Kuasa

Escherichia coli dalam smear: betapa seriusnya

Kandungan artikel Escherichia coli dalam smear: betapa seriusnya Bagaimana untuk merawat E. coli di rumah Bagaimana untuk menghilangkan coccobacilliPunca dan tanda-tanda kehadiran E.

Baca Lebih Lanjut

Pil yang kembung dan pembentukan gas lebih baik?

Penyebab peningkatan pembentukan gas boleh cukup banyak - dari faktor fisiologi yang tidak berbahaya yang berkaitan dengan makan berlebihan, kepada penyakit berjangkit berbahaya.

Baca Lebih Lanjut

Leukosit dalam ujian darah

Sel darah putih - pembela badan kitaLeukosit, WBC (sel darah putih - sel darah putih) - sel darah yang melindungi tubuh dari jangkitan dan bakteria, virus, dan lain-lain. Mekanisme kawalan utama adalah ujian darah biasa.

Baca Lebih Lanjut

Rasa tidak menyenangkan di dalam mulut dan punca-puncanya

Sensasi rasa aneh adalah sekumpulan keadaan anomali multifactorial, rupa yang dikaitkan dengan perkembangan sejumlah penyakit di dalam tubuh manusia.

Baca Lebih Lanjut

Agregasi platelet - apa itu?

Trombosit adalah sel darah terkecil yang bertanggungjawab untuk pembekuan cecair biologi. Mereka mengambil bahagian: dalam menghentikan pendarahan (hemostasis); dalam pemakanan dinding pembuluh darah.<

Baca Lebih Lanjut

Koumiss dengan pankreatitis

Pancreatitis adalah penyakit yang agak rumit yang memerlukan pematuhan diet. Oleh kerana kualiti yang sangat baik dan pencernaan yang baik dalam diet, adalah disyorkan untuk menggunakan koumiss dan airan.

Baca Lebih Lanjut

Karbon diaktifkan

Karbon diaktifkan adalah alat paling terkenal yang digunakan dalam zaman dahulu. Sifat-sifatnya memberikan penyerapan bahan-bahan berbahaya di dalam tubuh dan perkumuhannya. Ubat ini digunakan bukan sahaja untuk keracunan, tetapi juga untuk tujuan pembersihan, penurunan berat badan.

Baca Lebih Lanjut

Hidangan pemakanan dalam periuk perlahan

Pemakanan yang betul adalah salah satu elemen yang paling penting dalam gaya hidup sihat. Rasional makan, anda boleh memperbaiki dan menguatkan kesihatan anda, menghilangkan pound tambahan, berasa ceria dan yakin.

Baca Lebih Lanjut

Karbon diaktifkan: jenis, cara tindakan dan komposisi tablet

Malah orang purba melihat bahawa jika kayu dalam proses tembak api tidak bersentuhan dengan api, arang batu yang dihasilkan lebih baik menyerap semua bau.

Baca Lebih Lanjut

Elena Malysheva: mengira ahli perniagaan dengan nama badut

Pesakit biasa tidak dapat membayangkan jumlah yang diperoleh oleh doktor TV lucu Elena Malysheva.Bandar Kemerovo bukanlah nasib yang tak disenangi.

Baca Lebih Lanjut