Diagnostik

Mulut kering di pagi dan malam: penyebab dan kaedah perjuangan

Mulut kering pagi dan pagi. Kadang-kadang dia begitu kuat sehingga dia boleh bangun seorang, dan dia sering menyedari apabila dia terbangun: dia bangun dari berdengkur sendiri.

Baca Lebih Lanjut

Herba untuk ulser perut dan duodenum

Penggunaan phytotherapy untuk mana-mana penyetempatan kecacatan ulseratif adalah mungkin sebagai terapi tambahan, iaitu, sebagai tambahan kepada rawatan utama dengan ubat-ubatan kimia semasa keterpurukan atau sebagai monoterapi (terapi tunggal) untuk pencegahan pemisahan pada musim gugur-musim sejuk.

Baca Lebih Lanjut

Sindrom Enapcemar

. atau: Enapcemar bilierGejala sindrom enap cemarBorangSebabnyaDoktor akan membantu ahli gastroenterologi dalam rawatan penyakitDiagnostik Analisis sejarah penyakit dan aduan (apabila (berapa lama) gejala penyakit muncul, sama ada sakit perut prihatin, di mana mereka terletak (terletak), dan sebagainya).

Baca Lebih Lanjut

10 mililit adalah berapa banyak?

10 ml (mililiter) adalah ukuran volum, yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang ditempati oleh badan, struktur atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

Berapa banyak sirap ml dalam satu sudu teh sirap

Berapa sejam sudu teh produk cecair dan kering?Ingat kartun itu, sebagai pengangkut boa yang diukur dengan burung kakak tua? Di sini dan dalam kehidupan: buka resipi, dan semuanya semuanya dicat dengan pinch dan ons.

Baca Lebih Lanjut

Air mineral Narzan - petunjuk dan kontraindikasi

Air mineral Narzan, apakah tanda-tanda penggunaan dan kontraindikasi untuk rawatan - topik perbualan kami hari ini.Siapa yang tidak ingat "lelaki yang disiksa oleh narzan" dari Ilf dan Petrov yang tidak dapat dilupakan?

Baca Lebih Lanjut

15 mililit adalah berapa?

15 ml (mililiter) adalah ukuran volum yang merupakan ciri kuantitatif ruang yang diduduki oleh badan, struktur, atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut

Sakit sebelah kanan

Punca-punca sakit di sebelah kanan yang paling kerap daripada penyakit sistem penghadaman (apendiks, cholecystitis, hepatitis, dll), penyakit pernafasan (pneumonia, bronkitis, kanser paru-paru, lelehan pleural), penyakit sistem peredaran darah (keadaan predinfarktnoe, penyakit jantung reumatik, thrombophlebitis, hipertensi arteri, pericarditis), penyakit sistem saraf pusat dan periferal (epilepsi, arachnoiditis, myelitis, ganglionitis), serta beberapa syarat yang tidak berkaitan dengan penyakit.

Baca Lebih Lanjut

Mengapa kanak-kanak mengalami belching selepas makan?

Belching pada anak selepas makan adalah pelepasan sukarela udara terkumpul di esofagus dan perut. Dia sampai di sana dengan menggunakan makanan.Menelan udara disebabkan oleh makan kering, di mana sahaja dan dalam kepingan besar, tanpa mengunyah menyeluruh.

Baca Lebih Lanjut

20 gram air adalah berapa banyak?

20 gram air adalah ukuran jisim dan ukuran derivatif volum, yang merupakan kuantitatif ciri ruang yang diduduki oleh air dalam badan, struktur atau bahan. Untuk menentukan ukuran ini dalam pelbagai hidangan, gunakan kalkulator kami.

Baca Lebih Lanjut