kepada gusi. Ulang 4-6 kali sehari dan sentiasa pada waktu malam.

2) Pengairan. Untuk penyakit wanita, suntikan minyak hangat dalam jumlah 2 mililiter dengan jarum suntik tanpa jarum ke dalam vagina pada waktu malam sebelum tidur dari 3 hari hingga 2 minggu.

3) Enema. Untuk buasir, proctitis, kolitis, prostatitis, endometriosis kronik dan menguatkan pundi kencing, suntikan minyak hangat dalam jumlah 2 mililiter pada waktu malam (sehingga 2 bulan).

4) Pemanasan memampatkan. Dalam kes arthritis, arthrosis, myositis, sakit belakang, ia adalah intensif untuk menggosok minyak yang dipanaskan dengan baik ke bahagian tubuh yang berpanjangan, di atas dan di bawah, sehingga minyak diserap, mengulangi 2-3 kali setiap sesi. Selepas menggosok dalam pembungkus tempat sakit selama 20-40 minit.

5> Menggosok dan urut. Untuk insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sapu minyak hangat ke leher dan kawasan kolar pada waktu malam. Untuk penyakit kulit pustular, jerawat, pruritus, gosokkan minyak ke kawasan yang terkena 3-4 kali sehari selama 2-4 minggu.

6) titisan hidung. Cair 1: 1 dengan sayuran biasa atau minyak suci. Sapukan 1/3 jarum suntikan insulin pada waktu malam.

Untuk menyuburkan dan merangsang pertumbuhan rambut, gosokkan minyak hangat sehingga diserap ke kulit kulit kepala, biarkan selama 1-2 jam (atau semalaman), dan kemudian basuh rambut anda dengan syampu biasa.

Dalam mandi: Pada kemasukan pertama ke dalam bilik stim, tunggu berpeluh yang berlimpah, bilas badan dengan air yang banyak dan hangat dan lap keringat peluh kering. Selepas beristirahat, gunakan minyak yang banyak pada kulit badan, muka, tangan, kaki, kemudian stim dengan penyapu. Selepas bilik stim, basuh, keringkan dan lembapkan badan, seperti yang dinyatakan di atas. Selepas mengambil mandi atau mandi, lap kering dan juga mengganggunya.

Harus diingat bahawa teh, koleksi yang ditawarkan oleh farmasi biara adalah dikhususkan, dan minyak, salep dan bau dalam komposisi mereka mengandungi minyak suci lampu ikon Ikhtisar Ajaib Ibu Kazan Tuhan Chimeyev. Oleh itu, dana ini memerlukan rawatan khas dan berhati-hati.

Katalog Produk

Produk dari kerepek

Aspen minyak 200 ml. ke belakang

Permohonan: Untuk menerima di dalam dua kali sehari, pada waktu pagi dan petang. Pada waktu pagi perut kosong 30 minit sebelum makan. Pada petang sebelum tidur. Tahan di mulut sedikit dan menelan. Mulakan lebih baik dengan satu sudu teh. Secara beransur-ansur bertambah ke ruang makan. Kursus 21 hari. Pada kehendak dan keadaan, ambil semula kursus dalam masa 5-7 hari. Prosedur yang terbaik dilakukan 2-3 kali setahun.

Minyak aspen

Sifat penyembuhan:
Minyak Aspen membantu "membersihkan" organ-organ dalaman (usus, hati, perut, paru-paru, dan lain-lain). Ia mempunyai kesan terapeutik yang luas, mempamerkan antiviral, antibakteria, antikulat, dan kesan anti-radang yang jelas, adalah antipiretik, diaphoretic, mencairkan persekitaran dalaman tubuh. Menunjukkan sifat analgesik, sedatif dan expectorant yang sederhana.
Petunjuk: jangkitan virus: influenza, ARVI, herpes, jangkitan sitomegalovirus, dan lain-lain virus, bakteria, penyakit kulat:
- organ ENT (frontitis, rinitis, pharyngitis, tonsillitis, otitis media); - rongga mulut (stomatitis, gingivitis, penyakit periodontal); - sistem pernafasan (sejuk, bronkitis, pneumonia, tuberkulosis pulmonari); - saluran gastrointestinal (buasir, fisur dubur, kolitis kronik dan enteritis, usus usus, hati dan limpa (hepatitis)); - sistem genitouriner (urolithiasis, prostatitis, sistitis, uretritis, vaginitis, kolpitis);
Pencegahan dan rawatan:
- gangguan peredaran otak, strok, lumpuh, paresis; - insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sakit kepala, neuralgia, sciatica, sciatica; - pencegahan dan rawatan penyakit kardiovaskular, urat varikos, trombophlebitis, aterosklerosis; - Kesakitan sendi otot (arthrosis, arthritis, myositis, reumatik, gout, sakit belakang); - Penyakit kulit jamur, jerawat dan ruam pustular, kelemumur, rangsangan pertumbuhan rambut.
Contraindications: intoleransi individu (alergi).

Minyak Topolino-Aspen,

 • Org. bayaran (prabayar) 18%
 • Kos sebanyak 212 rubel.

28 penghantaran Mar.

 • Tarikh berhenti 03/03/2019
 • Minimal 10 000 Rubles.
 • Dikumpul 42%

Petunjuk:
Farmasi biara

jangkitan virus: influenza, ARVI, herpes, jangkitan sitomegalovirus, dll.

virus, bakteria, penyakit kulat:

* Organ ENT (frontitis, rhinitis, pharyngitis, tonsilitis, otitis media);

* rongga mulut (stomatitis, gingivitis, penyakit periodontal);

* Sistem pernafasan (sejuk, bronkitis, radang paru-paru, batuk kering paru-paru);

* Saluran gastrousus (buasir, fisur dubur, kolitis kronik dan enteritis, disbacteriosis usus, hati dan limpa (hepatitis);

* Sistem genitouriner (urolithiasis, prostatitis, cystitis, urethritis, vaginitis, kolpitis);

pencegahan dan rawatan gangguan peredaran darah, strok, lumpuh, paresis;

insomnia, kerengsaan, tekanan saraf, sakit kepala, neuralgia, sciatica, sciatica;

pencegahan dan rawatan penyakit kardiovaskular, urat varikos, trombophlebitis, aterosklerosis;

Kesakitan sendi otot (arthrosis, arthritis, myositis, reumatik, gout, sakit belakang);

penyakit kulit kulat, jerawat dan ruam pustular, kelemumur, rangsangan pertumbuhan rambut.